Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

selamlar
40 dk yurudum tempolu.. Yururken araba takildi gozume kirlenmis; bikac yerini sileyim derken baktim arabayi komple silmisim :) Bu da yaklasik bir saat surdu.. Iyi spor yaptim bugun ustune bi de esimden saskin bakislar + tebrik+ tesekkur+ iltifat aldim :))

Bugun program yogun; cogunlukla disarida olacagim insallah yeme duzenimi sapitmam..

gunaydinlar

yarim litre su ve bir fincan form cayi ( yesilcay hibiskus biberiye mate kekik karisimi) ile gune erkenden basladim. Az sonra yuruyuse cikacagim insallah 40 dk tempolu..

Herkese mutlu saglikli hayirli bir gun dilerim
Teşekkürler canım güzel dileklerin için. Her sabaha mutlu ve huzurlu uyanalim ailemizle birlikte.

Günaydın arkadaşlar
Dünkü yemeğimi 4.30 gibi yiyebildim taze fasulye ve pilav.
Bugünkü kahvaltim patatesli peynirli omlet. (Bu omletleri oğlum için yapıyorum başka türlü yumurta yediremiyorum ) domates salatalık biber, kupa çay

yarın tartı günü hafta sonundan beri tartılmıyorum korkudan yarın tartılıcam ama reglim yaklaştı onunda etkisiyle bakalım kaçım

kızlar zeytini kahvaltıda mutlaka yiyin karatay ömrünüzün uzun olmasını istiyorsanız günde 30 tane zeytin yiyin diyor
örnek vereyim babannemgilin sabah akşam sofradan zeytin eksik olmazdı babannemin yaşı 100 ü geçmişti geçen sene vefat etti dedem de 100 ün üstünde hala hayatta allah sağlıklı uzun ömürler versin
zeytin yağından başka yağ kullanmamakta gerek

canim masallah dedene.. Rabbim saglikli omurler versin basinizdan eksik etmesin insallah. Babaanneciginin mekani Cennet olsun insallah..
Ne varsa eskilerde var dogal beslenmisler, kaliteli gidalari bol bol tuketmisler. Ne hastalik var ne kilo derdi.. Biz yiyoruz katki maddeli yiyecekleri sonra hormonlar sapitiyor turlu turlu rahatsizliklar kilo derdi zaten kucucuk cocuklarda bile var artik. Ahh yaa canim sıkıldı yine..
Bugun disardaydim sapitti ogunlerim.. Cok yemedim aksibe hic bisey yemedim
Su saate kadar bir ceviz bes cig findik bir yemek kasigi kadar kuru uzum bir fincan ikisi birarada .. Iki litre su ve bir kutu soguk cay portakalli.. Ayy ne kotu beslen(me)misim !!
Hemen simdi ton balikli salata yapiyorum kendime veyarim kase tarhana corbasi kaldi dunden. Bir kayisi bir de erik yersem tamamdir bugun..

aynen canım günümüzün hastalıklardan biri de erken ergenlik bunun sebebi de paketli gıdalarmış
mümkün olduğunca uzak durmamız lazım ben eve abur cubur alımını yasakladım hem oğlum için hem de kendim için
canım abartılı bir şey yememişsin ton balıklı salata seni tok tutacaktır
yarın tartı günü bakalım kaç kilo olduk

akşam
patlıcan yemeği,çoban salata ve yoğurt yedim
su 3 lt oldu sıcaklardan dolayı suyu çok içiyorum sanırım günlük 4 lt geçiyor
birazdan bir bardak süt içip günü kapatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…