59 a 3 ayda düştüm sonra 21 günlük memleket arası yaptım orada diyet yapamadım dönüncede bir hafta sonunda 58 e düştüm
59 a 3 ayda düştüm sonra 21 günlük memleket arası yaptım orada diyet yapamadım dönüncede bir hafta sonunda 58 e düştüm
Teşekkürler canım güzel dileklerin için. Her sabaha mutlu ve huzurlu uyanalim ailemizle birlikte.gunaydinlar
yarim litre su ve bir fincan form cayi ( yesilcay hibiskus biberiye mate kekik karisimi) ile gune erkenden basladim. Az sonra yuruyuse cikacagim insallah 40 dk tempolu..
Herkese mutlu saglikli hayirli bir gun dilerim
canım aç karna gün kurusu ye ve arkasından su iç ve mutlaka kahvaltıda bitki çayı içDünden beri yine kabızlık var limonlu su maydanoz suyu hiç biri kâr etmedi napicam ben
canim masallah dedene.. Rabbim saglikli omurler versin basinizdan eksik etmesin insallah. Babaanneciginin mekani Cennet olsun insallah..kızlar zeytini kahvaltıda mutlaka yiyin karatay ömrünüzün uzun olmasını istiyorsanız günde 30 tane zeytin yiyin diyor
örnek vereyim babannemgilin sabah akşam sofradan zeytin eksik olmazdı babannemin yaşı 100 ü geçmişti geçen sene vefat etti dedem de 100 ün üstünde hala hayatta allah sağlıklı uzun ömürler versin
zeytin yağından başka yağ kullanmamakta gerek
aynen canım günümüzün hastalıklardan biri de erken ergenlik bunun sebebi de paketli gıdalarmışcanim masallah dedene.. Rabbim saglikli omurler versin basinizdan eksik etmesin insallah. Babaanneciginin mekani Cennet olsun insallah..
Ne varsa eskilerde var dogal beslenmisler, kaliteli gidalari bol bol tuketmisler. Ne hastalik var ne kilo derdi.. Biz yiyoruz katki maddeli yiyecekleri sonra hormonlar sapitiyor turlu turlu rahatsizliklar kilo derdi zaten kucucuk cocuklarda bile var artik. Ahh yaa canim sıkıldı yine..
Bugun disardaydim sapitti ogunlerim.. Cok yemedim aksibe hic bisey yemedim
Su saate kadar bir ceviz bes cig findik bir yemek kasigi kadar kuru uzum bir fincan ikisi birarada .. Iki litre su ve bir kutu soguk cay portakalli.. Ayy ne kotu beslen(me)misim !!
Hemen simdi ton balikli salata yapiyorum kendime veyarim kase tarhana corbasi kaldi dunden. Bir kayisi bir de erik yersem tamamdir bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?