Teşekkür ederim canmm evet ikinci çocuğum olacak inşallah ilki 2yasinda Allah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsinBilmisim bebis olacağını, sanırım sendin önceki sayfalarda hamilelik istediğini söyleyen maşallah canım istediğin kiloyada zaten yaklasmistin, tebrik ediyorum Rabbim sanada evladına da sağlık versin sağ salim kucağına al. Ara ara gel bizide haberdar et. Bu ikinci çocuğun mu olacak.
Teşekkür ederimtebrik ederim canım
80 olayım bebek yapican demiştim 79 ile oldu, çok şükür biraz daha verseydim iyiydi ama olsun bu da iyi sonucda 25 kilo verdim, inşallah bu sefer daha az bel ağrısı çekerim .. sizi takip edicemBilmisim bebis olacağını, sanırım sendin önceki sayfalarda hamilelik istediğini söyleyen maşallah canım istediğin kiloyada zaten yaklasmistin, tebrik ediyorum Rabbim sanada evladına da sağlık versin sağ salim kucağına al. Ara ara gel bizide haberdar et. Bu ikinci çocuğun mu olacak.
Bu hafta sonu yok yapmiycam tam yiyecekken burası aklımıza gelsin yazalım hemen kaçamak yapanı kınıyoruzbundan sonra yapmayalım canım kaçamak falan
Hamilelig8mi özledim sen öyle diyince. neyse karnin büyüyünce beyaz elbise be başında çiçekli tacinla foto cekinmeyi unutma benim hep içimde kaldida80 olayım bebek yapican demiştim 79 ile oldu, çok şükür biraz daha verseydim iyiydi ama olsun bu da iyi sonucda 25 kilo verdim, inşallah bu sefer daha az bel ağrısı çekerim .. sizi takip edicem
Rabbim evlatlarinla uzun hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.Teşekkür ederim canmm evet ikinci çocuğum olacak inşallah ilki 2yasinda Allah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
iyi tatiller canım bir hafta yesen bile kiloların yerleşmez dönünce bir hafta içinde toparlarsınselamlar
aksam yemegim
yarim kase yogurt
uc dort catal patates ve patlican kizartma
bir dilim peynir
az da karpuz
sade Turk kahvesi
su bugun dort litreyi bulur..
Benim bir ay sonraki tatil erkene alindi kizlar. Esim surpriz yapmis yarin sabah yolcuyuz bir hafta cozutmam insallah. Simdi haril haril valiz yapiyorum. Tam da kilo vermeye baslamistim. Hadi hayirlisi insallah
cok tesekkur ederim canim.. Oyle olur insallah kendimi fazla salmamaya calisacagim.. Yazarim yine firsat buldukca..iyi tatiller canım bir hafta yesen bile kiloların yerleşmez dönünce bir hafta içinde toparlarsın
iyi tatiller canım hayırdır niye sinir oluyorsun kv yeMerhaba kızlar. Ben de yarın yola çıkıyorum. Antalya alanya ya gidiyoruz . Diyeti zaten bir hafta öncesinden bozdum . Kaynama sinir oluyorum. Psikolojim hiç iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?