Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

aman canim iyi ediyorsun biz neyse artik da cocuklarimiza cok dikkat edelim Rabbim korusun insallah herkesin evladini ve bizimkileri de..Amin

Ben senin guncel kilonu hayal ediyorum ama daha coook yolum var bakalim yarin ne gostericek bitanecik tartim :)

Arkadaşlar bı haberim var
Hamileyim
Diyet bitti migde bulantilarim başlamak üzere size başarılar inşallah fazla gereksiz kilo almam daha eşimin haberi yok yuzyuze söyleyip tepkisini görmek istiyorum
aaa canimmm hadi hayirlisi olsun gecikti diyordun yanlis hatirlamiyorsam ne guzel surpriz.. Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alip anneli babali mutlu saglikli buyutursunuz insallah... Coook tebrik ederim.. Eminim cok guzel bir hamile olacaksin sakin kilo milo dusunme saglikli beslen yeter sonra gider o kilolar saglikli olursan yapismaz ustune.. Sonra fit anne olmaya yine bekleriz.. Muhtemelen ben hala buralarda olurum :))
Kolay bir hamilelik dilerim canim insallah

inşallah canım ideal kilolarımıza düşeriz de bir daha eski kilolarımızı görmeyiz

Hamileyim
Diyet bitti migde bulantilarim başlamak üzere size başarılar inşallah fazla gereksiz kilo almam daha eşimin haberi yok yuzyuze söyleyip tepkisini görmek istiyorum
hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hamileyim
Bilmisim bebis olacağını, sanırım sendin önceki sayfalarda hamilelik istediğini söyleyen maşallah canım istediğin kiloyada zaten yaklasmistin, tebrik ediyorum Rabbim sanada evladına da sağlık versin sağ salim kucağına al. Ara ara gel bizide haberdar et. Bu ikinci çocuğun mu olacak.

canim masllah tebrik ederim gayet guzel gidiyorsun. Haftaya gorursun 57 yi insallah . Kendine azicik kacamagi cok gorme
canım benimki kaçamakta değildi gecenin bir yarısı ne varsa götürdüm iki gün boyunca yoksa kaçamak olsaydı bugün tartıda daha düşük çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…