Link i atabilirmisin canım. Biz de uygularızsüpermişyürüyüş olmazsa biraz zor bende burda gezinirken farkettim 30 gün fit diye bir program var akşama onu yüklücem telefona ona başlamayı düşünüyorum sıkılaşmak için
Açıkcası şuan biraz spor işini erteliyorum artık cuma başlıycam sıkı sıkı
Link i atabilirmisin canım. Biz de uygularız
Fit 365 diye bi program yükledim yediklerimi yazıyorum ve kaç kalori aldığını hesaplıyor. Ve sürekli su bildirimi yapıyor size de tavsiye ederim kızlar.
Bu sabah kahvaltım 1 tane kuru kayısı biraz marul domates salatalık 2 büyük dilim peynir 3 adet zeytin
Ara leblebi bi avuç içi kadar
Öğlen yemeğim tavuk çorbası 1 kase
Şuana kadar 6.000 adım attım ve 1 lt su içtim
Bende varimm!Eylülden beri spor ve diyetle 30 küsür kilo verdim en az 8 kilo daha vermek istiyirum ama motivasyonum cook azaldi. boyum 1.60 kilo 67 civari.
Canım ekledim senideBende varimm!Eylülden beri spor ve diyetle 30 küsür kilo verdim en az 8 kilo daha vermek istiyirum ama motivasyonum cook azaldi. boyum 1.60 kilo 67 civari.
Bende indiriyorumö şimdiFit 365 diye bi program yükledim yediklerimi yazıyorum ve kaç kalori aldığını hesaplıyor. Ve sürekli su bildirimi yapıyor size de tavsiye ederim kızlar.
Bu sabah kahvaltım 1 tane kuru kayısı biraz marul domates salatalık 2 büyük dilim peynir 3 adet zeytin
Ara leblebi bi avuç içi kadar
Öğlen yemeğim tavuk çorbası 1 kase
Şuana kadar 6.000 adım attım ve 1 lt su içtim
Canım yürüyüş yaptım geldim bı saatKaPrisLiPazen canım napıyorsun sesin sokuğun çıkmıyor
Kızarmış patatesmiiiiCanım yürüyüş yaptım geldim bı saat
Kahvaltı da bir haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Az peynir ve patates yedim
Aslında bir hafta oldu kendimizi aluştırma süresi ramazanın ilk sahuru başlıyor canım en çok kilo veren kazanıcak ve birbirimize motivasyon vermek ve bırakmamak koşuluyla herkes katılabiliyorMerhaba,
Şimdi ramazanın 1.günü mü başlayacak bu yarışma...
Nasıl olucak peki ?
Biraz aydınlatın beniii
Sahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?Aslında bir hafta oldu kendimizi aluştırma süresi ramazanın ilk sahuru başlıyor canım en çok kilo veren kazanıcak ve birbirimize motivasyon vermek ve bırakmamak koşuluyla herkes katılabiliyor
Sahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?
Boy 1.60
Benim kilo 54
Hedefim 51 veya 50
Kilo almaya elverişliyim ve oyuzden de ramazanda kilo almaktan korkuyorum.
Ama benim göbek bölgem çok yumuşak, yağlı yaniiiaslında boy ve kilo olarak ideal gibi duruyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?