Yediğim iki çatal ı geçmedi amaKızarmış patatesmiiii
Adı neydi canım videonun ben bakıyım
Adı ne canım videonun leslieyi mi diyorsun evde yürüyüş ?
tamam tamam zaten razamanza 1 gün kaldı son kaçaklar bunlarYediğim iki çatal ı geçmedi ama
canım sen liste varmıydınKızlar ben geldim devam ben de
Teşk ederim tatlım evet birlikte dewam ederiz . Daha iyi olur . Ama bu uygulama cep tel unuza indirilemiyor diyor . Bir de laaptop da deniymhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.thirtydayfitnesschallenge&hl=tr
bak tatlım bu daha detaylı hakkında bilgim yok ,telefonum kapandı akşama ancak bakıcam istersen beraber başlarız gün gün ilerliyormuş zaten
Menün güzel canımMenum
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepek ekmegı yeşil cay 1 salatalik 2 yeşil biber
Oglene 2 hurma ve bi kase yoğurt çok az chia tohumu üstüne 2 çatal kabak tatlısı bu regl beni bitirdi
Öğlen
Aksam 2 köfte ve yanina yagsiz 4 brokoli ve 2 kasik semizotu olmak üzere toplam 520 kalori olmuş
9 gibi acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım . Güzel menüFit 365 diye bi program yükledim yediklerimi yazıyorum ve kaç kalori aldığını hesaplıyor. Ve sürekli su bildirimi yapıyor size de tavsiye ederim kızlar.
Bu sabah kahvaltım 1 tane kuru kayısı biraz marul domates salatalık 2 büyük dilim peynir 3 adet zeytin
Ara leblebi bi avuç içi kadar
Öğlen yemeğim tavuk çorbası 1 kase
Şuana kadar 6.000 adım attım ve 1 lt su içtim
Sende belki bizden bir tık daha fazla şey yersin tabi sağlıklı olarak ozaman kilonu kontrol edebilirsinSahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?
Boy 1.60
Benim kilo 54
Hedefim 51 veya 50
Kilo almaya elverişliyim ve oyuzden de ramazanda kilo almaktan korkuyorum.
Sende belki bizden bir tık daha fazla şey yersin tabi sağlıklı olarak ozaman kilonu kontrol edebilirsin
Sende belki bizden bir tık daha fazla şey yersin tabi sağlıklı olarak ozaman kilonu kontrol edebilirsinSahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?
Boy 1.60
Benim kilo 54
Hedefim 51 veya 50
Kilo almaya elverişliyim ve oyuzden de ramazanda kilo almaktan korkuyorum.
Evet canım. :)Profil fotosu senin mi :)
Afiyet olsun canım . Güzel menü
Fit 365 ıphon uygulaması mı?
AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?