Yarım saat falan oldu işte canımNe zaman tartıldın canım stres yapma belki ödemdir ya da tok karnına tartılınca da artı gçsteriyor olabilir sakın moralini bozma bak yarın kahvaltını güzel yap ve öğlen akşam çorba iç doyana kadar
Ay ben yapıcam çok moralim bozukkBu gerçek mi yaBende mi başlasam diycemde ramazanda yapabilir miyim ki hiç sanmıyorum
Valla bana ıyar hem ramazanda çok zorlamaz mekik benceKızlar yarın mekik çekelim mi sabahtan başlarız akşama kadar kim en çok yapmış onu görürüz kendi aramızda ufaktan ufaktan yarışalım
Yarım saat falan oldu işte canımyarın sıkı spor ve artık çok az kaloti beslenivem ve jillian michaels 30 day yapıcam before after artım baksanıza nasıl zayıflamış kadın
Yarın başlayalım ozaman eşlik etmek istyen kızlarda eder bize nasıl video oCanım akşam tartılınca bende artı çıkıyorum herzaman çok normal yani bugün neler yedin ? Valla sen başlarsan sana eşlik ederim bende 30 day shred videoları var onu yapıcam eğer sende yaparsan birbirimize motive oluruz ne dersin
Yarın başlayalım ozaman eşlik etmek istyen kızlarda eder bize nasıl video o
Menün güzel canım
AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm
Bende aynı şeyr bakıyormuşum yarın başlıyoruz ozaman ama youtubeda hep amatör videolar var hangisine bakıyorsun senÜç video'dan oluşuyor seviye 1 seviye 2 ve 3. Seviye var. 30 dakika sürüyor galiba ilk 10 gün 1. Seviye yapılıyor sonraki 10 gün 2.seviye ben 3. Seviyeye geçmemiştim o baya bi zor geldi bana.
Başta zorlanırız kızlar ama sonra alışıyorsun 2. Seviyeye geçince 1. Seviye kolay geliyor insana :) deneyin görün ama pes etmeyin derim ben
Of bu bana ders oldu birdaha asla kaçamak vs yok ekmek yok spor var hemde baya bir görüceksiniz kızlar 1 haftada 60 düşücemmSaol canim
Akşamları ben de artı 1 cikiyorum
Of bu bana ders oldu birdaha asla kaçamak vs yok ekmek yok spor var hemde baya bir görüceksiniz kızlar 1 haftada 60 düşücemm
En iyi iyi uykular yarın görşürüzYaparsın canım istersen ben de şu an çok açım o yüzden uyuyacağım :)
En iyi iyi uykular yarın görşürüz
Bende aynı şeyr bakıyormuşum yarın başlıyoruz ozaman ama youtubeda hep amatör videolar var hangisine bakıyorsun sen
Of bu bana ders oldu birdaha asla kaçamak vs yok ekmek yok spor var hemde baya bir görüceksiniz kızlar 1 haftada 60 düşücemm
Yaparsın canım istersen ben de şu an çok açım o yüzden uyuyacağım :)
Tamam canım bende buna başlıyorum ozaman çok uzun değil yaparız :)Linki bırakıyorum canım direkt burdan takip ediyorum
Yarın ilk günümüz olsun ozaman :)
İyi geceler görşürüzOlur tatlım spora ağırlık verirsin hemen gidecek bu kilocuklar . Kızlar bende yatacağım şimdi Yarın güzel bir gün olsun inşallah hepinize iyi geceler
Evet canım. :)
AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm
Yarım saat falan oldu işte canımyarın sıkı spor ve artık çok az kaloti beslenivem ve jillian michaels 30 day yapıcam before after artım baksanıza nasıl zayıflamış kadın
Kızlar yarın mekik çekelim mi sabahtan başlarız akşama kadar kim en çok yapmış onu görürüz kendi aramızda ufaktan ufaktan yarışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?