sağol canım ben bir ara onu yapmaya çalışmıştım tadı çok kötüydüüSedef geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Ben bugün lahana diyetine başladım. Sadecebim lahana çorbası yiyecegim
Evet çok kötü. Daha önce yapmıştım . Dayanmıştım. Şimdi ismi bile midemi bulandırıyor. Küçük boy lahana aldım. Kereviz bulmadım. Soğan da 6 tane koymadim .2 tane koydum. Kendi suyunda pişirdim. Buzluğa attım. Her gün bir tane çıkarıp yiyeceğim. Sanırım 3 güne biter .sağol canım ben bir ara onu yapmaya çalışmıştım tadı çok kötüydüü((
kızlar ben baygınlık geçirdim bozmak zorunda kaldım sanırım metabolizmam kaldırmadı çok az şey yediğim için(((
selam arkadaslar :)
iftar menum
iki kepce corba ( tarhana yine dun bitiremedim ziyan olmasin)
yogurtlu semizotu salatasi
doymazsam azicik barbunya iki kasik kadar
ekmek / pide yemem yine corbadan dolayi..
Sonrasinda sekersiz Turk kahvesi sade maden suyu
yatsidan sonra 30 dk yuruyus planladim insallah
donunce yesil cay ve uyumadan en az bir litre su icerimm.
Hayirli iftarlar hepimize
81 den iyi gelmişsin canım az daha sık dişini gidecek inşallah bazen duraklama oluyor ama 60ları göreceksin inanıyorum benÇok fazlam var
81 kg dan İsveç diyeti ile 76,5 ya düştüm. Bir haftadır dikkat ediyorum ama hala 76 civarı gidip geliyorum. 60 a düşmek istiyorum .
Cok guzel vermissin canim, bir gunde 900 gram cok motive edici, ben 400 bile gorsem cok seviniyorumGelelim benim menüme
2 kepçe mercimek çorbası
Güveçte türlü yemeği yaptım ondan 1 tabak
Patlıcan ve kabak haşladım yoğurtladım 5 kaşık falan yedim ve 1 avuç kadar ekmek yedim
Dünden bugüne 900 gram vermişim valla çok sevindim tartıya çıkınca
sağol canımGeçmiş olsun kuzum çok az yiyorsun biraz protein al hem sporda yaptığın için az yersen halin kalmaz lütfen dikkat et kendine
oo tebrik ederim canım ne bu hızCok guzel vermissin canim, bir gunde 900 gram cok motive edici, ben 400 bile gorsem cok seviniyorum
inşallah işe yarar canım :))Evet çok kötü. Daha önce yapmıştım . Dayanmıştım. Şimdi ismi bile midemi bulandırıyor. Küçük boy lahana aldım. Kereviz bulmadım. Soğan da 6 tane koymadim .2 tane koydum. Kendi suyunda pişirdim. Buzluğa attım. Her gün bir tane çıkarıp yiyeceğim. Sanırım 3 güne biter .
super menu super eksi .. Bize guzel umut oldun canimGelelim benim menüme
2 kepçe mercimek çorbası
Güveçte türlü yemeği yaptım ondan 1 tabak
Patlıcan ve kabak haşladım yoğurtladım 5 kaşık falan yedim ve 1 avuç kadar ekmek yedim
Dünden bugüne 900 gram vermişim valla çok sevindim tartıya çıkınca
Spor yapıyor musun canım 2 aydır spor yapıyorum daha yeni yeni gitmeye başladı göbekten gitmez değil ama biraz zor gidiyorne güzel ben 15 kilo verdim neredeyse ama hala göbeğim var sezaryandan dolayı diyorlar
59.6 olmuşum bende sabah tartıldım iftara doğru 100 gr daha oynar inş
kızlar ben baygınlık geçirdim bozmak zorunda kaldım sanırım metabolizmam kaldırmadı çok az şey yediğim için(((
Öyle yapıcam canım kolumu kaldırcak halim yok belim ağrıyor ve midem bulanıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı oldumTebriklerr
Geçmiş olsun canım az kalorili daha çok ye bundan sonra kötü etkilenmişsin
Öyle yapıcam canım kolumu kaldırcak halim yok belim ağrıyor ve midem bulanıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı oldum
Midem bulanarak yedim bir şeyler halsizliğim gitsindiye yanma yok ama acaba spor ağrısı falanmıO da halsizlik yapar evet ama cok az yediysen ondan da olabiliridrarda yanma var mı ki
Öyle yapıcam zaten yatakdan kalkamadım normal beslenmeye dönücem ondada kaçamak yapıcağımı sanmıyorum midem almıyor küçülüyor galiba yavaş yavaş inşCanim kendini iyi hissedene kadar oruc tutma bencesedef77
Midem bulanarak yedim bir şeyler halsizliğim gitsindiye yanma yok ama acaba spor ağrısı falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?