- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
canim az ama saglikli beslenerek hemen toparlanirsin insallah. Orucun ilk gunlerinde zorluk yasamak normal zaten ama sen hem az yedin hem de cok hareket ettin kuzum. Birkac gune toparlanip kaldigin yerden devam edip cok da kilo vereceksin insallah inaniyorum.Öyle yapıcam zaten yatakdan kalkamadım normal beslenmeye dönücem ondada kaçamak yapıcağımı sanmıyorum midem almıyor küçülüyor galiba yavaş yavaş inş
Yarın sağlıklı çok şey ama az kalori olarak beslenicem canım kendimi toparlarım inşallah yarına öğlene doğru yapıcam leslieyi kendimi zorlamıycamcanim az ama saglikli beslenerek hemen toparlanirsin insallah. Orucun ilk gunlerinde zorluk yasamak normal zaten ama sen hem az yedin hem de cok hareket ettin kuzum. Birkac gune toparlanip kaldigin yerden devam edip cok da kilo vereceksin insallah inaniyorum.
canim az ama saglikli beslenerek hemen toparlanirsin insallah. Orucun ilk gunlerinde zorluk yasamak normal zaten ama sen hem az yedin hem de cok hareket ettin kuzum. Birkac gune toparlanip kaldigin yerden devam edip cok da kilo vereceksin insallah inaniyorum.
vücudumuz alışma evresinde bence oyüzden ama inşaşlah atlatıcaz kızlarMide bulantısı var ama. Spor ağrısı bende de var :) ögleden sonra 3 4 saat uyudum yorgunluktan alt tarafı yarım saat yaptım:)))
Yarın sağlıklı çok şey ama az kalori olarak beslenicem canım kendimi toparlarım inşallah yarına öğlene doğru yapıcam leslieyi kendimi zorlamıycam
çok düzenli yapamıyorum canım ben bazen evde bir kaç egzersiz yapıyorum birde yürüyüşSpor yapıyor musun canım 2 aydır spor yapıyorum daha yeni yeni gitmeye başladı göbekten gitmez değil ama biraz zor gidiyor
canım sen evli misin ??Öyle yapıcam canım kolumu kaldırcak halim yok belim ağrıyor ve midem bulanıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı oldum
Hayır ne olduki canım nişanlıyım :)canım sen evli misin ??
her şey çok güzeldi taakii tabak da o güllaçı görene kadar bir porsiyon güllaç yedim 10.30 gibi 1 saat kadar yürüyüş yapmıştım oysaki öncesinde
Geçmiş olsun. Dikkat et. İhmal etme.Kızlar ateşim çıktı galiba enfeksiyon galan kaptım hastane yolu göründü
Kızlar ateşim çıktı galiba enfeksiyon galan kaptım hastane yolu göründü
her şey çok güzeldi taakii tabak da o güllaçı görene kadar bir porsiyon güllaç yedim 10.30 gibi 1 saat kadar yürüyüş yapmıştım oysaki öncesinde
olmadı bu. Pes etmek yok.
Geçmiş olsun. Dikkat et. İhmal etme.
Kızlar benim lahanadan midem bulanıyor.Çok şükür az yapmıştım.
Sahurda yedim ama daha yemeyeceğim.
Sağıl canım o lahana insanın beter ediyor yeme :)))olmadı bu. Pes etmek yok.
Geçmiş olsun. Dikkat et. İhmal etme.
Kızlar benim lahanadan midem bulanıyor.Çok şükür az yapmıştım.
Sahurda yedim ama daha yemeyeceğim.
Biri güllaçççmı yemiş neGüllaç kelimesini bile duyunca iştahım açıldı hemenen iyisi tatlı almamak görmemek
bel agrısı mide bulantısı bana hamileliğimi hatırlattı da :)Hayır ne olduki canım nişanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?