Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Öyle yapıcam zaten yatakdan kalkamadım normal beslenmeye dönücem ondada kaçamak yapıcağımı sanmıyorum midem almıyor küçülüyor galiba yavaş yavaş inş
canim az ama saglikli beslenerek hemen toparlanirsin insallah. Orucun ilk gunlerinde zorluk yasamak normal zaten ama sen hem az yedin hem de cok hareket ettin kuzum. Birkac gune toparlanip kaldigin yerden devam edip cok da kilo vereceksin insallah inaniyorum.

Yarın sağlıklı çok şey ama az kalori olarak beslenicem canım kendimi toparlarım inşallah yarına öğlene doğru yapıcam leslieyi kendimi zorlamıycam

Mide bulantısı var ama. Spor ağrısı bende de var :) ögleden sonra 3 4 saat uyudum yorgunluktan alt tarafı yarım saat yaptım:)))
vücudumuz alışma evresinde bence oyüzden ama inşaşlah atlatıcaz kızlar

her şey çok güzeldi taakii tabak da o güllaçı görene kadar bir porsiyon güllaç yedim 10.30 gibi 1 saat kadar yürüyüş yapmıştım oysaki öncesinde

her şey çok güzeldi taakii tabak da o güllaçı görene kadar bir porsiyon güllaç yedim 10.30 gibi 1 saat kadar yürüyüş yapmıştım oysaki öncesinde
olmadı bu. Pes etmek yok.

Kızlar ateşim çıktı galiba enfeksiyon galan kaptım hastane yolu göründü
Geçmiş olsun. Dikkat et. İhmal etme.

Kızlar benim lahanadan midem bulanıyor. Çok şükür az yapmıştım.
Sahurda yedim ama daha yemeyeceğim.

Güllaç kelimesini bile duyunca iştahım açıldı hemen en iyisi tatlı almamak görmemek

Güllaç kelimesini bile duyunca iştahım açıldı hemen en iyisi tatlı almamak görmemek

olmadı bu. Pes etmek yok.

Geçmiş olsun. Dikkat et. İhmal etme.

Kızlar benim lahanadan midem bulanıyor. Çok şükür az yapmıştım.
Sahurda yedim ama daha yemeyeceğim.

Kabak kavurup yoğurtlayabilirsin en kalorisizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…