Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Benim de bel bolgesi berbat ve goguslerim cok buyuk o yuzden ustum de sisko duruyor, bacaklar cirpi :)) cok orantisiz ya. Benden 2-3 kilo fazla olup da benden cok ince duran bir arkadasim var kilosu orantili dagildigi icin. Gobek olunca insan sisman duruyor bence diger taraflar ne kadar ince olursa olsun ve benim gobek bir turlu gitmiyor insallah kurtuluruz bu gobekten

Sabah ezine peyniri, yarim haslanmis yumurta, domates, salatalik, 1 buyuk bardak sut, filtre kahve
Ogle yarim buzzy dondurma, filtre kahve
Aksam yogurt, semizotu, maydanoz, salatalik, carliston biber, 1 haslanmis yumurta, iki catal bonfile. Normalde kirmizi eti tamamen kesmistim kilo vermemi yavaslatiyo diye ama kopegime hazirlarken canim cekti.

Simdilik 1.5 lt su, 30 dk hafif tempo yuruyus

düne göre daha aciktim tabiki ama az kaldi iftara zaten. cocuklati yatirdiktan sonra iftarakadar leslie yapmayi düsünüyorum , dün iftardan sonra yapmayi denedim dolu mideyle bayagi zor
yapabiliyorsanız helal olsun valla ben zombi gibi sallanıyorum iftardan önce

kızlar ben baygınlık geçirdim bozmak zorunda kaldım sanırım metabolizmam kaldırmadı çok az şey yediğim için (((
canim cok gecmis olsun ... Az yeme lutfen olcuyu kacirmayalim yeter. Onemli olan hizli degil kalici kilo vermek .. Sagligimizi kaybetmeyelim sonunda.. Dikkat et litfen kendine. Insallah cabuk toparlanirsin.

selam arkadaslar :)
iftar menum
iki kepce corba ( tarhana yine dun bitiremedim ziyan olmasin)
yogurtlu semizotu salatasi
doymazsam azicik barbunya iki kasik kadar
ekmek / pide yemem yine corbadan dolayi..
Sonrasinda sekersiz Turk kahvesi sade maden suyu
yatsidan sonra 30 dk yuruyus planladim insallah
donunce yesil cay ve uyumadan en az bir litre su icerimm.

Hayirli iftarlar hepimize

menün gayet iyi bence

Sedef geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Ben bugün lahana diyetine başladım. Sadecebim lahana çorbası yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…