Gunaydin cnmGünaydın dün iftarda ve sahurda biraz kaçırdım misafir olunca bayağı bi döktürmüştük bende dayanamadım yedimbugün toparlayacağım sabah uyandım tempolu yürüdüm 9.000 adım attım akşama leslie yapıcam ve yine yürüyüş inş ne bilim arada frenleyemiyorum kendimi bi çözüm bulmak lazım bunlara
bir dilim tatlının kalorisini düşününce az gelmişti bana. kilo almak ne kadar kolay vermek ne kadar zor .. benim de dün bi kaçamağım oldu da hala onun pişmanlığını yaşıyorum .Bir şey değilEğer 3 mil 45 dklık yürüyüş 225-300 ise iyi bence ya bugün spor salonunda 30dk koşu bandı 230, 10dk eliptik bisiklet 60kalori gösteriyordu.
Canim dunu unut hemen bugune bakalim temizlik de kalori yaktirir. Iyi bir baslangic olur bugun toparlanirsin. Vazgecmek yok bu kilolar gidecekBen dün hiç yürümedim. Erkenden uyudum. Teravih de kılmadım.
Gece sahura da kalkmadım. Sabah da uyuşuk uyuşuk dolanıyorum.
Ev temizlenecek ondandır
bir dilim tatlının kalorisini düşününce az gelmişti bana. kilo almak ne kadar kolay vermek ne kadar zor .. benim de dün bi kaçamağım oldu da hala onun pişmanlığını yaşıyorum .
Evet canım hemen frenlediğimi düşünuyorum egzersizlerimi çoğalttım sahurda sadece limonlu su içtim 15 kilo verdim vermeye de dvam ediyorum ve tekrar almaktan çok korkuyorumEvet canim kilo almak cok kolay. Gecen yil tatil oncesi kac ay diyet yaptim zar zor ancak dort kilo verebildim. Sonra ne oldu. Tatile gittim esimin ailesine ve ben o dort kiloyu bir hafta da fazlasi ile geri aldim. Guya ince goruneyim diye o kadar ugrasmistim. Kiyafetlerin dugmeleri zor kapanir olarak dondum geri
Kacamak yapmaya korkuyorum bu nedenle.. Bu cabalarim bosa gidiyor sanki cope atiyorum hepsini. Ama olursa da hemen ertesi gun frenliyorum kendimi ipin ucu kacmadan tutabilirsen sorun olmaz dunku kacamaktan :)
masallah guzel kilo vermissin canim.. Istedigin kiloya ulasirsin insallah. Sadece limonlu su ile durabildin mi bugunEvet canım hemen frenlediğimi düşünuyorum egzersizlerimi çoğalttım sahurda sadece limonlu su içtim 15 kilo verdim vermeye de dvam ediyorum ve tekrar almaktan çok korkuyorum
inşallah canım . 11 gibiydi kaçamak yaptığımda zaten fazla acıkmamıştım birazda ceza verdim kendime ama iyiyim şimdilik temizlik bile yaptım şimdide oğlumla ebelemeç oynuyacağızmasallah guzel kilo vermissin canim.. Istedigin kiloya ulasirsin insallah. Sadece limonlu su ile durabildin mi bugun
Bence de yurumesen olur. Yuzmeyle daha cok kalori yakmissindir zatenselamlar :)
iftar menum
iki kepce yayla corbasi
4-5 kuru kofte
bol semizotu salatasi
iki hurma
iftardan sonra sade Turk kahvesi sade madensuyu
uyuyana kadar en az iki litre su
arada bi de yesil cay icmeyi dusunuyorum.
az once 45 dk yuzdum havuzda. Bugun yurumesem de olur artik cok yoruldum ..
Bence normal. Pilavla ekmek ayni anda iyi olmamis derdim normalde ama cok uzun sureli bir aclik sozkonusu o yuzden bence gayet normalBen de 2 kepçe kuru fasulye, 1 kase yoğurt, 2 kaşık pilav, 1 dilim kepekli ekmek, bir kaç dilim de karpuz yedim
Sizce çok mu
Bence normal. Pilavla ekmek ayni anda iyi olmamis derdim normalde ama cok uzun sureli bir aclik sozkonusu o yuzden bence gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?