Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

İyi akşamlar. Bugün davetteydik.
Sigara böreği, Patates kızartması, taze fasulye , bol kaşarlı köfte bayağı yağliydı, pilav, mercimek çorbası , ev yapımı baklava yemedim .
Pane harçlı soslu tavuk baget, bol salata , 5,6 adet irice etli sarma yedim. Çatalın ucuyla pilavın tadına baktım, ve bir kaşığı ucuyla da taze fasulyeye. Çok yağliydı tercih etmedim . Ekmek yemedim.
Çayla birlikte hazır baklava yufkasından baklavayi yemedim .Köme(cevizli sucuk) yedim. 6 parmak kalınlığında dilim.
Meyve olarak da kavun karpuz yemedim. 6,7 adet yenidunya (malta erigi) bir kaç tane çilek yedim.
Şu az içtim. Bugün 1 saat yürüdüm. Temizliği kocama yaptırdım. Ben sadece ahşap silip, toz aldım.
Nasıl cok kaçmış mı?

Kömeyi yemeseydim iyiydi.
400 kaloriymiş.

Ne yaptin sen oyle diyecektim ki saydiklarini yememissin :)) ben olsam kesin yerdim onumde durunca asla dayanamiyorum tebrikler valla irade super. 400 kalori cok fazlaymis ama, keske yemeseymissin

Ne yaptin sen oyle diyecektim ki saydiklarini yememissin :)) ben olsam kesin yerdim onumde durunca asla dayanamiyorum tebrikler valla irade super. 400 kalori cok fazlaymis ama, keske yemeseymissin
Aslında bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum . Ne yapalım bugün daha fazla sporla telefi edeceğim.

Sabah yürüyüşe çıktım. İkizlerin teki uyanıktı.Agladi 2.5 yaşında 11kg. O kucağımda 30 dk yürüdük parkta yarım saat mola verdik . Ama oturmadım onu salladım. Kaydirdim falan. 30 dk geri döndük. 1 saat kucağımda 11kg ile yürümüş oldum

Herkese hayirli pazarlar :)

Sahur menum ;
bir yumurta kaynamis
iki dilim peynir
bir kase yogurt pul biberli
bir hurma bir tk kuru uzum
bir ceviz iki findik iki badem uc fistik bes alti kabak cekirdegi ( hepsi cig)
iki ck bal
bir ck nutella (gorunce canim istedi aklimda kalmasin diye yedim)
domates salatalik
bir litre su

Bugun yuzmeyi dusunuyorum yine hava musaade ederse.. Degilse pilates yaparim evde.. O da olmadi aksam yuruyus
Coktan secmeli bir program yaptim duruma gore degisebilir

Cok guzel gidiyorsun, 69u gorebildin mi

sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 kupa filtre kahve
öğlen kabak, brokoli ve yoğurt.

bu hafta sadece sebze + yoğurt şeklinde beslenicem, 1 haftalık duraksamayı kırarım inşallah. 2.5 hafta sonra tatile gidicem, daha mayo alışverişine çıkamadım şişkoyum diye

iftar menum bugun az karisik ne yiyecegimi bilemedim .. Sadece corba yapiyorum yemek yapmadim dolapta olanlardan kolaj yapicam

tarhana corbasi 2 kepce
iki servis kasigi yumurtali ispanak
bir kase yogurt
iki uc kuru kofte
iki hurma

Bugun de boyle olsun. Hamdolsun

içli köfte
kızartma patlıcan biber
yoğurt çorba çok fena değil mi .. kararında yemeye çalışıcam ama bugün de extra acıktım
canim corbadan sonra biraz ara ver yemeye ..Sonra hepsinden tabi azar azar ye ama zaten bekledigin icin doygunluk hissedeceksindir. Nacizane tavsiyemdir ben de ise yariyor. Bi abdest alip gelmek bile yeterli doydugunu hissetmek icin.
O zaman anliyorsun ki aslinda gozumuz doymuyor; biz doyuyoruz bi kase corba ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…