eksik olma canım az yemeye çalıştım ama yine de normale göre biraz fazla olabilir şimdi çılgınlar gibi yürümeye çıkıyorumcanim corbadan sonra biraz ara ver yemeye ..Sonra hepsinden tabi azar azar ye ama zaten bekledigin icin doygunluk hissedeceksindir. Nacizane tavsiyemdir ben de ise yariyor. Bi abdest alip gelmek bile yeterli doydugunu hissetmek icin.
O zaman anliyorsun ki aslinda gozumuz doymuyor; biz doyuyoruz bi kase corba ile.
yürüyüşe çıkıcam inşallah iki kaşık yedim kızartmakızartma kötü olmuş canımspor yapacak mısın
gurulduyorsa iyidir cnm leptin calisiyordur ne guzel.. Kahve biraz olsun bastirir acligini icine tarcin da ekle istersen..Eminim yarin guzel bir kilo gorursun ...Cok acim karnim gurulduyor kahve iciyorum yarin bi 300 gr eksi gorsem super olcak
Cok sinir bozucu bir durum gercekten. Oruc tutmuyor olsan kesin guzel verirdin, iftar saati cok gec. Daha once ramazanda kilo verdin mi bilmiyorum ama bence bir seyi yanlis yapmiyorsun, beslenme saatiyle alakali bir durum gibi geliyor banabugun yuzemedim hava bozdu
pilates yapamadim zor geldi
yuruyemedim o daha da zor geldi
oyyyle yatiyorum tv karsisinda... Bi de hesapta yokken iki parca cikolata yedim. Bitter ama olsun yemesemde olurdu.
Bi de tartildim ne gerek vardiysa . Moralim bozuldu. Uc gundur ayni
Kolay olmayacagini biliyordum ama daha ne yapayim bilmiyorum.
iki haftadir tatli birsey yemedim. On gundur yedigim ekmek pide ancak yarim pidedir. Hamur isi pilav makarna vs. hic tuketmedim. Neyi yanlis yapiyorum bulamadim..
Cok iyi bir kaloriyle kapatmissin iftari canimBen de 200gr patlıcan kebabı, 2bardak ayran, 1 dilim ekmek, 1 hurma yedim. Toplam 480-500 kalori.
Az önce de bitki çayı içtim.
Az sonra da leslie 3 mil yapacağım
çok güzel bir duygu di mi :) ben de eski 36 beden pantolonlarımı deniyorum ara sıra, motive açısından çok iyi oluyor. haftada 1 ya da 2 haftada bir denemeye devam et bence, düğme giderek rahat kapanmaya başlayınca çok mutlu oluyo insan :)bugün camasir dolabini düzeltirken en son ne zaman giydigimi bile hatirlamadigim ( kesin bi 7 yil vardir) 36 beden yazlik bir pantolona hafif dügmelerini zorlayarakta olsa girebildimNerden nereye gecen sene bu zamanlar 98 civarinda iken simdi 36 beden giyebiliyorum. kendim icin yaptigim en iyi sey kilo vermek
bugün camasir dolabini düzeltirken en son ne zaman giydigimi bile hatirlamadigim ( kesin bi 7 yil vardir) 36 beden yazlik bir pantolona hafif dügmelerini zorlayarakta olsa girebildimNerden nereye gecen sene bu zamanlar 98 civarinda iken simdi 36 beden giyebiliyorum. kendim icin yaptigim en iyi sey kilo vermek
evet çok güzel bi duygu gerçekten inşallah düğmeler rahat da kapanır ben de bu duyguları doğumdan 1.5 yıl sonra kilo vermeye başladım eski kıyafetlerim olduğunda yaşamıştımçok güzel bir duygu di mi :) ben de eski 36 beden pantolonlarımı deniyorum ara sıra, motive açısından çok iyi oluyor. haftada 1 ya da 2 haftada bir denemeye devam et bence, düğme giderek rahat kapanmaya başlayınca çok mutlu oluyo insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?