Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

eksik olma canım az yemeye çalıştım ama yine de normale göre biraz fazla olabilir şimdi çılgınlar gibi yürümeye çıkıyorum

bugun yuzemedim hava bozdu
pilates yapamadim zor geldi
yuruyemedim o daha da zor geldi
oyyyle yatiyorum tv karsisinda... Bi de hesapta yokken iki parca cikolata yedim. Bitter ama olsun yemesemde olurdu.

Bi de tartildim ne gerek vardiysa . Moralim bozuldu. Uc gundur ayni

Kolay olmayacagini biliyordum ama daha ne yapayim bilmiyorum.
iki haftadir tatli birsey yemedim. On gundur yedigim ekmek pide ancak yarim pidedir. Hamur isi pilav makarna vs. hic tuketmedim. Neyi yanlis yapiyorum bulamadim..

Ben de 200gr patlıcan kebabı, 2bardak ayran, 1 dilim ekmek, 1 hurma yedim. Toplam 480-500 kalori.

Az önce de bitki çayı içtim.

Az sonra da leslie 3 mil yapacağım

Cok sinir bozucu bir durum gercekten. Oruc tutmuyor olsan kesin guzel verirdin, iftar saati cok gec. Daha once ramazanda kilo verdin mi bilmiyorum ama bence bir seyi yanlis yapmiyorsun, beslenme saatiyle alakali bir durum gibi geliyor bana

Iftardan once bir saat yurudum Benim iftar menum bol salata. kabak yemeği
1 hurma
Çay ile birlikte 15 tane Antep fıstığı. Suyu çok içemiyorum. Sabah erken kalktığım için akşam erken uyuyorum . İftardan uyuyana kadar da aman aman şu içilmiyor

Sahur acılı peynirli omlet,5 zeytin,5 dilim kavun,bir dilim karpuz,2 tane gün kurusu,bol yeşillik
İftar tavuk çorbası bir kepçe
Zeytinyağlı fasulye,cacık ve salata
Hemen arkasından kahvemide içerim

sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve, 2 çeri domates, salatalık
öğle semizotu, yoğurt, salatalık, yağsız kıymadan 2 köfte
ara 2si bir arada
akşam da yine çiğ ya da haşlanmış sebze ve yoğurt yicem. 59.9'a son iki kilom kaldı ve ayrıca bayramda tatile gidiyorum, önümüzdeki iki haftayı çok sıkı geçirmeyi düşünüyorum o yüzden

bugün camasir dolabini düzeltirken en son ne zaman giydigimi bile hatirlamadigim ( kesin bi 7 yil vardir) 36 beden yazlik bir pantolona hafif dügmelerini zorlayarakta olsa girebildim Nerden nereye gecen sene bu zamanlar 98 civarinda iken simdi 36 beden giyebiliyorum. kendim icin yaptigim en iyi sey kilo vermek

çok güzel bir duygu di mi :) ben de eski 36 beden pantolonlarımı deniyorum ara sıra, motive açısından çok iyi oluyor. haftada 1 ya da 2 haftada bir denemeye devam et bence, düğme giderek rahat kapanmaya başlayınca çok mutlu oluyo insan :)

evet çok güzel bi duygu gerçekten inşallah düğmeler rahat da kapanır ben de bu duyguları doğumdan 1.5 yıl sonra kilo vermeye başladım eski kıyafetlerim olduğunda yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…