kesinlikle cok güzel bir duygu!!motivasyonum tamam son 8 kilo. onlarda geldikleri gibi gidecekler diger 34 kilo gibiçok güzel bir duygu di mi :) ben de eski 36 beden pantolonlarımı deniyorum ara sıra, motive açısından çok iyi oluyor. haftada 1 ya da 2 haftada bir denemeye devam et bence, düğme giderek rahat kapanmaya başlayınca çok mutlu oluyo insan :)
Belliydi zaten yakin zamanda 69u gorecegin :) hadi hayirli olsun canim :)nihayet 69.8
bugün camasir dolabini düzeltirken en son ne zaman giydigimi bile hatirlamadigim ( kesin bi 7 yil vardir) 36 beden yazlik bir pantolona hafif dügmelerini zorlayarakta olsa girebildimNerden nereye gecen sene bu zamanlar 98 civarinda iken simdi 36 beden giyebiliyorum. kendim icin yaptigim en iyi sey kilo vermek
nihayet 69.8
Ben bugün yediklerimi söylemeyecegim . Dışarıdayım iftarda .
Ama diyet miyet kalmadı.
Bir günlük supriz yaptım metebolizmaya.
Moral bozmak yok.
Ben de 61.9dum bu sabah. Haftaya 59.9 olalim :))Kızlarrr döndümmm eve geldim yapılmış internet bugün durumlar ne ben 62 kilo oldum
Kızlarrr döndümmm eve geldim yapılmış internet bugün durumlar ne ben 62 kilo oldum
günaydin bende bugün kalkamadim sahura umarim cok zorlanmayiz aksama kadarKızlar bugün sahura kalkmadım.
Akşam da hafif gecistirecegim. Yürüyüş de var
sedef hosgeldin.. Bizler de devam ediyoruz gayretle. Nihayet dun 69.8 gordum :)Kızlarrr döndümmm eve geldim yapılmış internet bugün durumlar ne ben 62 kilo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?