bugun yuzemedim hava bozdu
pilates yapamadim zor geldi
yuruyemedim o daha da zor geldi
oyyyle yatiyorum tv karsisinda... Bi de hesapta yokken iki parca cikolata yedim. Bitter ama olsun yemesemde olurdu.
Bi de tartildim ne gerek vardiysa . Moralim bozuldu. Uc gundur ayni
Kolay olmayacagini biliyordum ama daha ne yapayim bilmiyorum.
iki haftadir tatli birsey yemedim. On gundur yedigim ekmek pide ancak yarim pidedir. Hamur isi pilav makarna vs. hic tuketmedim. Neyi yanlis yapiyorum bulamadim..
tesekkur ederim onerileriniz icindaha çok hareket etmelisiniz. birde iki hurmyı 1e, servis kaşığıyla değilde yemek kaşığını ölçü almalısınız. ama en önemlisi bol hareket.
ben eminim sizden çok çok fazla yiyorum ama hareket sayesinde(bol yürüyüş) ideal kilomdayım
canım senin menülerini çok beğeniyorum çok sağlıklı besleniyorsun inşallah hayal ettiğin kiloya biran önce ulaşırsıngunaydinlarrr
sahur menum ;
bir haslanmis yumurta
iki dilim peynir
domates salatalik
bir hurma 1,5 ceviz 1 tk kuru uzum
bir bardak kefir
bugun pilates ve yuzme planladim. Hayirlusi bakalim.
hadi inşallah .. Allah sabır versin . seninleyiz.İftar menum kabak haşlama, ayran .
Çocuklara annem su böreği koymuştu. Ben de patates kızartması yaptım ikisine de bayılırım ama yemeyeceğim m
canimmm cok tesekkur ederim Allah razi olsun guzel dileklerin icincanım senin menülerini çok beğeniyorum çok sağlıklı besleniyorsun inşallah hayal ettiğin kiloya biran önce ulaşırsın
Kesin cok guzel bir eksi gorursun yarin :))Bugun bir saat yuzerim diyordum iki saate yakin kaldim suda. Ayrica aksam yemeginde sadece corba hurma yiyebildim.Cok sukur bugun kârdayiz gibi
canimmmKesin cok guzel bir eksi gorursun yarin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?