- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
sorun yok cnm bence gayet guzel bir menu. Afiyet olsun :)akşam menüm bir kase çorba üç kaşık sade döner
bir saat önce bir dilim börek yemiştim
Bugün bende hazırlamak istiyorum bu sudan inşallah faydasi olur.kizlar bugun yaptigim detoks suyu gayet basarili .. Tarifini vereyim bilmeyenler icin:
iki salatalik ve bir limon yikanip kabuklari ile birlikte iki litre suya konuyor. Bes alti dal taze nane ekleniyor. Bir gece bekletilip gun icinde tuketiliyor. Tabi bunun disinda yine bol su icmeye devam edilmeli.
Ben bu tarife bir cubuk tarcin+ birkac karanfil ve bir parca taze zencefil ekledim. Buruk tat olmamasi icin bir avuc da kiraz koydum. Dun gece hazirladim. Bu sabah iki bardak icerek basladim gune. Tadi cok guzel ve karnimda sislik yok su anda. Birkac gun devam edecegim. Yag yaktigi soyleniyor. Bakalim ise yarar insallah ...
Rahatlamissindir ama boş mide ve temiz bagirsaklaraksam yemegim iki biber dolma ve bir kase yogurt pul biberli corekotlu. Saat 17:00 de yedim. Artik sadece karpuz yerim . Bugun su ve detoks icecegi dort litreyi buldu sanirim. Surekli wc gerekiyor iyi ki evdeyim
1 dilimcik arada gerek ama. Bende yediğim koca çikolata nin artisini gördüm bugünakşam menüm bir kase çorba üç kaşık sade döner
bir saat önce bir dilim börek yemiştim
evet biseyler yapmak lazim. Boyle basibos kalinca sapitiyorum ben. Biri bizi durdursunMerhaba kızlar bende geçen gün yediğim çikolatanın artilarini gördüm 6.5 çıkıyorum. Biraz sert kurallar mi koysak acaba kesinlikle yasak olanlar veya kalori hesabı limiti mi olsa, birde kesin spor eklesek. .. birbirimizi iteklesek. .. mesela kaçamak yaptım deyince bana istediğinizi söyleyebilirsiniz pis şişko falan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?