- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
18 aylık canım. Senin ki kaç yaşındaoğlun kaç yaşında canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 aylık canım. Senin ki kaç yaşındaoğlun kaç yaşında canım
Allah bağışlasın . benimki bugün 2 yaşını doldurdu .18 aylık canım. Senin ki kaç yaşında
korktugum kadar vardi.. En az zararla kalkmaya calistim masadan. Esim sagolsun yardim etti porsiyonlari bitirmeme..nasıl geçti kayınvalide iftarı![]()
canım yine de çok çok kötü değil toparlarsın inşallah sen hiç bozmamıştın bu da ödül olsun geldi geçtikorktugum kadar vardi.. En az zararla kalkmaya calistim masadan. Esim sagolsun yardim etti porsiyonlari bitirmeme..
bir kase tarhana corbasi
bir kepce nohutlu et haslama
iki kasik sehriye pilavi
iki kasik mantarli tavuk sote
bir kase cacik
yesil salata
patlican ezme iki uc catal
bir hurma
bol su su saate kadar iki litreyi buldu
tatli yemedim pide yemedim
bir kayisi on kadar kiraz yedim..
cok yedim yaa..Hic iyi hissetmiyorum kendimi..
Ne yapalim onumuze bakicaz artik. Yarin oburgun dengelicez. Hic yemek yemeyi dusunmuyorum iki gun sadece corba salata yeter..
Bence iyi atlatmissin tatli ekmek yokkorktugum kadar vardi.. En az zararla kalkmaya calistim masadan. Esim sagolsun yardim etti porsiyonlari bitirmeme..
bir kase tarhana corbasi
bir kepce nohutlu et haslama
iki kasik sehriye pilavi
iki kasik mantarli tavuk sote
bir kase cacik
yesil salata
patlican ezme iki uc catal
bir hurma
bol su su saate kadar iki litreyi buldu
tatli yemedim pide yemedim
bir kayisi on kadar kiraz yedim..
cok yedim yaa..Hic iyi hissetmiyorum kendimi..
Ne yapalim onumuze bakicaz artik. Yarin oburgun dengelicez. Hic yemek yemeyi dusunmuyorum iki gun sadece corba salata yeter..
Maşallah Rabbim güzel sağlıklı uzun ömürler versin, evlat çok güzel bi duygu çok şükür bu duyguyu tattiran Rabbime. Allahım isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın . benimki bugün 2 yaşını doldurdu .
1 buyuk kase erik ve yarim paket biskuvi yedim az once, cok pismanimbu saatte bir sey yiyince hemen arti cikiyorum ertesi gun
yemiyim diye atistirmalik almiyorum eve ama diyet biskuvi cesitlerinden aliyorum cok midem kazininca birkac tane atarim agzima diye ama birkac paket yiyorum :))