Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

nasıl geçti kayınvalide iftarı :KK17:
korktugum kadar vardi.. En az zararla kalkmaya calistim masadan. Esim sagolsun yardim etti porsiyonlari bitirmeme..
bir kase tarhana corbasi
bir kepce nohutlu et haslama
iki kasik sehriye pilavi
iki kasik mantarli tavuk sote
bir kase cacik
yesil salata
patlican ezme iki uc catal
bir hurma
bol su su saate kadar iki litreyi buldu
tatli yemedim pide yemedim
bir kayisi on kadar kiraz yedim..
cok yedim yaa..Hic iyi hissetmiyorum kendimi..

Ne yapalim onumuze bakicaz artik. Yarin oburgun dengelicez. Hic yemek yemeyi dusunmuyorum iki gun sadece corba salata yeter..

korktugum kadar vardi.. En az zararla kalkmaya calistim masadan. Esim sagolsun yardim etti porsiyonlari bitirmeme..
bir kase tarhana corbasi
iki kasik sehriye pilavi
bir kase cacik
yesil salata
bir hurma

Ne yapalim onumuze bakicaz artik. Yarin oburgun dengelicez. Hic yemek yemeyi dusunmuyorum iki gun sadece corba salata yeter..
canım yine de çok çok kötü değil toparlarsın inşallah sen hiç bozmamıştın bu da ödül olsun geldi geçti

bir kase tarhana corbasi
iki kasik sehriye pilavi
bir kase cacik
yesil salata
bir hurma

Bence iyi atlatmissin tatli ekmek yok

selam kızlar.
sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve
ara 5 kaşık yoğurt
öğle 1 paket altınbaşak kepekli bisküvi, 1 paket eti form limon lifli bisküvi, 1 adet eti burçak kakaolu bisküvi, filtre kahve
akşam 1 kase yoğurt, maydanoz, semizotu
ara 4 kaşık yoğurt, filtre kahve

bisküvileri eriteyim diye 1 saat yürüyüş yaptım, yarısını eritebildim :KK48: 2 litre su.

1 buyuk kase erik ve yarim paket biskuvi yedim az once, cok pismanim :KK43: bu saatte bir sey yiyince hemen arti cikiyorum ertesi gun :KK43: yemiyim diye atistirmalik almiyorum eve ama diyet biskuvi cesitlerinden aliyorum cok midem kazininca birkac tane atarim agzima diye ama birkac paket yiyorum :))

1 buyuk kase erik ve yarim paket biskuvi yedim az once, cok pismanim :KK43: bu saatte bir sey yiyince hemen arti cikiyorum ertesi gun :KK43: yemiyim diye atistirmalik almiyorum eve ama diyet biskuvi cesitlerinden aliyorum cok midem kazininca birkac tane atarim agzima diye ama birkac paket yiyorum :))

Öyle oluyor eve cok alınca. En iyisi birer birer almak :)

Back
X