Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben zorla yemek yiyorum ramazanda bana ne oluyor anlamadım kiloda veremiyorum bi düzene girmem lazım artık
sahurda tost ve karpuz yiyorum ve su içiyorum genelde..
iftarda çok susamış oluyorum hemen su içiyorum sonra çorba içmeye başlayınca hemen tıkanıyorum başka bişi yiyemiyorum su içmedende duramıyorum..
sahurda dahil canım hiç yemek istemio.. midem bulana bulana yiyorum sahurda.. annem kızıo yoksa dün çorbadan bi kaşık aldm kalktım.. gece de biraz meyve yedim
gün boyunca mide yanması ve baş ağrısı çekiyorum hiç gücüm kalmıo hareket de etmedikten sonra sağlıksız yaşam oldu benimki tam.. napıcam bilmiyorum

ben dün gece azmettim ve 1 saat orta tempoda yürüdüm.şapır şapır terledim.400 kaloriye yakın yaktım makineye göre.) iftarda yediklerim full gitti ,) sahurdada tamtahıllı tost ekmeğiyle yagsız tost domates biraz peynir 4 yesil zeytin 1 bardak ayran ve 55 kalorilik eti sticks cikolata yedim.ramazan başladıgından beri 1 gün haric her gün yürüdüm.inş kilo verebilirim
kızlar bu arada akupunktur orucuma hile karıstırırmı sizce mide kazıntısını önlüyor ya=(

sahurda kahvaltı yapıyoruz..

iftarda da çorba salata bol su.. arada bi meyve yatarken de süt içiyorum

az bi fazlam var onu atmalıyım çünki ramazandan önce bi ara çok yedim :)))

ayrıca yeşilçay ve beşi bi yerde içiyorum

arkadaslar az önce tartıldım 2 kilo vermişim ramazan basladgından beri kilo kaybım sırasıyla şöyle;
ilk gün:70.500
cuma;68,900
bugün;68,500
inş bu tempoda devam eder.darısı herkesin başına

bu arada iftarda 1tabak çorba,2 ince parca tavuk yedim ve 1büyük bardak ayran ictim.bugün daha az yürüyüş yapıcam dün 1 saat yürüdüm iftar önceside yürüdüm cok yoruldum.ya da 20dk fln yürürüm belki.yürümeyince icim rahat etmiyor=(

maşallah echoo harikasın inş nazar değmesin arkadaşım
ben bir kase ayran çorbası içtim bir kase makarna yedim
biraz önce şu carte doer un pastasından bir dilim yedim ama bakmaya korkuyorum kalorisine:)

ramazan gelince her şeyi bıraktım diyete yardımcı şeyleri,egzersizleri,sadece yememe dikkat ediyorum o kadar mafoldumben

arkadaslar az önce tartıldım 2 kilo vermişim ramazan basladgından beri kilo kaybım sırasıyla şöyle;
ilk gün:70.500
cuma;68,900
bugün;68,500
inş bu tempoda devam eder.darısı herkesin başına

süpersin canım yha=)
ben sade 1 kilo verdim.
yerimseniben

canım bence gram bile versek şükretmeliyiz.cünkü ben ramazanda 5 kilo aldığımı biliyorum o derece.bu gün dısarıda cok yürüdüm ama dondurma ve küçük bir dilim tavukgöğsü yedim.gece yine yüriycem ben anlaşılan,)

ayy evet ya bende çok kilo alırdım önceden

sahurda 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım, dayanamadım bir kaşık kadar da sarelle sürdüm az bi parça pideye normalde yediklerimin yarısını bile zor yiyorum ama zayıflayamıyorum, ramazanın bereketinden galibakaydirigubbakcemile3

birde ramazanda spor yapmayı başaran azimli arkadaşları alkışlıyorum, benim nefes almaya bile halim kalmıyor, bide yatılı misafirim var ancak hizmet ediyorum

arkadaslar bu gece sahurda 1 dılım kepek ekmegıne lıght labne surdum yanında da bır kase nesfıt yedım ve hıc acıkmadım bosuna dolduruyomusum mıgdemı :)

ve suan tam 57.5 kgmm yanı tam 1.1 kılo gıttı hadı bakalım hedef 54

Son düzenleme:
sahurda ne yediğimi unuttum ya:)
ama iftarda bir kase ayranlı çorba bir tabak (ki küçük bir tabak) fırında sebze yedim
ama bir elimden biraz büyük pide yedim pide kaçtı ya tüh
bugün tatlı yok birazdan kahve içeceğim

ben ramazanda 0 karbon tüketiyorum günde muhakkak sebze yemegi ve corbami iciyorum sahurda 2 kizartilmis ekmek arasina kasar

ve 2,5kg verdim

ya ben bugün biraz fazla kacırdım.misafir vardı.iftarda 1 kepce corba, yemek kaşıgı pilav,3küçük parca tavuk,1 parmak sucuk,patates kızartması yedim.(2 bardak limonata ictim.( 2saat sonrada meyve şöleni dondurma.( off şimdi ablam yürüyüş bandında birazdan ben yürücem yakmam lazım=(

sahurda elim kadar pide yedim yanına biraz labne peynir ve dünkü sebze yemeğinden yedim
karnın acıkmıyor mu sutem güzel kilo vermişsin tebrik ederim

dün biraz fazla kaçırdım ama gece 50 dk yürüdüm.400 kaloriye yakın yaktım.sahurdada tam tahıllı ekmekten yagsız tost,1 bardak süt,1 kepce sehriye corbası yedim.sahurda mutlaka ya ayran ya süt tüketiyorum.iftardan önce hafif tempoda yürüsem süper olacakta işte

iftarda corbamı ıctım yagsız yesıl merımek yemegı yedım (yogurtlu) ve bolca salata bıraz kavun bır tane 90 kalorılık kelogsun cıkolatasından yedım sahurda nesfıt yıcem sadece bakalım ınsallah cok acıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…