- Konu Sahibi MeDuSa
-
lilyum maşallah boyun harika keşke ben de senin kadar olsaydım ki ya inş istediğin kiloyu verirsin ama beş hurma çok değil mi canım nacizane fikrim
aylin maşallah ne kadar ideal kiilo vermişsin ben yemekleri ayırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama galiba doğru birşey yaptığın
benim yediklerime gelince sahurda kahvaltı ettim bir haşlanmış yumurta biraz peynir üç çay kaşığı bal elim kadar pide iftarda da elim kadar pide bir kase şehriye çorbası iki çorba kaşığı nohut yemeği ve bilmediğim miktarda kabaklı yoğurtlu salata birazdan da çilek ve bir incir yiyeceğim
ya bügün de tartıldım yine iftardan önce 62 çıktım bir önceki 61.4 tü neden böyle oldu ki
burada yazılanları okuynca gerçekten kendimden utandım ne kadar çok yediğimi anladımartk bende sıkı bir diyete başlıyorum. İftardan önceleri 4 5 km yürüyordum iftardan sonrada aynı şekilde yürüyordum. Yediklerime de dikkat edersem kilo verebilirm inş inş:Saruboceq:
canım kilo verebilrsin ama kelogs tok tutuyomu ya ben normalde bile onu yedikten 2 saat sonra acıkıyorum.ama seni tok tutuyosa ayrı.arkadaslar bu arada iftardan önce spor yapmaya calısın diyorlar cünkü sahurda yediklermizi öğlene kadar yakıyomusuz daha sonra depo yağlar devreye giriyormuş o yüzden iftara yakın saatte yapılan spor yağlardan eritiyormuş.biraz halsiz olunuyor o saatte ama hafif tempoda bir yürüyüş fln yeter bence
ya kızlar ben akupunktur yaptırmak istiyorumda onun açlığı bastırma özelliği var acaba orucuma hile karışır mı=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?