Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün iftarda 1 kase çorba,5 kaşık sebze yemeği,yoğurtlama yedim tabiki bol bol suuuu
2 saat sonrada meyve yedim.

sahurda 2 dilim ekmek çılbır,biraz peynir.1 tanede zeytin yedim 6 bardak suuu öncesi sonrası

heeeeyyy ramazan basladıgından beri 1 kilo 100 gr vermişim=) maşallah cok mutlu oldum daha da hırslandım.korka korka cıktım tartıya ama sonuç mükemmel,)ee hiç pide yemedim, 4 gündür sadece 3 dilim kepek ekmegi yedim,yedikten 1 saat sora yattım ve her aksam en az 30 dk hızlı tempoda yürüdüm.aslında cok katı degildi rejimim dün 2 kere dondurma yedim mesela ,)acaba devam edebilir miyim kilo vermeye=(

arkadaslar ne kadar bogazimizi tutsak da egzersiz yapmadan da olmuyor....
ben her sabah 100 mekik öglen 100 mekik bir de iftardan 1 saat sonra 100 mekik cekiyorum....
böylece kendimi kilo almakdan koruyorum....ayriyetten de yürüme 1-2 saat...
ramazandan önce her aksam 100 mekik cekerdim bir de yürümeye cikardim öylece kilomu korrurdum

lilyum maşallah boyun harika keşke ben de senin kadar olsaydım ki ya inş istediğin kiloyu verirsin ama beş hurma çok değil mi canım nacizane fikrim
aylin maşallah ne kadar ideal kiilo vermişsin ben yemekleri ayırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama galiba doğru birşey yaptığın
benim yediklerime gelince sahurda kahvaltı ettim bir haşlanmış yumurta biraz peynir üç çay kaşığı bal elim kadar pide iftarda da elim kadar pide bir kase şehriye çorbası iki çorba kaşığı nohut yemeği ve bilmediğim miktarda kabaklı yoğurtlu salata birazdan da çilek ve bir incir yiyeceğim
ya bügün de tartıldım yine iftardan önce 62 çıktım bir önceki 61.4 tü neden böyle oldu ki

Çok sağol fakat bence bir bayan için,hele ki türkiye de hiç güzel bir boy değil :1no2:
5 hurma çok,haklısın tövbe ettim zaten hurma almayacağım,alınca dayanamıyorum..

Bu akşam iftarda bir kaç kaşık çorba,2 kaşık pilav,2 kaşık mantar sote yedim.Bir de 3 tane tutlumba tatlısı yedim dayanamadım mafoldumben

üzülme lilyum yemeği az yemişsin çok değil tulumbayı da sahurda telafi edersin

iftarda 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt,3 sarma yedim

2 saat sonra 1 meyve yedim.birsürü su içtim..

burada yazılanları okuynca gerçekten kendimden utandım ne kadar çok yediğimi anladım artk bende sıkı bir diyete başlıyorum. İftardan önceleri 4 5 km yürüyordum iftardan sonrada aynı şekilde yürüyordum. Yediklerime de dikkat edersem kilo verebilirm inş inş:Saruboceq:

aynen canım bende=))

hayırlı sahurlarguclubacismile

tiramisu yedim iftardan sonra=( az öncede 12 dk hızlı tempoda yürüdüm.ama artık tatlı yapmicam bitene kadar duramıyorum cünkü off

sahurda üç yufka ve çökelekten yapılmış yağsız bir tava böreğinin dörtte birini yedim yanına da domates salatalık ve çilek reçelinin içinden iki çilek reçeli tırtıkladım:)
çok sevdim kendimi bu sahurdaŞeniz

selam kızlar, iki gündür giremedim kayınvalidemdelr yatıya geldilersenağlama birz da ipin ucunu kaçırdım sanki yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s.

kızlar ben sahurda k-flakes yiyorum ekmek yerine.iftarda da hiç ekmek yemiyorum.kilo verirmiyim sizce ben ramazanda hep kilo almışımdır.bu sene vermek istiyorum.akıl verin ne olur kaydirigubbakcemile5

canım kilo verebilrsin ama kelogs tok tutuyomu ya ben normalde bile onu yedikten 2 saat sonra acıkıyorum.ama seni tok tutuyosa ayrı.arkadaslar bu arada iftardan önce spor yapmaya calısın diyorlar cünkü sahurda yediklermizi öğlene kadar yakıyomusuz daha sonra depo yağlar devreye giriyormuş o yüzden iftara yakın saatte yapılan spor yağlardan eritiyormuş.biraz halsiz olunuyor o saatte ama hafif tempoda bir yürüyüş fln yeter bence
ya kızlar ben akupunktur yaptırmak istiyorumda onun açlığı bastırma özelliği var acaba orucuma hile karışır mı=(

öyle sinirliyim öyle sinirliyim ki kendime kendimi ellerimle boğabilirim
misafir gittik biryere yediklerimi yazmaya utanıyorum buraya
avucum kadar börek dondurmalı muhallebi bir bardak kola yoğurtlu çorba iki yemek kasığı pilav bir yemek kasığı tavuk iki yemek kaşığı fırında sebze
ey hilal bugün utancının günü olsun kızım boğazını tutamıyorsun böyle olursan hayal ettiğin görüntüyü sadece hayalinde barındırabilirsin
ve herkes aman zaten belliydi sen diyet yapamazsın der
utan utan

arkadasım bozma moralini misafirlikte olur böyle şeyler.yarın biraz hareket yaparsın daha dikkatli yersin dengelemiş olursun.mesela bende her gün dikkat edemiyorum.dün fazla kaçırdım.bugün daha cok dikkat ettim.sonucta insanız ve nefsimiz var.hiç bozma moralini,) ve bence rejim yapabilirsin herkes yapabilir ,)

çok tok tutuyor canım..opuyorumnanaktan

sağolasın echoo
bugün sahurda yediklerim çok az yağ domates ve biberle yapılmış menemen avucumdan biraz daha büyük ince pide bu kadaar

kızlar esımde kolestrol cıktıdaha 25 yasında nasıl oldu anlamadım ,doktor dıyet vermıs ve artık evımızde herseyımz lıght eskıden ben dıkkat ederdım markette onun yagı bunun tuzu dıye sımdı esım kılı kırk yarıyor:)

bu arada sahurda uc tane kepeklı tost bır bardak ayran ıctım bıraz fazla bılıyorum ama bıraz tok tutsun ıftarda telafı edıcem

merhaba kizlar,
benim sahurum hersabah ayni geciyor, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar, 2 dilim salam, salatalik domates ve 1 litre su. Iftara bir saat kala acikmaya basliyorum ama o da normal artik. Aksamlari bende hic ekmek yemiyorum. Umarim böylece kilolar gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…