Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben susuzluktan ölüyorum resmen,diyeti falan boşverdim çünkü zaten bişey yiyemiyorum hep su içmek istiyorum :çok üzgünüm:

aynen canım bende aşırı susuyorum iftarda ilk işim 2-3 bardak su içmek sonra çorbaya geçiyorum bir bardakta erik suyu derken sıvıyla şişiyor karnım inşallah veririz ya iştah az normalde gün içinde çok ıvır zıvır yiyen ben 4 gündür sağlıksız hiçbişey yemedim

yaa peki benimde bi sorum war.. gün içinde zaten çok susuyoruz.. akşam direk suya yöneliyrz ztn.. az bi iftarın ardından dışarda satılan şu meyve suyu limonara ice tea tipi içeceklerden içsek kilo alımı yaparmı sizce..?????

sahurda bir sürü su içtim bardak sayısını hatırlamıyorum
1 yumurta yedim 1 bardak süt içtim 1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir yedim

belkde daha ıyı olmustur, metabolzman gün boyu çalışır, olumlu bakalım yerimseniben brde kaç kılosun merak ettm

Canım ben 1.80 boyunda 82 kiloyum şu an.Geçen yaz 92 kiloydum,sağlığım berbattı kafamçokkarıştı

Gerçi hala verilmesi gerekn kilom var onu için uğraşıyorum zaten..Bir de boyumun hem avantajı hem dezavantajı var.Avantajı var çünkü 1-2 kilo bile versem belli oluyor hemen.Dezavantajı ise biraz bile normal kilomu aşsam dev gibi görünüyorum..

Arkadaşlar ben de aynı sizin gibi suyla açıyorum ve çorba içiyorum..Zaten başka şeye yer kalmıyor.

iftarı iki kase sehriye corbası ve avucum kadar pide ile atlattım a bir de iki tane mercimek köftesi birazdan da sütlü tatlı mı yiyeceğim
bir de sizin dedikleriniz doğrultusunda iftardan önce tartıldım 61.4 inş doğrudur çok mutlu oldum çünküzemuszemus

ben sahurda 1 muz ve 3 4 tane hurma yiyorum bide su iciyorum tok tutuyor sizce kilo yaparmi

ben sahurda 1 muz ve 3 4 tane hurma yiyorum bide su iciyorum tok tutuyor sizce kilo yaparmi

Tok tutabilir belki ama bütün günü bunlarla geçirmek bence sağlıklı değil..

Bu arada bu akşam iftarda yarım kase mercimek çorbası,yarım bardak kola,5 hurma yedim..Birazdan da 1 kase puding yiyeceğim.

maşallah lilium selvi boylu al yazmalı bi hatunmuşsun:) iftarda 3 hurma, 1 kase cacık, 5 kaşık kadar da türlü yedim bir dilim ekmekle.türlü biraz yağlıydı sahura Allah kerim..hepinize iyi geceler, yediklerimiz enerji olsun yağ olmasın inş..mirmirmirmir

merhaba kizlar, bende ramazanda kilo vermek isteyenlerdenim. 7 hafta icinde 10 kiloya yakin verdim ve bunu devam ettirmek istiyorum. Ayrica bende Karbonhidrat diyeti grubundayim. Sahurda normal kahvalti yapiyorum 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalik vs. Yumurta yemiyorum cünkü karbonla proteini ayni ögünde birden almak iyi degilmis. Aksamda protein agirlikli besleniyorum. 2 aksam tavuk gögüsü yedim yaninda 150 gr yogurt. Bugünde 200 gram döner eti ve yine yaninda yogurt yedim. Suyu bol tüketiyorum. Sahurda 4 bardak aksamda en az yine 1.5 litre...Bunu böyle devam ettirmeyi düsünüyorum. Dersler baslayana kadar 1.5 ay var ozamana kadar en az bi 5 kilo daha versem süper olur

Merhaba,menülerini çok beğendim,çok sağlıklı..Keşke ben de bu kadar az yiyebilseydim..

Dün sahurda 3 dilim kepekli ekmekle kahvaltı ettim.Kahvaltıda da yumurta,peynir,zeytin vardı.1 fincan 2 şekerli çay,5 tane de hurma bilmiyorumkismile

slm kızlar bende kilo vermek istiyorum.sahurda bir elma birde maden suyu iftardada karpuz madensuyu elma falan yiyorum sizce böle bir ay devam edersem kaç kilo verebilirim

melekcim kaç kilo verirsin bilmem ama sağlığını kaybedeceğin kesin, bence biraz daha normal şeyler ye abartmadan, bu söylediklerin ara öğün olabilir ancak, zannederim yaşın da genç böyle yapmasan da kolay zayıflarsın, önce sağlık...

aylin hoşgeldin, maşallah çok güzel menülerin..yumurta meselesini bilmiyordum dikkat ederim bende..sahurda midem kötüydü su içtim, bir ısırıkta eşimin tostundan yedim:)

selam kızlar...öcelikle allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin...tam istediğim kiloya ulaşmışken ramazan geldi...ve ben çok zor verdiğim kiloları geri almak istemiyorum...

burdan birbirimize yeri geldiğinde uyararak, tüyolar vererek daha az zararla atlatırız diye düşünüyorum...

çokoprens ben de aynı durumdayım,kilo vermem devam ederken ramazan geldi ve emeklerim boşa gitsin istemiyorum çünkü ben her ramazan kilo alırım...Bunun önüne geçmek için buradan destek olabiliriz birbirimize..Ve tatlı dille uyarmak kesinlikle çok faydalı olacaktır.

çok zor verdik kilolarımızı çok kolay geri dönüşümü olmasın değil miyerimseniben...ben spordan uzak kalmak da istemiyorum...ramazanda zor olacak amasempatiksalakcinni...biraz önce 40 dk plates yaptım geldim...oğluşlarımı da yıkadım doyurdum...birazdan uyku saatimiz...onlarla ben de uyuyayım...uyanınca yemeğimi yaparım..eşim de bugun kızartma istedi...ben nasıl yemeden duracağım bilmiyorumeyvahedigeldismile....

selam kıslar ...
umarım ramazanı en azından kilolarımızı koruyarak atlatırız ......

arkadaslar hurma cok saglıklı ve acayip tok tutyor.ve kan şekerinide düzenliyormuş.ama kalorisine dikkat.( cok kaloriliymiş.bende sahurda 1 dlm kepek ekmeg,beyaz peynir 1 adet yeşl zeytin,biraz kaşarlı omlet,1 bardak yagsız süt,domates yedim.ben gece sahura kadar uyumuyorum.gece yürüyüş bandında 40 dk yürüyorum.maşallah hiç bozmadm ramazan basladıgından beri.ama dün dısarıdada doşaltıgımız icin 20 dk hızlı tempoda yürüdüm.iftardan sora yeşil çayda iciyorum.inş zayıflarız kızlar ya.aldı başını gidiyor basenler göbek fln ,(

selam kızlar...ben ramazanda kilo verebilmemiz için spor yapmamız gerektiğine inanıyorum..çünkü 16 saat açlıkta metobolizma hızı yavaşlıyo ve ne kadar az yersek yiyelim kilo alımına engel olamıyoruz.işte bu yüzden bugün spor merkezine yazıldım haftada 3 gün fitness yapmayı düşünüyorum,tabiki iftardan sonra yapıcam..sahurdada sadece yufka yiyorum tabi içine kıyma,balık,tavuk vs..canım ne isterse onu koyuyorum..umarım işe yarar((

aylin hoşgeldin, maşallah çok güzel menülerin..yumurta meselesini bilmiyordum dikkat ederim bende..sahurda midem kötüydü su içtim, bir ısırıkta eşimin tostundan yedim:)

Tesekkür ederim kizlar, böyle duyunca motive oluyorum bende. Acikcasi bende yeme potansiyeli cok cokacimcoook fakat suyla midemi doldurunca dahada bisey girmiyor.Bakalim cuma günü tartilma günüm eger kilo verirsem böyle devam edecegim.Ama spor yapamadigim icin biraz moralim bozuluyor. Yurtdisindayim suan iftar burda 9 da oluyor yemek ye bulasik yika topla derken 10u buluyor. O saatden sonrada spor yalan oluyor maalesef Cuma günü kilo verdigimi yada aldigimi bildiririm size

Ha bu aksamda haslanmis brokoli ve yogurt yemeyi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…