ya ben susuzluktan ölüyorum resmen,diyeti falan boşverdim çünkü zaten bişey yiyemiyorum hep su içmek istiyorum :çok üzgünüm:
belkde daha ıyı olmustur, metabolzman gün boyu çalışır, olumlu bakalım yerimseniben brde kaç kılosun merak ettm
ben sahurda 1 muz ve 3 4 tane hurma yiyorum bide su iciyorum tok tutuyor sizce kilo yaparmi
merhaba kizlar, bende ramazanda kilo vermek isteyenlerdenim. 7 hafta icinde 10 kiloya yakin verdim ve bunu devam ettirmek istiyorum. Ayrica bende Karbonhidrat diyeti grubundayim. Sahurda normal kahvalti yapiyorum 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalik vs. Yumurta yemiyorum cünkü karbonla proteini ayni ögünde birden almak iyi degilmis. Aksamda protein agirlikli besleniyorum. 2 aksam tavuk gögüsü yedim yaninda 150 gr yogurt. Bugünde 200 gram döner eti ve yine yaninda yogurt yedim. Suyu bol tüketiyorum. Sahurda 4 bardak aksamda en az yine 1.5 litre...Bunu böyle devam ettirmeyi düsünüyorum. Dersler baslayana kadar 1.5 ay var ozamana kadar en az bi 5 kilo daha versem süper olur
çokoprens ben de aynı durumdayım,kilo vermem devam ederken ramazan geldi ve emeklerim boşa gitsin istemiyorum çünkü ben her ramazan kilo alırım...Bunun önüne geçmek için buradan destek olabiliriz birbirimize..Ve tatlı dille uyarmak kesinlikle çok faydalı olacaktır.
Merhaba,menülerini çok beğendim,çok sağlıklı..Keşke ben de bu kadar az yiyebilseydim..
Dün sahurda 3 dilim kepekli ekmekle kahvaltı ettim.Kahvaltıda da yumurta,peynir,zeytin vardı.1 fincan 2 şekerli çay,5 tane de hurma bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?