sahura kalkamayınca Allah bir kolaylığını veriyo cnm
Selam kızlar bende dün akşam dışarıda açtım orucumu
Açıkbüfeydi ama ben hiçbirşey yiyemedim (kendimle gurur duyuyorum)
2 büyük bardak suyu içince doydum zaten
Arkasından 1/2 kase çorba 2 tane mercimek köftesi ve çok az bir parça pide
Biraz oyalandım 10 dakika kadar sanırım sonra yine suyla başladım ana yemek almadım sadece küçük bir parça tavuk yedim
ama 2 dilim güllaç yedim çok seviyorum çünkü(ama kalorisi en düşük tatlı) işte hepsi bu
saat 12de ise 45 dakika yürüyüş+koşu yaptım
Ama bugün kötüyüm çünkü sahura kalkamadım ve işteyim ayrıca akşama misafirim var
nasıl yetişicem bilemiyorum :uhm:
Cnm maşallah valla açık büfede yine iyi yemişsin ben olsam dayanamaz hepsinden yerdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ıstikrarlı olduğun için tebrik ediyorumm alkisalkisalkis vereliniortak
Gece sahura kalkamaman kötü olmuş aba Rabbim sabrını veriyor işte
Akşam hazırlığına bi şekilde yetişirsin cnm yaaa Allah yardımcın olsun
Bende dün yoğurtlu çorba yedim(biraz pide doğradım içine),bir kepçe bamya yemeği iki üç kaşık pilav yedim,
Ama gece yufka vardı bi yufkanın arasına ne bulduysam doldurdum yedim :roflol:
Yani sahur biraz ağır oldu ama neyse artıkım :gitme:
kizlar karnim acikmaya basladi benim bunun yanindada susadimm
merhabalar bende sızın aranıza gelebılırmıyım;bende ramazanda kılo vermeye calısıyorum ama zor oluyor daha hıc kılo veremedım sanırım aldımda cunku ramazana gırmeden 64 dım sımdı 65 cıkıyorum saat 6 gıbı tartılıyorum aksam..
bende bugunku menumu yazıyım
3 kasık un çorbası
1 kucuk tabak menemen
2dılım kepeklı ekmek
1 kase hoşaf
opuyorumnanaktan
merhabalar bende sızın aranıza gelebılırmıyım;bende ramazanda kılo vermeye calısıyorum ama zor oluyor daha hıc kılo veremedım sanırım aldımda cunku ramazana gırmeden 64 dım sımdı 65 cıkıyorum saat 6 gıbı tartılıyorum aksam..
bende bugunku menumu yazıyım
3 kasık un çorbası
1 kucuk tabak menemen
2dılım kepeklı ekmek
1 kase hoşaf
opuyorumnanaktan
olabılır canım sıskınlıkten sanırım sularda sıskınlık yapıyoraz yemisin canim kilo alcak gibi deil belki siskinlik olduysa o zamanda fazla cikilo
canim iftardan hemen önce tartil 6 gibi diyorsun gerci belki siskinlik vardir yani dikkat ediyorsun vermesende almazsinda,camim iftardan önce hafif hafif yürüyüs yap yani o dengeleyebilirsin....
birde ifatarda istersen ekmegi cikarabilirsin ben dahil bircok kisi iftarda ekmek yemiyor gercekten hic aramiyor insan öylede böylede doyuyor..bol su ic iftardan 2 saat sonra bir elma ye ben pek yemiyorumda sen ye..
ben verdim hatta kacamak bile yaptim dün tabi almadiysam bakacam ama sen bide zayiflayamiyorum deme suanda zayiflamak kelimesini cikar düsünmeden yap bu isi..hadi kolay gelsin
Selammm bende katiliyim araniza.
Bende 7kilo verdim ramazanda ama bi gramm daha veremiyorum artiiiiiiiiiiiiik
Selammm bende katiliyim araniza.
Bende 7kilo verdim ramazanda ama bi gramm daha veremiyorum artiiiiiiiiiiiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?