• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Suyuz fazlası zararmis kizlar bugün tv de diyetisyen ayça yi dinledim günde 5-6 litre cok fazla vücut da bazi sorunlar olabilir dedi en fazla üç litre icin dedi canim psikolojik olarak insan ne kadar cok su icerse o kadar cok susarmis icmezsende o kadar susamazmisiz belki çok içmek psikolojiktir cok içmeyen böbreklere zarar vermeyin şeker hastalığının da habercisi olabilirmiş çok su içmek kizlar öyle dedi doktor :) :)

Evet, 5-6 litre gerçekten fazla ama 1 litre su icmek de az. Bir makale okumuştum, şöyle yazıyordu; insanlarin susama duygusu bebeklikte cok etkindir, ama buyudukce bu duygu körelir ve kisi suya ihtiyaci olsa da susadigini artik hemen farkedemez bir konuma gelir. Ancak cok su ihtiyaci oldugunda hisseder. Bircok hastaligin basi susuzluktan kaynaklaniyor. Hatta arastirirsaniz eger Iranli hekim Feridun Batmangelic'in mide ulseri de dahil bircok hastaliga karsi uyuladigi tek tedavi yönteminin hastalara su icirmek oldugunu gorebilirsiniz.

Son düzenleme:
kızlarr ben bugunku menumm
1 kase (2kepce) tavuk corbası aslında cok guzel olmust kendımı tuttum:1::1:sonra namaz kıldım ara verınce ısatahın kesılıyor aslında
1lt su
1bardak lımonata
1 haslanmıs ıclı köfte
4 kasık yagsız peynırlı domateslı makarna
5 kasık patlıcan salatası
sonra 3 bardak cay
8 fıstık
yarım saat yuruyus
ve 1 kahve 2ltre su daha :56::56::56::56::56::56:

namaz teravihse baya hareket etmişsindir :75:

Evet, 5-6 litre gerçekten fazla ama 1 litre su icmek de az. Bir makale okumuştum, şöyle yazıyordu; insanlarin susama duygusu bebeklikte cok etkindir, ama buyudukce bu duygu körelir ve kisi suya ihtiyaci olsa da susadigini artik hemen farkedemez bir konuma gelir. Ancak cok su ihtiyaci oldugunda hisseder. Bircok hastaligin basi susuzluktan kaynaklaniyor. Hatta arastirirsaniz eger Iranli hekim Feridun Batmangelic'in mide ulseri de dahil bircok hastaliga karsi uyuladigi tek tedavi yönteminin hastalara su icirmek oldugunu bildirilmiştir.

canm ben dıyet ıcın degl ama ben sulalem böylegozumuzu acar acmaz ac karnına su ıcerız mutlaka genetık bırsey yanı bızdde

Evet, 5-6 litre gerçekten fazla ama 1 litre su icmek de az. Bir makale okumuştum, şöyle yazıyordu; insanlarin susama duygusu bebeklikte cok etkindir, ama buyudukce bu duygu körelir ve kisi suya ihtiyaci olsa da susadigini artik hemen farkedemez bir konuma gelir. Ancak cok su ihtiyaci oldugunda hisseder. Bircok hastaligin basi susuzluktan kaynaklaniyor. Hatta arastirirsaniz eger Iranli hekim Feridun Batmangelic'in mide ulseri de dahil bircok hastaliga karsi uyuladigi tek tedavi yönteminin hastalara su icirmek oldugunu gorebilirsiniz.

ayy benim reflü ondan mı acabaa :44:

:17: tek de gidilmiyo ama cidden

evet canmm yaa gecen sene arada gıdıyordk esım hepsıne gıtıstı ben mısafır olunca onlar gıtmıyordu bende gıdemıyordm bu sene yokk malesef

önemli değilll bide jillian var ben pek bilmiyorum ama esra927+ sanırım yapıyodu onada bakabilrsin istersen :49:

tamam cannmm cok saolll sahurda ne yıyorsun ben bıse yeıyormmm

Son düzenleme:
evet canmm yaa gecen sene arada gıdıyordk esım hepsıne gıtıstı ben mısafır olunca onlar gıtmıyordu bende gıdemıyordm bu sene yokk malesef

tamam cannmm cok saolll

önemli değill :21::122::122: neyse ben biraz mekik çekip ders çalışmaya gidicem

sahurda yumurta yiyiniz efenimm hepiniss :Dd afiyet olsun şimdiden :49::56:

Su icmekte en onemli nokta şu; birden bire cok fazla su içmeyip su tukeimini 1-2 bardak olarak gun icine yayarak her gun yaklaşık 2 litre su icmektir.

Back
X