• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

meraba kızlar gecen hafta regl haftamdı pek kılo veremedım ama bu haftadan umutluyum ınsallah bayrama ne kaldı surda ya ıkı kılo daha versem cok mutlu olcam ama zor ya hareket fazla olmayınca da yavas gıdıor kılolar bence bayramdan sonra spora baslıcam bugun dısarda ıftar yapcam ve kıymalı pıde yıcem bı tane pıde yesem fazlamı olur sonrasında hareket ederım bugun of offf ne zor su kılo vermek

$Ekran Alýntýsý.webp Hmm ilginçmiş araştırmak lazım aslında teşekkürler...

dün akşam adet oldum...hemen yemeyi bıraktım,gece uyuyana kadar sadece su ve yeşil çay...iftardada az yemiştim.
sabah 2bardaksu,ardından kahvaltı(abartılı değil),yarım dilim kepek
arada su,öğlen 3te,dolma biber,yoğurt.
iftardada tutarım kendimi...hızlı yürüdümde dışarda.birazdan yarım saat egzersiz yaparım.
eve abur cubur almıyorum ama canım çekmiyor değil...

Evet, 5-6 litre gerçekten fazla ama 1 litre su icmek de az. Bir makale okumuştum, şöyle yazıyordu; insanlarin susama duygusu bebeklikte cok etkindir, ama buyudukce bu duygu körelir ve kisi suya ihtiyaci olsa da susadigini artik hemen farkedemez bir konuma gelir. Ancak cok su ihtiyaci oldugunda hisseder. Bircok hastaligin basi susuzluktan kaynaklaniyor. Hatta arastirirsaniz eger Iranli hekim Feridun Batmangelic'in mide ulseri de dahil bircok hastaliga karsi uyuladigi tek tedavi yönteminin hastalara su icirmek oldugunu gorebilirsiniz.
Ben icilmesin demiyorum ki sadece gördüğüm bişeyi paylaştım :) neyse herşeyini açıklamış siniz öğrenmiş olduk
önemli değill :21::122::122: neyse ben biraz mekik çekip ders çalışmaya gidicem

sahurda yumurta yiyiniz efenimm hepiniss :Dd afiyet olsun şimdiden :49::56:
Neye çalışıyor sun kpss felan mi başka bişey mi cnm
meraba kızlar gecen hafta regl haftamdı pek kılo veremedım ama bu haftadan umutluyum ınsallah bayrama ne kaldı surda ya ıkı kılo daha versem cok mutlu olcam ama zor ya hareket fazla olmayınca da yavas gıdıor kılolar bence bayramdan sonra spora baslıcam bugun dısarda ıftar yapcam ve kıymalı pıde yıcem bı tane pıde yesem fazlamı olur sonrasında hareket ederım bugun of offf ne zor su kılo vermek

Dikkat et canim az yemeye çalış yemesi güzelde vermesi ne zor şu kilolari yaa

dün akşam adet oldum...hemen yemeyi bıraktım,gece uyuyana kadar sadece su ve yeşil çay...iftardada az yemiştim.
sabah 2bardaksu,ardından kahvaltı(abartılı değil),yarım dilim kepek
arada su,öğlen 3te,dolma biber,yoğurt.
iftardada tutarım kendimi...hızlı yürüdümde dışarda.birazdan yarım saat egzersiz yaparım.
eve abur cubur almıyorum ama canım çekmiyor değil...

Ayni gün olduk canım bugün ne kadar az yemissin öğlen sadece biber mi yedin anlamadım ben :) dün ben abur cubur yememek icin zor tuttum kendimi bi dilim sütlü tatli yedim
adet olunca bugün hafifledigim o kadar belliki 500 gram gitmiş :) :)

Ben icilmesin demiyorum ki sadece gördüğüm bişeyi paylaştım :) neyse herşeyini açıklamış siniz öğrenmiş olduk

Neye çalışıyor sun kpss felan mi başka bişey mi cnm

böyle böyle hepinizden bir şeyler öğreniyorum bende teşekkürler ikinize de :49:

yok :D lise 3 e gecicem bu yıl şimdiden başladım üniversite sınavıiçin hazırlıklara inşallah önümüzdeki 2 yılda adam akıllı hazırlanıp tıp kazanırım :16::49:

Darısı başıma :( artık göz kapaklarım bile şiş

Ayni gün olduk canım bugün ne kadar az yemissin öğlen sadece biber mi yedin anlamadım ben :) dün ben abur cubur yememek icin zor tuttum kendimi bi dilim sütlü tatli yedim

Son düzenleme:

Mrblar canim,naber...iyi lldu valla hafifledik adetle...
Evet oglen 2 biber dolma yedim.keske dahada yeseydim boyle olunca doymadim ya findik,fistik falan yedim biraz...su iciyorum simdi ailemle iftar var.
Herkese afiyet olsun,hayirli iftarlar....

böyle böyle hepinizden bir şeyler öğreniyorum bende teşekkürler ikinize de :49:

yok :D lise 3 e gecicem bu yıl şimdiden başladım üniversite sınavıiçin hazırlıklara inşallah önümüzdeki 2 yılda adam akıllı hazırlanıp tıp kazanırım :16::49:

Ins kazanirsin canim,benim ogrencilerimde lisedeler...

Kizlar bu arada 65tim ama 2 gundur yine 66yi geciyorum.
Bugun adetimin ilk gunu ama onla ilgisiz kilo aldim galiba baya baya...cok moralim bozuluyor...

iftarda
1 bardak su içtim
yarım bardak çamlıca gazoz
3 kaşık salata
3 4 kaşık pirinç pilavı
4 kibrit kutusu kadar :D kaşarlı tavuk köftesi:56:

Kızlar bugünki iftarım:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük dilim ev yapımı çoook ince hamurlu pizza
1 kase az şekerli üzüm hoşafı
Sütlü kahve

çok yememişssin ama evet :49: dayanamadım içtim ama az içmeye çalıştım yinede :D :49:

Aynen benim de hesapta hoşaf yerine yoğurt vardı, o zaman çok daha güzel olacaktı... Hemen hemen aynı kaloriyi alacaktım ama karbonhidrat daha az protein daha fazla olacaktı. Ama annemin komşusu kocaman bir kase hoşaf göndermiş :41: Annem de onu 3 e böldü yedik... Ailemin yanında yaşamanın en kötü yanı bu. İnanın her gün gündüzleri anneme "hayır ne oluuuur börek yapma bu gece, ne oluuur pasta yapma" diye, babama da "ne olur gelirken tatlı, pasta, poaça, ramazan simidi, dondurma alma" diye yavarıyorum. Ve inanın abartmıyorum, her gün bu şekilde yalvarıyorum ikisine. Yine de en ucuz sütlaç ve dondurmayla geçiştirebiliyorum. Onlar da kızımız uzaktaydı tatile yanımıza geldi yedirelim diye yapıyorlar sanki bana olan sevgilerini en iyi gösterme yolu bana lezzetli şeyler yedirmekmiş gibi... Ama annem yapmasa babam almasa, komşular yok mu komşular :19: Gelmişken yedim ben de... Kendi evimde yaşıyor olsam şu ramazanda şimdiye kadar en az 2 kilo verirdim. Resmen savaşıyorum eve bu tarz şeyler girmesin diye, ama yine de kıyıdan köşeden giriyor.

Bi ramazanin ilk gunu hosaf yaptim yogurt yada cacik kolayima geliyo :)
Menum
Domates corbasi
Pide (ortasindaki iki karesi kadar )
Bi tabak Salata
Cok az patates kizartmasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
meraba kızlaarr
iftarda
2kayısı
bir kase ekşili köfte çorbası
salata, yogurtlu semızotu mezesi
çayn yanınada 3bisküvi.
jillian2yı yaptımm çok yoruyor yaaa

Aynen benim de hesapta hoşaf yerine yoğurt vardı, o zaman çok daha güzel olacaktı... Hemen hemen aynı kaloriyi alacaktım ama karbonhidrat daha az protein daha fazla olacaktı. Ama annemin komşusu kocaman bir kase hoşaf göndermiş :41: Annem de onu 3 e böldü yedik... Ailemin yanında yaşamanın en kötü yanı bu. İnanın her gün gündüzleri anneme "hayır ne oluuuur börek yapma bu gece, ne oluuur pasta yapma" diye, babama da "ne olur gelirken tatlı, pasta, poaça, ramazan simidi, dondurma alma" diye yavarıyorum. Ve inanın abartmıyorum, her gün bu şekilde yalvarıyorum ikisine. Yine de en ucuz sütlaç ve dondurmayla geçiştirebiliyorum. Onlar da kızımız uzaktaydı tatile yanımıza geldi yedirelim diye yapıyorlar sanki bana olan sevgilerini en iyi gösterme yolu bana lezzetli şeyler yedirmekmiş gibi... Ama annem yapmasa babam almasa, komşular yok mu komşular :19: Gelmişken yedim ben de... Kendi evimde yaşıyor olsam şu ramazanda şimdiye kadar en az 2 kilo verirdim. Resmen savaşıyorum eve bu tarz şeyler girmesin diye, ama yine de kıyıdan köşeden giriyor.

onu hiç deme yaa bende bu hafta sonu 4günlgne gitcem ailemn yanına nasl kilo almadan dönerm onu düşünyruuumm:26:

Back
X