Aynen benim de hesapta hoşaf yerine yoğurt vardı, o zaman çok daha güzel olacaktı... Hemen hemen aynı kaloriyi alacaktım ama karbonhidrat daha az protein daha fazla olacaktı. Ama annemin komşusu kocaman bir kase hoşaf göndermiş

Annem de onu 3 e böldü yedik... Ailemin yanında yaşamanın en kötü yanı bu. İnanın her gün gündüzleri anneme "hayır ne oluuuur börek yapma bu gece, ne oluuur pasta yapma" diye, babama da "ne olur gelirken tatlı, pasta, poaça, ramazan simidi, dondurma alma" diye yavarıyorum. Ve inanın abartmıyorum, her gün bu şekilde yalvarıyorum ikisine. Yine de en ucuz sütlaç ve dondurmayla geçiştirebiliyorum. Onlar da kızımız uzaktaydı tatile yanımıza geldi yedirelim diye yapıyorlar sanki bana olan sevgilerini en iyi gösterme yolu bana lezzetli şeyler yedirmekmiş gibi... Ama annem yapmasa babam almasa, komşular yok mu komşular

Gelmişken yedim ben de... Kendi evimde yaşıyor olsam şu ramazanda şimdiye kadar en az 2 kilo verirdim. Resmen savaşıyorum eve bu tarz şeyler girmesin diye, ama yine de kıyıdan köşeden giriyor.