esracım sende selülit var mıydı ? jillian etki eder mi sence selülitlere ?
Tatlım benim selülit problemim hiç olmadı ama jillian selülitlere de iyi geliyormuş yabancı ve türk forumlardan okuduğum kadarıyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım sende selülit var mıydı ? jillian etki eder mi sence selülitlere ?
oo ne güzel yapmışsın.ben enerjisizim valla oruç vurdu :)40 dakka açtım müziği hopladim zipladim twist ip atlama felan derken kanter içinde kaldım :)) :))
oo ne güzel yapmışsın.ben enerjisizim valla oruç vurdu :)
sabahta biraz iş falan yaptım.yine iftardan önce ve sonra yaparım :) inş tabi...
İftarda: 3 küçük hurma
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
4 et köfte (ızgara)
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt, 1 şeftali
Şimdi de bir fincan sütlü kahveKarbonhidrattan fakir güzel bir menü oldu, tatlı ihtiyacımı da şeftaliden karşıladım :))
İftarda: 3 küçük hurma
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
4 et köfte (ızgara)
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt, 1 şeftali
Şimdi de bir fincan sütlü kahveKarbonhidrattan fakir güzel bir menü oldu, tatlı ihtiyacımı da şeftaliden karşıladım :))
Bende iftardan once 15dk yurudum.iftarda,corba,kofte,salata ve 3 isirikta pide yedim,pismanim ama bugunku pide cok guzeldi :)
Sonra 15 dk yurudum,su,cay ictim,simdi yesil cay icecegim,yanina bi biskuvi falan cekiyo canim valla...
Birazdan egzersiz yapacagim sanirim...
Buarada hala kilo veremedim
Güzel olmuş canim menun ekmek yokmu bide hurma cok şekerli dikkat et canım
Bende iftardan once 15dk yurudum.iftarda,corba,kofte,salata ve 3 isirikta pide yedim,pismanim ama bugunku pide cok guzeldi :)
Sonra 15 dk yurudum,su,cay ictim,simdi yesil cay icecegim,yanina bi biskuvi falan cekiyo canim valla...
Birazdan egzersiz yapacagim sanirim...
Buarada hala kilo veremedim
İnsan pideye Hayır diyemiyo ki canım yaa çok az yiyorum bende malesef bugün nette mevsimlerden roma die bi diyet yöntemi gördüm yapan varmi ki sanki diyet yapmiyor gibi liste ama cok güzel zayiflayanlar olmuş
Simsims mevsimlerden romaya göre diyet yapıyor tatlım onun topiğine bakabilirsin istersen (konunun adı resimlerle sağlıklı beslenme). Üstelik her gün fotograf da paylaşıyor yediği şeylerin. Ben çok seviyorum simsimin topiğini. Sana linkini yazayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699995
Orda gördüm canım bende :) cok takdir ediyorum o arkadaşı ya ben öyle sabirla istikrarla yapamam valla yaa nasil güzel hazırlıyor tabaklari her sayfasini okuyorum dünden beri tek tek :) :)
Benim de gerçekten hoşuma gidiyor takip etmek :) Mantığı oturttu bence, yavaş veriyor ama sağlam veriyor. Bir daha geri almayacağına eminim çünkü bırakacağını sanmıyorum simsims işi çözdü ve sevdi bence. Yeme alışkanlığını değiştirdi :)
Bu saatlerde yaptigim hareketleri yine yarim saat yaptim ben.kilo vermesemde suan bi sekilde sekle giriyorumdur belki ne dersiniz :)
10 gundur yemegi cok azalttim ve duzene girdi niye hala 1 kilo daha veremedim dusunuyorum.iyi dusunup bu kilolarin belli bi sure sonra hizla gidecegini hissetmek istyorum aslinda......
Bu saatlerde yaptigim hareketleri yine yarim saat yaptim ben.kilo vermesemde suan bi sekilde sekle giriyorumdur belki ne dersiniz :)
10 gundur yemegi cok azalttim ve duzene girdi niye hala 1 kilo daha veremedim dusunuyorum.iyi dusunup bu kilolarin belli bi sure sonra hizla gidecegini hissetmek istyorum aslinda......
Insan emek sarfedince de karşılığını görmek istiyor yaa bide ben kilo aliyom canım sen yine sabitsin :) gidecek kararliyiz demekki bu yediklerimiz bile fazla geliyo ki gitmiyo yağlar
Ya ben cok yemiyorum kizlar ama midem cok cabuk sisiyo,midem kuculdu demeyin,1 gr veremiyorum......ayyyyy nolcak boyle deli gibi bu konuyu konusuyofum dusunuyorum hep.Allah buyuk dert vermesin bize ya.amin....:)