Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım.bende bitkinim.misafir gelecek temizlik yaptık,uyudum.bugun yürümeyede cıkamam.selam kızlar napıyosunuz bende ders çalıştım kalktım biraz spor yaptım temizlik yaptımm kafam dağılsın die![]()
| isim | boy | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | |
| Asena87 | 163 | 66 | | | | |
| Beyondparadise | 162 | 58 | | | | |
| Papatyasuuu | 160 | 68.8 | | | | |
| Sevgi006 | 162 | 60 | | | | |
| Cenekea | 168 | 58 | | | | |
| Flutist | 162 | 51.8 | | | | |
| Esra927 | 160 | 50.5 | | | | |
| Angel1986 | 154 | 74.5 | | | | |
| Hayalhülya | 167 | 65 | | | | |
| Tatvan_13 | 159 | 52.6 | | | | |
| | | | | | |
slm canım.bende bitkinim.misafir gelecek temizlik yaptık,uyudum.bugun yürümeyede cıkamam.
Papatya ve beyondparadise nasil gecti sinavlariniz....
Herzaman ki gibi sacma sorular diyorlar yine....
Hakkinizda hayirlisi olsun.....
Corba iyi olurdu yetisseydi,kpss icin gecmis olsun diyelim.aynen kıyı köşe soruları çalışanlara üzüldüm ben
çalışmadan girmiştim çalışsam sorulara delirirdim heralde
iftar menüm
1 kase salata 1 2 köfte bir dilim ekmek olacak inşallah çorbayı yetiştiremedim
KIzlar iftara misafir gelmisti,elimden geldigince kendimi tutmaya calistim,herseyden yedim ama cok az az,
Icecek;su
Yarim corba
Cok az pilav,fasulye,karniyarik,salata.
Yarim dilim kucucukte borek.
Iftar bitti ama gozum domadi hala.esranin dedigi gibi 2 gun geriye gitmemek icin tutuyorum kendimi.....
Merhaba canım ıyı geceler
bende gunluk hayatta kılo verebılen dgeılım cokta yemıyorum hatta sebze harıcı hıcbırsey yemıyorum nerdeyse ama vucut kılo lıyor metabolızmam zayıf
ben bu ramazan am 3 kılo vermısım cok sasırdım ustelık ıftarda cok acıktım deyıp ne bulsam yıyorum dıyet yapmadıgım halde basenlerımden gıttı gobüşüm çökmüş bu gısısle ıncecık olurum ınsallah![]()
vaay süpeer 3kilo çok iyi vermişin yaaa bi hafta oldu dahaa
Canim abartmamissin aslinda ama pide ve ekmege veda etmeden kilo verebilicegimizi sanmiyorum ben.aslinda gerekiyor,insanin canida cekiyor ama iftarda zaten cesit cok pideye hic gerek yok,sahurdada ben pide yersem kucuk 5 isiriklik falan yiyorum.Kizlar benim bugun yediklerim
Sahurda
Peynirli omlet
Biraz pide
Iftarda
Tarhana corbasi
Kavurma
Cok az taze fasulye
Tabi yine pide
En son da bi top dondurma yedim bi bardak da yesil cay ictim. Iftarda biraz abartmisin . Siz ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ıftarda bır hurma bir kase ezogelin çorbası bol salata ve semızotu mezesi yedıımm:)iftardan bi kaç saat snrada iki form limonlu bisküvi vebi çatalcık baklava yedimm. yarm saat jillian yaptmm şmdide leslıe yapcm yarm saat![]()
kendine deki ben bunları yersem yarın tartıda daha fazla çıkıcam de bol su iç şişince zaten canın bişey istemez canım :34: dün ve bugün benimde hiç iştahım yok sofrayı hazırlıyorum ama yarısını yiyip kalkıyorum :5:[/QUOTE .!.:valla şöyle bişi oldu 3 baklava 2 dilim hurma tatlısı 1 kase ayran çorbası 2 kaşık güveç 3 4 kaşık pirinç pilavı üzerinde kızartılmış göğüs tavuk küçük küçük :2:
tatlılar olmasa iyidi aslında 5 6 su bardağı da su içtim işte![]()
oo süper maşallah
bölüm işletme
iftarda bi kase cacık
1 köfte
iki kaşık pilav
3 5 patates kızartması
yarında kpss var sahurda haşlanmış patates yumurta vs biraz kalorili beslenicem sanırım iki gün yerimde saysam bana yeticek![]()
Canim abartmamissin aslinda ama pide ve ekmege veda etmeden kilo verebilicegimizi sanmiyorum ben.aslinda gerekiyor,insanin canida cekiyor ama iftarda zaten cesit cok pideye hic gerek yok,sahurdada ben pide yersem kucuk 5 isiriklik falan yiyorum.
Bilemiyorum belki yanlis dusunuyorumdur.
Ben zor kilo veriyorum,10 gundurde ugrasiyorum 1,5 kilo verdim sayilir.ramazan icin iyi sanirim.cunku normalde kilo alirdim.su icmeyi hep aklima getiriyorum birde hareketi bayaaaa artirdim.