Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrr gunluk yedıklerımızı mı yazıyoruzz
İsteyen yazıyor tatlım... Buraya yazınca sorumlu gibi hissediyoruz hesap vermiş gibi. Ben sırf buraya yazmaya utandığım için bazı şeyleri yemiyorum bazenO açıdan yazmak faydalı oluyor.
Asenacığım söz ya... Ne kadar geriye gitmişim sadece 100 gr... Bu hafta kesinlikle daha çok dikkat edeceğim ve en az 400 gram vereceğim.
Bugün yediklerim ise:
3 hurma
1 porsiyon patlıcan kebabı (ekmeksiz az yağlı)
1 kase yoğurt
2 top dondurma (100gr)
1 salkım üzüm
10 fıstık
hmm ozaman sıftahı yapm bende bugun 1 kase yuksuk corbası 1 servıs kasıgı mantarlı sote 2 kasık pırınc pılacı salata 1 ltre su ardında kahve ardnda 5 adet fıstık ardından soda ve 5 ltre su sımdı 1 dılım kek daynamdmbu kadarrr
![]()
Senin metabolizmani bilmiyorum canim ama ben 2 gun ekmek ve tatli yemeyim kilo verebilirim heralde ama azicik ondan azicik bundan derken anlamadan yiyorum.
Kiz 6 litre su icmissin cok degilmi bu :)
Ayy keske yanyana olsakta su dayanamadim yedim dedigimizde cezalandirilsak :)
Ne zayiflariz ha...
Yanyana olsak birbirimize bişiler ikram etmekten zırnık veremeyiz
sahuru bir köfte ,bir salata ,beş zeytin ,iki dilim karpuzla ekmeksiz yaptım
herkese iyi sahurlar
Not: Az yiyin az![]()
Afiyet olsun canim.esracim bisey soracagim.hani sen 1 ogun yiyorsun ya hemen hemen,ogun atlayinca metabolizmanin yavasladigini soyluyorlar hani birde.....
Bilmiyorum dogru yanlis...bildigim tek sey bu hafta hepimimzde bir gevseme vardi.onumuzdeki hafta dikkatli davraniriz umarim.ben sporu biraktim iyice,enerjim bitti sanki.tum gun oturasim geliyor....
Valla ya ne zormuş kilo vermekay ben geçen haftada 52.6ymışm hiç verememşmıyım yani çıldırcaaammm:2: bırakcam artk yaa bu ne
Evde olunca gözünün önünde daynmak çok zor canim vallao kilolara inince vermesi çok yavaşlıyor ve kilolar gıdımla gittiğinden yani o ufak rakamları görünce insan pes etme noktasına geliyor merak etme bir süre sonra vermeye başlarsın moralini bozma
İftar
yarım kase çorba ( şehriye )
biraz parates püresi
biraz yoğurt
iki tane ızgara kanat
biraz salata
yarım dilim ekmek
işte s..tığım yer iki tane tulumba tatlısı alma şunu diyom tatlı krizindeyim
şuan dolaba dalasım var aburcuburlar kayarbant şeklimde kafamdan geçiyor yeşil çayla bastırmaya çalışıyorum![]()
6 litre suyu nasil içtinhmm ozaman sıftahı yapm bende bugun 1 kase yuksuk corbası 1 servıs kasıgı mantarlı sote 2 kasık pırınc pılacı salata 1 ltre su ardında kahve ardnda 5 adet fıstık ardından soda ve 5 ltre su sımdı 1 dılım kek daynamdmbu kadarrr
![]()
Afiyet olsun canim.esracim bisey soracagim.hani sen 1 ogun yiyorsun ya hemen hemen,ogun atlayinca metabolizmanin yavasladigini soyluyorlar hani birde.....
Bilmiyorum dogru yanlis...bildigim tek sey bu hafta hepimimzde bir gevseme vardi.onumuzdeki hafta dikkatli davraniriz umarim.ben sporu biraktim iyice,enerjim bitti sanki.tum gun oturasim geliyor....
Senin metabolizmani bilmiyorum canim ama ben 2 gun ekmek ve tatli yemeyim kilo verebilirim heralde ama azicik ondan azicik bundan derken anlamadan yiyorum.
Kiz 6 litre su icmissin cok degilmi bu :)
Ayy keske yanyana olsakta su dayanamadim yedim dedigimizde cezalandirilsak :)
Ne zayiflariz ha...
Valla ya ne zormuş kilo vermektak etti artık yeminle
Evde olunca gözünün önünde daynmak çok zor canim valla
6 litre suyu nasil içtin
Bu jafta bende cok gevsedim yedim yattimkiloda veremedim
Valla ya ne zormuş kilo vermektak etti artık yeminle
Evde olunca gözünün önünde daynmak çok zor canim valla
6 litre suyu nasil içtin
Bu jafta bende cok gevsedim yedim yattimkiloda veremedim
valla öyle yaa okdr ugrasyorz sonuç hiç bseey
valla öyle yaa okdr ugrasyorz sonuç hiç bseey
ben normaldede ıcerm canmmm sıseyı yanına al bak nasıl ıcıyonnnn![]()
Hoşgeldinn =) ya ben yanıma şişe şişe su koysam bile içemem o kadar su 3lt içene kadar patlıyorum zaten ki çoğunda içemiyorum 6lt nedir yaa![]()
canm delıgıbı acıkıyoruz yemege dalsam sofrayı supururum oyuzden bende suya dalıyormmm![]()
maşallah
Neyse sonuçta suya dalman daha hayırlı devam et sen =)
insallah bakalımmm görecezzzya bızım lıstemız nıye yokk :26: