- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 88
- 27
bu pazartesi bitiyoren son 55.8 dim senin tatilin bittimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu pazartesi bitiyoren son 55.8 dim senin tatilin bittimi
verdiğimi pek sanmıyorum ama her zamankinden çok daha çok hareket ettiğim için olabilir belki ama çok da yiyorum dondurma falan inş vermişimdir ya vermediysem verdim mi ki acaba yaa ama ama belkiOraya gittinmi yorulmadan olmaz canimyediklerine dikkat etmissin vermissin dir belki
vermediysende sıkılaşmışsındır ben mesela başladığımdan beri iki kilo verdim ama cm incelme yokverdiğimi pek sanmıyorum ama her zamankinden çok daha çok hareket ettiğim için olabilir belki ama çok da yiyorum dondurma falan inş vermişimdir ya vermediysem verdim mi ki acaba yaa ama ama belki![]()
aynen benim bel bölgesi ve göbek küçüldü gibi hissediyorum normaldevermediysende sıkılaşmışsındır ben mesela başladığımdan beri iki kilo verdim ama cm incelme yok
Ayni anda yazmışız :) :)Kızlarr bitti mi bu topik millet nerdee
: D öyle olmuş birazcık :)Ayni anda yazmışız :) :)
hala geçemedinmikızlar coook slm...biraz değişik bi süreç oldu buraya giremedim.aklıma geldi aslında hep...bu arada sayfayı bulmaya uğraştım 2 saat...
hiç diyetle sporla ilgilenemedim...ama birazcık verdim...ramazan basından beri toplamda 5 kilo oldu....tipimde farketmiyorum pek ama...yerleşik düzene geçiyim 10 gün sonra spora devam edeceğim...
Meraba canım ben katılabilirim sana doğum kiloları yapıştı üstüme ramazanda vermeye kararlıyım inş bu sefer vericem en az 4 kilo verirsem benim için çok iyiKizlar slmlar....2 sene once ramazanda acmistim bu konuyu.
Ozaman 66 dan 62 ye kadar inmistim sanirim.su an tek fark...ozaman ailemle evdeydim.simdi tekim ve calisiyorum...
O yuzden kilo verme cabam hala devam ettigi icin,ramazandada dahada duzenlemeliyim.
Boyum 162 kilom 66 suan...
Bu basliga yine devam edersem daha duzenli olur,kacamaklar azalir diye dusundugumdendir ki haydi kizlar hareketlensin sayfa,ramazan da oruc tutan ve kiloda vermek isteyenleri bekliyorum..
Ayrica 2 haftadir basladim ben kalorisi yuksek yiyecekleri biraktim,2.5 kilo berdim.
Oyuzden suan azimliyim