• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Ben de katilmak istiyorum kizlar evlendim 7kilo aldim tam
Hosgeldin canim...ne de iyi olur gel tabiki....kilon boyun yasin kac
Ne yapmamiz gerekiyor sahurda neler yiyecegiz.ben calistigim icin yiyip de yaticam sahura kalmkmayacagim.bir paket eti form ve 2hurma yemeyi dusunuyorum sahur niyetine
Sende hg tatlim,bende calisiyorum bazen yeyip yatacagim ama etiform ve hurma cok az ve sagliksiz olur sanirim...ekmegi yemesendr kavun karpuz kahvalti tarzi en azindan atistir biraz..
Peki dun ne yedin sahurda..etiformlami tuttun yoksaaaaa?

Slmlar...dun sahur menum
Peynir salatalik zeytin patates haslanmis
Yumurta ve az kavun.2 dilim etimek form
4 bardak su ictim birde...
Kalori hesabi yapmadim ama ilk gun diye korktum yedim azicik...
Bugun calistim tum gun eve geldim yattim ve hala yemek yapmadim ☺☺

Canim yaş 27boy 172kilo 65canim daha sahura kalkamadim adetim:duduk: ama bi deneyecegim bakalim tutabilecekmiyim size haber edicem:)hurmayi biliyosun kizlar her vitamin var icinde peygamber efendimiz öyle tutarmis sahuru sadece hurma ve su:)anlayacaginiz ayni zamanda sunnet:KK16:

Canim yaş 27boy 172kilo 65canim daha sahura kalkamadim adetim:duduk: ama bi deneyecegim bakalim tutabilecekmiyim size haber edicem:)hurmayi biliyosun kizlar her vitamin var icinde peygamber efendimiz öyle tutarmis sahuru sadece hurma ve su:)anlayacaginiz ayni zamanda sunnet:KK16:
Haklisin tabi...ama ben cok korkuyorum ya acikicam diye.cunku migrenim var ve orucluyken baslarsa hastanelik oluyorum aninda...bugunde iftardan 1 saat once basladi.yedikten 10 dk icinde oluyorum sandim sonra duzeldi ilacla....

Simdi maydanoz cekip blenderda yogurtayip yiyecegim.
Tadi cok guzel oluyo.maydanozu toz gibi yapip yogurtlayinca ☺
Valla suan bianda saskinim duzene giremedi daha menulerim.

Meraba kızlar bende henüz oruçlu değilim inş yarın tutucam dün çok az yedim bugünde dikkat ediyorum sabah domates galeta ve 1 yumurta beyazı yedim

Simdi maydanoz cekip blenderda yogurtayip yiyecegim.
Tadi cok guzel oluyo.maydanozu toz gibi yapip yogurtlayinca ☺
Valla suan bianda saskinim duzene giremedi daha menulerim.
Canım konuyu açtığında kilo verebilmiş miydin verenler olmuş muydu merak ettim

Canım konuyu açtığında kilo verebilmiş miydin verenler olmuş muydu merak ettim
evet canım 4 -5 civarı vermiştim.ama o zaman tatilde evdeydim.şimdi çalışıyorum...

Aa denemek lazim baska ne yedin canim sahurda
sahur:
iftar sahur arası :maydanozlu yogurt.

yarım kase çorba
kıymalı yumurta
2etimek form

düzene giremedim henüz ya korkuyorum işteyken biranda acıkıcam diye.ayaga bile kalkmıyorum daha:)

dünden edindiğim tecrübeler:
1.iftarda duadan sonra sakin ve yavaş bir şekilde yemek.
2.gözüm aç olduğu için hurmayı abartmamak.
3.içtiğim suyu iftarla sahur arasına yaymak.
4.fırsat bulursam gece 1 yeşil çay içmeliyim.
5.iftarda ekmek yok.
6.oruçluyken değil,iftardan sonra dışarıda yürüyüş veya evde dans-hareket yaparım.
7.tatlı,hamur işi,hazır meyve suyu cola aburcubur mümkün olduğunca tatmamak istiyorum.
8,birde sanırım sahurda az da yesen cokta yesen gündüz aynı durumda oluyoruz galiba....oyüzden şu 1,2 gün korkum geçsin sahuruda hafifleteceğim.

evet canım 4 -5 civarı vermiştim.ama o zaman tatilde evdeydim.şimdi çalışıyorum...

sahur:
iftar sahur arası :maydanozlu yogurt.

yarım kase çorba
kıymalı yumurta
2etimek form

düzene giremedim henüz ya korkuyorum işteyken biranda acıkıcam diye.ayaga bile kalkmıyorum daha:)

Dogrudur

Dogrudur canim ama o etimekler fazla orda bence:)
kız napıııım...iftarda ekmek yok sahurdada korktum yedim valla....
hem küçücükler ya :)
1 dilim ekmek yerine gecer bence....

çeşit fazla olmalı onu anladım.sahurda corba ve kıymalı yumurtayla doydum ama bi tuhaf oldu....yanına kahvaltılık falan koymak lazım.

ben çok diyet falan bilmem.ne kaç kaloridir,neyi nasıl yapmam gerekir vs.ama bugun iftar ve sahurun kalorisini hesaplayacağim.

şimdi süt ve lifafif ide menülere eklemek istiyorum ama ne zaman???

hahhaa ara 3-5 saat olunca hangisinden ne zaman yiyeceğimi şaşırıyorum :)

ben iftarı dinlene dinlene yiyerek yayıyorum tabağım duruyor biriz dinlenip öyle yiyorum sofra kalksada tabağım duruyor sonra tv karşısında kaşıkladım dün

Aslinda orucu bozarken 2barfak su iceceksin gerekirse zorlayacaksin sinra 2kase az yagli corba ve salata.ve kan sekeri dengelensin diye yarim kase sutlu tatli.iftara yogurt ayran da eklenebilir,bi aksam haşlama patates eklenebilir.bir de sahur ve iftar arasi ara ogune ihtiyac yok canim zaten az vakit var aralarda:)

Back
X