• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

C Cupcake89 tabi gel canim.yarin tabloya eklerim ismini...

Kizlar unutmayin,cuma aksama dogru tartilalim yazalim tabloya.istar ve sahurlarimizida yazalim ki yorum yapalim.

Gunduz demistim disarda iftar yapicaz diye,dedigim gbi ekmegi abarttim.
Simdi madanoz suyu ve sahurdada sadece kavun yemeyi dusunuyorum simdilik...sanirim bunu yapabilirim ☺

Kizlar anneme iftara gittik azicik olayi abarttim buaksam:110:firinda tavuk bir kase bulgur pilavi bir kase tarhana corbasi salata ve yarim haşhaşli tatli yedim,üstüne bir de cornetto dondurma:eek:o yuzden sahurda cezaliyim 2hurma 3etiform yedim canlar:halay:

Kizlar bende topigi yeni gördum..bende acmistim bitane ama aranixa katilmak istiyorum ..ramazan grmeden diyete girdim cok zor veriyorum suan sadece 1 killo verdim..com dikkat ediyorjm ve firsat buldukca yuruyus yada ewde bisiklet biniyorum..15gun oldu baslayali ve sadece 1 kilo gitti...birden bi patlama bekliykrum:anneadayı: yas 27 boy 1 58 kilo 74..cok uzgunum dogumdan snra veremedm ayriyetten igrenc bi sezeryan gobegim de var onun icnde mekik cekip korse takmaya basladm ;):KK28:

Kizlar bende topigi yeni gördum..bende acmistim bitane ama aranixa katilmak istiyorum ..ramazan grmeden diyete girdim cok zor veriyorum suan sadece 1 killo verdim..com dikkat ediyorjm ve firsat buldukca yuruyus yada ewde bisiklet biniyorum..15gun oldu baslayali ve sadece 1 kilo gitti...birden bi patlama bekliykrum:anneadayı: yas 27 boy 1 58 kilo 74..cok uzgunum dogumdan snra veremedm ayriyetten igrenc bi sezeryan gobegim de var onun icnde mekik cekip korse takmaya basladm :KK66::KK28:
Hoşgeldin canım o göbekten bende de var maalesef:(

Kizlar anneme iftara gittik azicik olayi abarttim buaksam:110:firinda tavuk bir kase bulgur pilavi bir kase tarhana corbasi salata ve yarim haşhaşli tatli yedim,üstüne bir de cornetto dondurma:eek:o yuzden sahurda cezaliyim 2hurma 3etiform yedim canlar:halay:
O son dondurmayi yemeyeydin iyiydiiiii:)
Keske sonrasinda spor veya yuruyus yapaydin,yada sahurda napacaksin?
:olamaz:Arkdslar yedım pıdelerı
Ardından tatlı:KK61::uykucu:iyi geceler
Aaa aaaa iyi geceler tabi....
Biz niye boyle olduk bugun yaaaa herkes abartmis...

Kizlar bende topigi yeni gördum..bende acmistim bitane ama aranixa katilmak istiyorum ..ramazan grmeden diyete girdim cok zor veriyorum suan sadece 1 killo verdim..com dikkat ediyorjm ve firsat buldukca yuruyus yada ewde bisiklet biniyorum..15gun oldu baslayali ve sadece 1 kilo gitti...birden bi patlama bekliykrum:anneadayı: yas 27 boy 1 58 kilo 74..cok uzgunum dogumdan snra veremedm ayriyetten igrenc bi sezeryan gobegim de var onun icnde mekik cekip korse takmaya basladm :KK66::KK28:
Hosgeldin canim...oncelikle anne olmussun bakkk ne guzel.kilo verilebilir bazi seyler ona degerrrr bebeginin olmasi gibi...
Ama sonrasinda kilolar cok rahatsiz ediyor tabi...
Merak etme sen yediklerinden eminsen ve cok abartmiyorsan er gec kilo verirsin tabi birde doktorla falan gorustunmu hani insulin ditencimi ne bisey var ya zor kilo veriyorlar...
Sonra bize yaz iftar ve sahurunu...
Yarin tabloya eklerim senin isminide...

@@@
Bende iftardan beri vicdan azabiyla duramiyorum...uyumusum birde baya bi sonrasinda...bidaha kendime engel olacagim..anlik hevesle yaptim....:)
Midem cok kotu bu arada oruc tutamayabiliirmde uzgunum ama...

:nazar:Benim 8 haziran iftar menüm
1 tavuk but
1 kase tarhana
1 patatesli börek ve creme ole:kızgın: ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal
Sahurda
1 haşlanmş yumrta 1 salatalık 2 zeytin yarım dilim tam bupday ekmeği ve çeyrek susamlı kaşarlı poğaça total kalori 263:nazar:

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717262...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
[td]CUPCAKE89[/td]
[td].[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]CUKULATAASKİNA[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]74[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][/tr]

Görunen oki en tosun benim :( dun iftara bi tabak cok az ekmekle taze fasulyr yemegi ve yanina bi kase yogurt sahure da ii haslanmis yumurta yedim sadece..ama sabah uayndimda 300 400 gram gtmisti... (normalde her sabah tartiliyorim sabahlari ac karnina zaten farkediyo normal olanin disinda 300 400 gram gtmisti) keyfim yerinde yani aclik suan yok

Günaydınnnn.
C Cupcake89 ve C cukulataaskina sizleri tabloya ekledim...
tom raider tom raider o yemeyle nasıl oruçlu duruyorsun canım...acaba bendemi azaltsam bünyem alışırmı gerçekten

iftarda pufff gibi ekmeği abarttım biliyorsunuz dışarda,ne zamandır ekmekte yemiyordum çok rahatsız etti beni...
03.00 te 1 kase yulaf ve süt le geçiştirdim...yani oruçluyum

şu konuda çok rahatsızım kızlar ya.işteyken zaten hareketsiz duruyorum...iftarda agırlık çöküyor 3,5 saat sonra sahurun ağırlıgı derken uyuyorum...sıfır hareket ve hep yediklerimin üzerine uyuyorum.napsam ki ??
iftardan sonra yürüyüş ve sahurda mümkün olduğunca az yeme şartı getirmeliyim kendime ...
yoksa kilo vereceğimi sanmıyorum...

kızlarrr,unutmayın yarın akşama doğru tartılacağız hepimiz....oyüzden bugün iftar ve sahurda abartmayalım....
grubada ne yiyorsak yazalım,yorumlaşalım :spor::KK6::kk77:

Günaydınnnn.
C Cupcake89 ve C cukulataaskina sizleri tabloya ekledim...
tom raider tom raider o yemeyle nasıl oruçlu duruyorsun canım...acaba bendemi azaltsam bünyem alışırmı gerçekten

iftarda pufff gibi ekmeği abarttım biliyorsunuz dışarda,ne zamandır ekmekte yemiyordum çok rahatsız etti beni...
03.00 te 1 kase yulaf ve süt le geçiştirdim...yani oruçluyum

şu konuda çok rahatsızım kızlar ya.işteyken zaten hareketsiz duruyorum...iftarda agırlık çöküyor 3,5 saat sonra sahurun ağırlıgı derken uyuyorum...sıfır hareket ve hep yediklerimin üzerine uyuyorum.napsam ki ??
iftardan sonra yürüyüş ve sahurda mümkün olduğunca az yeme şartı getirmeliyim kendime ...
yoksa kilo vereceğimi sanmıyorum...

kızlarrr,unutmayın yarın akşama doğru tartılacağız hepimiz....oyüzden bugün iftar ve sahurda abartmayalım....
grubada ne yiyorsak yazalım,yorumlaşalım :spor::KK6::kk77:
Benm tartımın pili yok geldiği gibi tartılıcam söz

Görunen oki en tosun benim :KK43: dun iftara bi tabak cok az ekmekle taze fasulyr yemegi ve yanina bi kase yogurt sahure da ii haslanmis yumurta yedim sadece..ama sabah uayndimda 300 400 gram gtmisti... (normalde her sabah tartiliyorim sabahlari ac karnina zaten farkediyo normal olanin disinda 300 400 gram gtmisti) keyfim yerinde yani aclik suan yok
biz kendimize inanalım öncelikle...sıkıntı etme şimdilik bu halleri,kim bilir belik 2 ay sonrada 64 kilo olacaksın :) C cukulataaskina
sana nacizane tavsiyem ekmeği iftarda yememen,çünkü zaten bi anda doyuyoruz birde onu ekmekle perçinlemeyelim.
vayyy sahurun ilginç olmuş :)

kızlar daha aktif olmamız için bazı şeyleri düzenleyelim...
** her gün siteye girdiğimizde dünkü iftar ve sahuru yazalım diğerleride yorum yapsınlar,iftarı ayrı sahuru ayrı yazınca ne kimse yorum yapıyor ne de takıp edilebiliyor.
**iftarda çeşit çok ken ekmek yememiz çok gereksiz sanırım onu minimuma indirelim.(ben sahurda belki etimek form yiyorum ekmek yerine)
**genel olarak hepimizde hareket eksiği var galiba.iftardan sonra yürüyüşü,imkan yoksa evde yarım saat dans ve sıkılaştırıcı hareketi yapalım derim ben:) (ben arabayı bırakıyorum işten eve evden işe 12 şer dakika yürüyüp minibüse bineceğim-fayda faydadır)
**grubu sadece arada okumak için kullanmayalım,girdikçe fikrimizi yada yaptığımızı bildirelim.
**şaka maka 4.gün bugün ve zaman hızlı geçiyor,biz 3-5 kg bandında kilo vermeliyiz
**su içmeyi iftar sahur arasına yayalım.
** cuma akşama doğru tartı günü unutmayalım.

şu an eksik olan kilon değil yaşın zaten canım :)
yaşını söyle bir ara:)
yorum yaparken gerekli diye düşünüyorum yaşı...yarın da pil al bakkkk :) :KK15:
Yaşım 27:) pil almam uzun sürecek gibii ama bi yerlerde tartılmaya çalşrmmbelki annemlerde tartlrmm

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717262...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
[td]CUPCAKE89[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]