- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 40
Ben de gelebilir miyim gruba:) 158 cm 53 kiloyum hedef ilk etapta 50

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gelebilir miyim gruba:) 158 cm 53 kiloyum hedef ilk etapta 50

Hoşgeldin canım o göbekten bende de var maalesefKizlar bende topigi yeni gördum..bende acmistim bitane ama aranixa katilmak istiyorum ..ramazan grmeden diyete girdim cok zor veriyorum suan sadece 1 killo verdim..com dikkat ediyorjm ve firsat buldukca yuruyus yada ewde bisiklet biniyorum..15gun oldu baslayali ve sadece 1 kilo gitti...birden bi patlama bekliykrumyas 27 boy 1 58 kilo 74..cok uzgunum dogumdan snra veremedm ayriyetten igrenc bi sezeryan gobegim de var onun icnde mekik cekip korse takmaya basladm
![]()
Kötü olmuş neyse bozma moralini canım yarın telafi edersin inşArkdslar yedım pıdelerı
Ardından tatlıiyi geceler
Dogum yapali 1 yil oldu ama hala burda duruyo..dogum yaltigimdan beri kadinlar kulubunu takip ediyorum ama hala caresini bulan yokHoşgeldin canım o göbekten bende de var maalesef![]()
O son dondurmayi yemeyeydin iyiydiiiii:)Kizlar anneme iftara gittik azicik olayi abarttim buaksamfirinda tavuk bir kase bulgur pilavi bir kase tarhana corbasi salata ve yarim haşhaşli tatli yedim,üstüne bir de cornetto dondurma
o yuzden sahurda cezaliyim 2hurma 3etiform yedim canlar
![]()
Aaa aaaa iyi geceler tabi....Arkdslar yedım pıdelerı
Ardından tatlıiyi geceler
Hosgeldin canim...oncelikle anne olmussun bakkk ne guzel.kilo verilebilir bazi seyler ona degerrrr bebeginin olmasi gibi...Kizlar bende topigi yeni gördum..bende acmistim bitane ama aranixa katilmak istiyorum ..ramazan grmeden diyete girdim cok zor veriyorum suan sadece 1 killo verdim..com dikkat ediyorjm ve firsat buldukca yuruyus yada ewde bisiklet biniyorum..15gun oldu baslayali ve sadece 1 kilo gitti...birden bi patlama bekliykrumyas 27 boy 1 58 kilo 74..cok uzgunum dogumdan snra veremedm ayriyetten igrenc bi sezeryan gobegim de var onun icnde mekik cekip korse takmaya basladm
![]()
ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal| İSİM | YAŞ | BOY | KİLO(1.HAFTA) | KİLO(2.HAFTA) | KİLO(3.HAFTA) | KİLO(4.HAFTA) |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ASENA87 | 28 | 162 | 66 | . | . | . |
| USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | . | . | . |
| SEVİLAH | 25 | 156 | 58.7 | . | . | . |
| TOM RAİDER | 27 | 172 | 62 | . | . | . |
| TUHANA_01 | . | . | . | . | . | . |
| DEPİEDRA | . | . | . | . | . | . |

Benm tartımın pili yok geldiği gibi tartılıcam sözGünaydınnnn.
C Cupcake89 ve C cukulataaskina sizleri tabloya ekledim...
tom raider o yemeyle nasıl oruçlu duruyorsun canım...acaba bendemi azaltsam bünyem alışırmı gerçekten
iftarda pufff gibi ekmeği abarttım biliyorsunuz dışarda,ne zamandır ekmekte yemiyordum çok rahatsız etti beni...
03.00 te 1 kase yulaf ve süt le geçiştirdim...yani oruçluyum
şu konuda çok rahatsızım kızlar ya.işteyken zaten hareketsiz duruyorum...iftarda agırlık çöküyor 3,5 saat sonra sahurun ağırlıgı derken uyuyorum...sıfır hareket ve hep yediklerimin üzerine uyuyorum.napsam ki ??
iftardan sonra yürüyüş ve sahurda mümkün olduğunca az yeme şartı getirmeliyim kendime ...
yoksa kilo vereceğimi sanmıyorum...
kızlarrr,unutmayın yarın akşama doğru tartılacağız hepimiz....oyüzden bugün iftar ve sahurda abartmayalım....
grubada ne yiyorsak yazalım,yorumlaşalım![]()
biz kendimize inanalım öncelikle...sıkıntı etme şimdilik bu halleri,kim bilir belik 2 ay sonrada 64 kilo olacaksın :) C cukulataaskinaGörunen oki en tosun benimdun iftara bi tabak cok az ekmekle taze fasulyr yemegi ve yanina bi kase yogurt sahure da ii haslanmis yumurta yedim sadece..ama sabah uayndimda 300 400 gram gtmisti... (normalde her sabah tartiliyorim sabahlari ac karnina zaten farkediyo normal olanin disinda 300 400 gram gtmisti) keyfim yerinde yani aclik suan yok
şu an eksik olan kilon değil yaşın zaten canım :)Benm tartımın pili yok geldiği gibi tartılıcam söz
Yaşım 27:) pil almam uzun sürecek gibii ama bi yerlerde tartılmaya çalşrmmbelki annemlerde tartlrmmşu an eksik olan kilon değil yaşın zaten canım :)
yaşını söyle bir ara:)
yorum yaparken gerekli diye düşünüyorum yaşı...yarın da pil al bakkkk :)![]()
| İSİM | YAŞ | BOY | KİLO(1.HAFTA) | KİLO(2.HAFTA) | KİLO(3.HAFTA) | KİLO(4.HAFTA) |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ASENA87 | 28 | 162 | 66 | . | . | . |
| USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | . | . | . |
| SEVİLAH | 25 | 156 | 58.7 | . | . | . |
| TOM RAİDER | 27 | 172 | 62 | . | . | . |
| TUHANA_01 | . | . | . | . | . | . |
| DEPİEDRA | . | . | . | . | . | . |