• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Iyi geceler kizlar...
Iftarim
3 kasik bulgur pilavi
4 kofte
Mercimek corbasi
Maydanozlu yogurt 2 kasik

Sahur
Corba
3 kofte
Maydanozlu yogurt 2 kasik...

Ya kizlar sahur icin hic acikmamistim ama sirf gunduz acikirim korkusuyla yedim ama pisman oluyorum hep....napiiiim ben ya...bi kere denesem sahuru hafif gecistirip...
Suan cok sis hissediyorum kendimi...

Ekmek ve tatli yemiyorum ama muthis sisim ve yarin tarti gunu......

Iyi geceler kizlar...
Iftarim
3 kasik bulgur pilavi
4 kofte
Mercimek corbasi

Sahur
Corba
3 kofte

Ya kizlar sahur icin hic acikmamistim ama sirf gunduz acikirim korkusuyla yedim ama pisman oluyorum hep....napiiiim ben ya...bi kere denesem sahuru hafif gecistirip...

Menü harıka
Tebrık ederım ekmek tatlı hıc yok hayatında
Bence sahursuz gecırme her ne kadar da ac hıssetmıyorsan yapman lazım dıye dusunuyrm ama senın sahurların da yemek turu seyler mesela bız kahvaltı türü yapıyoruz daha hafıf

:ıslık::ıslık::ıslık:Ben sahura kalktım öyle acıkmışım gibi resmen kendımı kaybettım:KK70:
1 dilim kepek
Peynır domates salatalık
Yulaf ezme
Bır yumurta
Azcık ucundan tahin:ıslık:

Günaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal

Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal

Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)

Günaydın bayanlar ramazanda kilo vermek isteyen bir insan olarak doğru tartinin orucun ne zaman yapılması gerektiğini tam olarak kestirebilmis değilim gerçi arkadaslarimlada konuştuk ama sizinde fikirlerinizi merak ettim sizler ne zaman tartiliyorsunuz

Iyi geceler kizlar...
Iftarim
3 kasik bulgur pilavi
4 kofte
Mercimek corbasi

Sahur
Corba
3 kofte

Canim hep soyluyorum inanki o yediklerin seni zaten tutmuyor yemek icin yeme,bir de sahurum birazcik agir gibi köfte falan,bilemedim:ıslık:

Günaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal

Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal

Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)
Canim burda fazla olan sahurda yedigin ekmekler.ekmek yememelisin sahurda:KK20: onun disinda cok da abarti gelmedi bana:KK72:

Günaydın bayanlar ramazanda kilo vermek isteyen bir insan olarak doğru tartinin orucun ne zaman yapılması gerektiğini tam olarak kestirebilmis değilim gerçi arkadaslarimlada konuştuk ama sizinde fikirlerinizi merak ettim sizler ne zaman tartiliyorsunuz
Genelde iftardan önce ama acıkcası iftardan çnceki de bana mantıklı gelmıyor
En ıyısı sabhlardır herhalde :KK15:

Menü harıka
Tebrık ederım ekmek tatlı hıc yok hayatında
Bence sahursuz gecırme her ne kadar da ac hıssetmıyorsan yapman lazım dıye dusunuyrm ama senın sahurların da yemek turu seyler mesela bız kahvaltı türü yapıyoruz daha hafıf
bende hafif kahvaltı tarzı besleniyorumda dün misafirlkikteydim mecbur iftardakilerden yedim.
:ıslık::ıslık::ıslık:Ben sahura kalktım öyle acıkmışım gibi resmen kendımı kaybettım:KK70:
1 dilim kepek
Peynır domates salatalık
Yulaf ezme
Bır yumurta
Azcık ucundan tahin:ıslık:

kendini kaybetmiş gibi durmuyorsun hiç...sanki çok ta ağır değil...yulaf ezme şu sütün içine katılandan dimi
bu sitede yeni bi başlıkta okumuştum doğrusu öğlen tartılmaktır,sabah sahurdan dolayı ağırlık akşamda uzun süreli açlıktan dolayı su kaybı oluyormuş..
ama benim düşüncem akşama doğru tartılmak...akşam 17.00 gibi eve gidince tartılacağım.

Canim hep soyluyorum inanki o yediklerin seni zaten tutmuyor yemek icin yeme,bir de sahurum birazcik agir gibi köfte falan,bilemedim:ıslık:
evet misafirlikteydim mecbur yedim canım.
Kızlar sahurda 2hurma ve 3adet etiform yedim bolca da su:KK73:
yaaaa.ne güzelde kilo vericen sen.....bu sahurda bende deneyeceğim....hurma etiform ve kavun yapacağım...bak görrrrrr :)

asena87 asena87 sana güveniyorum canim yaparsin bak göreceksin hiç zorlanmayacaksın:KK76:ozaman 5gibi mi tartinalim hem azicik moral olur ya zaten ben 65.5tim 65 yazdirdim iorayaaa:KK12:

asena87 asena87 sana güveniyorum canim yaparsin bak göreceksin hiç zorlanmayacaksın:KK76:ozaman 5gibi mi tartinalim hem azicik moral olur ya zaten ben 65.5tim 65 yazdirdim iorayaaa:KK12:
hahahahah istersen düzelteyim tabloda.zaten birini daha ekleyeceğim...
aynen akşam 5 te tartılalım...
ama bişey diyeceğim tom raider tom raider ramazanda suyumu az içiyorum yemeklermi ağır bilmiyorum cok dolu midem.tuvalete rahatca çıkmıyorum napıyım sence ya....
bu arada mecitefendi sitesinden form bitki çayı aldım biraz işe yarar belki..

asena87 eti lifalaif yulaf ezmesı süte koyuyrm bazen içine tarcın ve bıraz da kuru üzüm çok tok tutuyor:kk77:

ama bişey diyeceğim tom raider tom raider ramazanda suyumu az içiyorum yemeklermi ağır bilmiyorum cok dolu midem.tuvalete rahatca çıkmıyorum napıyım sence ya....
Buna cevap vereyım canım bende dun aksam kayısılı fırm cayı aldım kesınlıkle rahatlatıyor gecen ramazan hıc ıhmal etmedım rahatlaty

Canim valla duzeltirsen cok sevinirim:KK16:bende de var o sikinti,ben iftardan sonra duble türkkahvesi ve bir şişe maden suyu iciyorum canim o da cok rahatlatiyo insani.bir arkadaş da demis bitki çaylarından kayisılı olan işe yariyor benim kayisili bitti gerci evde:olamaz:sen nasıl bitki cayi aldin canim karişik mi

Back
X