Ramazanı fırsat bilelim kiloları verelim ... Tavsiyeler lütfennn

hadi insaAllah kizlar, umarim en az bi 4-5 kilo veririz...

amac bu degil tabii Ramazanda ama olsa fena mi olur?? Kilo almaktan iyidir…

kaldiki cogu zaman bilincsizce besleniyoruz…ee iftar gec vakitte olunca insanin saldirasi geliyor aksamlari…

Allah nefsimize hakim olmayi nasib etsin

benimde aynı sorunum var ve ramazanda kilo vermek istiyorum.şimdilik düşüncem iftarda bolca su ardından çorba ve salata.tatlısız duramam ama nasıl olacak bilmiyorum

bende tatlısız yapamam ama benim düşüncem ,, çorba ve tatlı yerinede karpuz yemek sahurda da salatalık domates biraz peynir çok az ekmek... sizce nasıl

bende tatlısız yapamam ama benim düşüncem ,, çorba ve tatlı yerinede karpuz yemek sahurda da salatalık domates biraz peynir çok az ekmek... sizce nasıl

Sıcaklara denk geldi geleli ramazan, pek kilo alınmıyor bence. Vermek mümkün ama insanın da hali olmuyor ki sıcaklardan dolayı hareketsiz kalıyoruz. Bence kesinlikle abartmayalım şu menüleri. Aç karınla gözümüz dönüyor onu da yapalım bunu da yapalım diye ama yapılınca yenilir o yüzden yemekleri az yapalım. Tatlıyı da her gün yapmayalım aralarda sütlü tatlı olsun. Boll boll su içersek yemeğe de yer kalmaz. Ve kesinlikle çorbasız bir iftar olmasın. Çorba ve su tıkayacak bizi. Ramazanda en az 4 kilo verelimm kızlarr

şöyle soguk soguk cacık yaparız arada serin serin ii gider hemde doyarız .. :) alışırzda zamanla .. aslında benim sorunum iş yerinde oturarak çalışıyorum hareket sıfır resmen

benimde 10 kilo fazlam var.hemen bayramdan sonra yakınımızın düğünü ardından da tatil var :) yani beş kiloya hayır demem :)) evet karpuz da olabilir iftarda ama çorba olmalı bence.izlenimlerimizi buraya yazalım hergün ne dersiniz....

Allah kabul etsin öncelikle, güzel bi ramazan geçirelim hepimiz inş.
kilo konusuna gelince ben de her ramazan kilo alanlardanım. bunun iki sebebi var çok iyi biliyorum ama bişey yapamıyorum birincisi sahurda çok abartıyorum ekmek çok yiyorum çünkü kansızlık falan var bu uzun günlerde oruç tutmakta çok zorlanıyorum, çok halsiz kalıyorum. herkes susuzluktan şikayet ediyo ben açlıktan bayılacak gibi oluyorum. korkumdan da gece ekmeğe yükleniyorum. aslında gece ne yersem yiyeyim ertesi gün aynı geçiyo ama psikolojik işte... ikinci sebebim ise eşim. ramazanda her akşam mutlaka lokma alıp geliyo eve. tatlıya çok düşkünüm, olmasa yemem ama olunca da dayanamıyorum. daha dün akşam yine söyledim bu ramazan tatlı ve gazlı içecek almayalım diye. içeceğe ikna oldu gibi, sodayla falan idare ediyo ama ramazan tatlısız olmaz dedi. 4 kilo fazlam var, vermeyi bırak almadan geçirirsem bu ayı şükredicem...

İyi akşamlar kızlar
Ben de ramazanı kilo vermek konusunda fırsat olarak görenlerdenim ekmek hemen hemen hiç yemiyorum .çorba+salata idare edicem ben de ramazanda tatlıyla da aramın iyi olduğu söylenemez olsa da olur olmasa da olur diyenlerdenim .Mutlaka her gün spor yapıyorum 2 saat .Bu durumda beni en çok zorlayacak şeyin susuzluk olacağını düşünüyorum.Acaba bir insan bu şekilde en fazla ramazan boyunca kaç kilo verebilir çok merak ediyorum .Allah yardımcımız olsun :::::))))

normal zamanda çorba salata ve sporla bir ayda 4-5 kilo verilebilir.daha fazlasını da verenler var tabi ama sağlıklı olan bu diye biliyorum.inş hepimiz için hayırlı olur...

ramazana bi kaç gün kaldı kızlar .. şimdiden herkeze hayırlı ramazanlar .. şu an 75 kiloyum ramazanda haftalık tartılıp burda sizlerle paylaşıcam .. sizde boyle yaparsanız birbirimizi motive ederiz :)

ramazana bi kaç gün kaldı kızlar .. şimdiden herkeze hayırlı ramazanlar .. şu an 75 kiloyum ramazanda haftalık tartılıp burda sizlerle paylaşıcam .. sizde boyle yaparsanız birbirimizi motive ederiz :)

Bence de ramazanın ilk günü herkes kilosunu yazsın akşama da ne yediğini yazsın, o zaman daha iyi motive oluruz gibime geliyor

ramazanda bende hiç kilo veremeyenlerdenim. az yemek mümkün değil bu yüzden yemekten sonra sahilde yürüyüş yapmayı düşünüyorum 15 dk falan da cardio çalışırım gelsin bakalım ramazan ona göre sonuçları seve seve paylaşırım:)))

merhaba kızlar , benimde 10 kilo fazlam var, yorumlarınızı okudum, fakat genelde tatlı yerine karpuza talim bir durum var gibime geldi, eğer bu yola baş koyduysak kavun ve karpuza bir süreliğine veda etmemiz lazım, içinde çok fazla şeker barındırıyormuş, şeker ihtiyacımızı daha hafif yollardan karşılayalım örneğin yağsız sütle yapılmış hafif tatlılar gibi, birde fındık ,fıstık, badem ,ceviz mutlaka gün içinde tüketilecekmiş. karatay diyetini inceledim bir süredir , kadın ekmek yerine ceviz tüketin diyor karbonhidrat ihtiyacımızı karşılıyormuş özellikle şu yaz aylarında suya ağırlık vermemiz lazımmış, ben koli halinde küçük pet şişelerden aldım evin herköşesinede koydum, gidiyorum geliyorum her köşeden bikaç yudum alıyorum ..buda benim stratejim, işe yarıyormuuuu evet hemde çok işe yarıyor gün sonunda şişelere bakıyorum en az 1.buçuk litre su içmişim bu da bir başlangıç değilmii ama?

şuan 52 kiloyum 47 olmam lazım..sadece 5 kilocuk..ama veremedim gitti..ramazanda kilo alanlardanım bu ramazan nolcak bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…