Ramazanı fırsat bilelim kiloları verelim ... Tavsiyeler lütfennn

iyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar kızlar bende grubunuza katılmak istiyorum bu 1 ayı kilo vererek geçirmeliyim çok fazla kilo fazlam var verebildiğim kadar vermek istiyorumm

mrb umarım verırızz her yıl 2 kılo kesın alıyorum yemek yemeye bayılıyorum ve cok ıstahlı bırıyım uffffff napcaz yaaaaaa

Kızlar merhaba. Hepinize hayırlı Ramazanlar. İnt. probleminden dolayı giremedim bir kaç gündür. Dün tartıda 69 kiloyu gördüm kızlar. Menülerimizi yazacakmıyız, birbirimizi kontrol amacıyla. Ben yinede yazayım.

Sahur: 2 dilim kepek ekmek, 2 küçük dilim beyaz peynir ilk gün olunca bir de yalnız sahur yapınca canım bişey istemedi. 2 bardak su ve yarım şişe sade soda.

herkese günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun..sahura kalkamıyoruz muhtemelende kalkamayacak gibi görünüyoruz gece çok geç yatıyoruz 1.2 gibi osaattede acıkmadığımızdan hiç bişey yiyemiyoruz , yani kısa ve öz sahur yapamadım aç tutuyorum, şuana kadar hiç acıkmadım umarım akşama kadar miğdem ağrımaz akşam içinse planım ezogelin,pilav, tavuk tatlı olarakta dondurma tabi bu yazdıklarımdan sadece yarım porsiyon yiycem

ilk gününüz nasıl geçiyorr. benim biraz sıkıntılı canım hiç calışmak istemiyor ... bu arada ilk sahurumda domates, salatalık, bi adet haşlanmış yumurta. bi adet kepekli ekmek yedim ve bi fincan çay içtim... eger enerjim olursa iftardan sonra yürüş yapmayı planlıyorum

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum bu ramazanda, geçen sene 7 km yürüdüm ramazanda , yediklerime de dikkat ettim 2 kg verebildim.moralinizi bozmak istemem.ama o sene yediklerime çok dikkat etmiştim zaten metabolizmam yavaştı.şimdi uzun zamandır diyette değilim metabolizma daha hızlıdır inş.şimdi 70 kiloyum, geçen sene ki kadar yürümeyi düşünmüyorum,akşam iftardan sonra 45 dk yeter, bakalım ne kadar gidecek

Kızlar yavaş yavaş acıkır gibi oldum artık. Baş ağrısı da başladı. Mesai bitse de eve gidip uzansam biraz.
İftar için menü planım: Mercimek Çorba, Tavuklu patates yemeği, pilav . Ama çorbadan sonra tıkanırım kesin

Selam kızlar. Pek ilgilenemedim burayla, bebek var sandım ama yanlış alarm, diyete devam yani :)

Bugün ramazanın 1. günü ve kilom 68.8. Hedef 63 inşallah. Ben verilir diye düşünüyorum. Yalnız vişne suyu ile soğuk çaydan kendimi alamıyorum ne yapacağız kızlar. Gözüm dönüyor vişne suyu aklıma geldikçe. Neyse tutacağız kendimizi. Ya da 1 bardakla yetineceğiz.

1. Gün Sahur Menüm:
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim karpuz (2 koca dilim değil elbette 2 üçgen dilim
)
2 adet kayısı

Akşama da yemek yaptım ama ne kadar yenir nasıl yenir fikrim yok onu da yedikten sonra yazarım

Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun...

Menün güzel canım. Aynen benim de kolum kalkmıyor ama daha yemek yapacağım :) Benim de mercimek çorbası, fırında karışık kızartma ve pilav. Yavaş yavaş yemeğe çalışalım hızlı yiyince olmuyor yani. Ben En az 30 dk kalkmayacağım sofradan hele bi akşam olsun da Sindire sindire yiyeceğim.

Merhaba arkadaşlar ben de bu ramazanda kilo vermeye çalışacağım. İftardan sonra da spor yapmayı planlıyorum. Size acil bir sorum olacak annem iftar için kızartma yapıyor patates ve köfte. İftarda çorba içip sadece köfte yesem, bu çok mu olur sizce? Dediğim gibi yaklaşık 45 dk bisiklet çevireceğim ve hareketler de ekleyeceğim buna. Çok değil 66 kiloyum 2 ay içerisinde 60 olsam yeterli. Ramazanda 3 kilo bile kafi benim için.

herkese merhabaa.öncelikle iyi ramazanlar.bende bugün tartıldım 64 olmuşum.yani ramazandan önce bir kilo daha gitmiş.gece geç yedik ve yattık sahura kalkmadık bizde.sadece bir kase çorba ve birkaç kaşık yoğurt yedim.iftarda ise yine çorba ve salata düşünüyorum umarım uygulayabilirim.konu sahibi bir tablo yaparsa sanırım daha iyi takip edebiliriz.hedef 60kg :))

iftar= 3 bardak su
çorba
bol salata
4 kaşık taze fasulye
3 dilim sıcak pide ( sıcak diye yedim yoksa 1 dilim yicektim dilimler küçüktü )
3 bardak suda yemek yerken içtim

Canım yeni gördüm ama köfte normal ye tabi ki sıkıntı yok, hiç mi yemeyelim di mi ama

iftar= 3 bardak su
çorba
bol salata
4 kaşık taze fasulye
3 dilim sıcak pide ( sıcak diye yedim yoksa 1 dilim yicektim dilimler küçüktü )
3 bardak suda yemek yerken içtim

Afiyet olsun. Bence ideal ama pide çok olmuş. Sen sıcak pidede kendini durdurmadın ben de soğuk içeceklerde desene :)

İftar (1. Gün):
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim pide
1 hurma, 1 çatal beyaz peynir, 2zeytin
2 kaşık fırında karışık kızartma
2 kaşık pilav
salata
1bardak limonata (ev yapımı)
3 parça kavun

İlk gün diye kaçtı biraz ama artık daha dikkatli olacağım. Aslında çok abartı değil ama o limonata olayı bozdu işte

Sahur (2. Gün):
1 kase nesfit
2 parça kavun

biri soğuk ve kalorili içecekleri önümden alsınnn

günaydın kızlar.. iftarda yemek arasında su almayı unutmadım ... bi kase corba ( annem sağ olsun sarma yapmış ) 4 adet sarma , salata ....
sahurda ise 3-4 parça karpuz, 2 dilim peynir, 2 adet zeytin, küçük bi dilim pide ve bol su

Bende bu ramazanda 3 kilo kadar vermek istiyorum. Dün niyetli değildim bu gün başlıyorum inşallah .şuan sabah itibariyle tartım 67,4 hedef bayrama 64

sahurda biraz abarttım galiba yediklerimi yazasım yok. Çok susarım diye bol bol çay (şekersiz) ve su içtim .

Günaydın kızlar. Ramazanın ilk gününü tahminimden daha rahat atlattım şükür.
İftar menüm: 2 hurma
yarım kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği, 2 kaşık pilav yoğurt ve salata. Biraz Ramazan pidesinin ucundan.
Ve tabi bolca suuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sonra da meyve faslı

Sahur: yarım bardak çay, bir dilim kek, bir dilim ekmek çok az peynir, yine soda ve su.

Günaydın kızlar. Ramazanın ilk gününü tahminimden daha rahat atlattım şükür.
İftar menüm: 2 hurma
yarım kase mercimek çorba, 1 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği, 2 kaşık pilav yoğurt ve salata. Biraz Ramazan pidesinin ucundan.
Ve tabi bolca suuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sonra da meyve faslı

Sahur: yarım bardak çay, bir dilim kek, bir dilim ekmek çok az peynir, yine soda ve su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…