Saç Uzatma Yöntemleri rapunzel olmak isteyenler buyursun

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
178
Saç bakımıyla ilgili bakımların çoğunu denemişimdir,saçlarımda boya olduğu halde uzatabildim yaptıklarımı anlattım. Bu sitedeki bakımlarla uzattım saçımı ve bundan sonra uzatacaklara yardımcı olması için yaptıklarımı yazdım. saçımın son hali
5ekim 2015

Son düzenleme:
Saçların baya hızlı uzamış ve çok güzeller maşallah
Bakımlarından biraz bahseder misin canım ben de uzatmak istiyorum

Saçların baya hızlı uzamış ve çok güzeller maşallah
Bakımlarından biraz bahseder misin canım ben de uzatmak istiyorum
Tamam canım anlatıcam şimdi fotoları ekliyorum tek tek kullandıklarımı ne işe yaradıklarını söylücem :)

ilk olarak sinemaki bemiks ve badem yağı bunu,sinemakiyi kaynatıp ılıkken içine bir tatlı kaşığı badem yağı ve bir bemiks kırıyoruz haftada bir yapıldığında üç ayda ciddi uzama sağlıyor..bu formülü ben saf haliyle yapmıyorum sinemakiyi kaynatırken içine elma sirkesi lavanta veya ısırgan otu da katıyorum.sonrasında bunu saç diplerine yedirdikten sonra saçımın geri kalan kısımlarına zeytin yağı sürüp streç filme saçımı sarıyorum 1-2 saat bekletip yıkıyorum

Son düzenleme:
Liste yapacak mısın canım? Bence hem resim ekleyip hem de liste yapabilirsin, hatta ilk mesajına toplu bir liste koyman da iyi olur, saçların çok güzel değişmiş, takipteyim...

Liste yapacak mısın canım? Bence hem resim ekleyip hem de liste yapabilirsin, hatta ilk mesajına toplu bir liste koyman da iyi olur, saçların çok güzel değişmiş, takipteyim...
Liste yapabilirim canım, burda hepimiz birbirimizden destek alıp iyi sonuçlar alabiliriz

elma sirkesi hem saç hem de cilt için faydalıdır kızlar. saçta kepeklenme yağlanmayı giderir saçınız parlasın istiyorsanız durulama suyuna çok az elma sirkesi katabilirsiniz,ben elma sirkesini lavanta ısırgan sinemakiyi demlendirirken içine katıyorum yani kürle birlikte kullanıyorum o şekilde de faydalı..

Eklentiler

• P05-09-14_13-57.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 551
bende saçlarımı uzatıyorum sen bu aşamalardan daha önce geçtin sormak istediğim bişey var saçlarımın uçlarından 4 5 cm aldırıp devam ediyimmi bakımlara yoksa hiç aldırmayıp bu şekilde mi devam ediyim yani sen kestirmişsin ya uzamaya bi etkisi oldumu kestirmenin

çamterebentin,dökülme için birebirdir ancak saçı kurutur bu nedenle badem yağıyla kullanılmalıdır sampuanın içine katıldığında da dökülme için etkili kesinlikle ama bunu kullanırken saç uçlarınızı mutlaka kremleyin kurutabilir

Eklentiler

• P05-09-14_13-57[1].webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 420
Canım kestirmeden de uzatabilirsin sonuç alırsın ben de öyle yaptım ilk başta fakat uçları çok kötü görünmeye başladı böyle uzun olmasın da daha güzel ve düzenli uzamasını tercih ettim..saç kestirmenin saç uzamasına faydası var kuaförler saçın diplerinden beslenip uçlarından hava aldığını söylüyorlar yani uçları kırık saç normal saça göre daha yavaş uzar. çok kestirmene gerek yok aralarda bir kaç santim kestirmen daha sağlıklı uzama sağlar canım

kestirmek istiyorum ama evdekiler çok tepki verdi ne yapacağım bilmiyorum resim atacağım şimdi

mecidefendi saç bakım yağı içinde 10 çeşide kadar yağ var diğer karışık yağlardan çok da farklı değil haftada bir uygulabilirbimden aldığım saç bakım yağı fiyatı da çok uygun onun üzerinde yağ var içinde

Son düzenleme:
kestirmek istiyorum ama evdekiler çok tepki verdi ne yapacağım bilmiyorum resim atacağım şimdi Eki Görüntüle 1235149
Bence tek hiza düz kesim yaptırırsan çok daha güzel görünür canım çok kestirme kuaföre kırıklarını aldırmak istiyorum deme 2 veya 3 cm ya da ne kadarsa göster o kadar kessin, kesinlikle uyar yanında da biri olsun takip etsin canım saçların sağlıklı görünüyo biraz daha uzatıp öyle de kestirebilirsin çok kestirme ve bence düz kesim yaptır en sevdiğim :))))

Canım çok sağ ol çok güzel yazıyorsun ben şimdilik sadece zeytinyağı sirke sarımsak ve resrorex kullanıyorum 5 gün önce saçlarımı kestirdim belimdeydi. Sizce uzama var mı kızlar

Eklentiler

• 2014-09-05 14.48.46.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 435
Senin saçların da güzelmiş Kedi, fakat uçlarını biraz kestirsen daha güzel olur gibi...
evet canım banada öyle geliyor ancak ailem ve cevremdekiler baya tepki gösterdi saçların çok güzel kestirme kuaför çok keserse üzülürsün falan filan ben uçlarını bi kaç ayda bir kestirerek düz yaptırmak istiyorum ancak uzatmakta istiyorum çok kararsızım

Canım çok sağ ol çok güzel yazıyorsun ben şimdilik sadece zeytinyağı sirke sarımsak ve resrorex kullanıyorum 5 gün önce saçlarımı kestirdim belimdeydi. Sizce uzama var mı kızlar
uzama var gibi canım hemen sıkıntı etme saç uzatma işi sonuç görmek istiyosan en az 3 ay beklemelisin sonrasında mutlaka güzel sonuçlar alırsın sabırlı ol

Emiily'nin dediği gibi elinle göster ve düz kestir, düz hale getirmek için hepsini aynı hizaya alsa bile biraz gider zaten, biraz boy farkı var gibi görünüyor çünkü. Ama uzaması daha güzel olur kesilince ben öyle düşünüyorum. Bi de kesitmeden önce kuaföre "uzun kesersen para vermem üstüne bir de kavga ederiz senle" de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…