Saç Uzatma Yöntemleri rapunzel olmak isteyenler buyursun

Hindistancevizi yağı saçın hem diplerine hem yüzüne sürülebilir saçın dökülmesine incelmiş saçlara iyi gelir sağlık kazandırır

argan yağı olarak geçiyo ama yüzde 90 zeytinyağı yüzde 10 argan yağı saçı yumuşatır kırıklar için uygun

Fındıkyağı ve çörekotu yağı bunlarda içinde bulunan e vitaminleri sayesinde saçı besliyo uzamaya da faydalı ayrıca hint yağı da saç uzamasında çok etkilidir bende olmadığı için eklemedim

Eklentiler

• P05-09-14_13-59[2].webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 205
  • P05-09-14_14-02.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 221
uzama var gibi canım hemen sıkıntı etme saç uzatma işi sonuç görmek istiyosan en az 3 ay beklemelisin sonrasında mutlaka güzel sonuçlar alırsın sabırlı ol
Tamam çok sağ ol çam terebentin alıp şampuanıma katıcam sinameki yapmak istemiyorum saçlarımın dökülmesini istrmiyorum

Bioblas şampuan dökülmede kesinlikle etkili ancak saç tipinize göre almalısınız kurutabilir,ikisi bir arada olanı gayet yumuşak yapıyor bendeki yağlı saçlar için olan bi kaç gün temiz kalıyo saçlarım,saç kremiyle kullandığımda saçımda kuruma olmuyor..bioblasın spreyi daha yeni aldım diplerine ve uçlarına da sıkılıyor aman aman fark yaratmadı çok etkili bulmadım

Eklentiler

• P05-09-14_13-59[4].webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 213
  • P05-09-14_13-59[3].webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 226
Tamam çok sağ ol çam terebentin alıp şampuanıma katıcam sinameki yapmak istemiyorum saçlarımın dökülmesini istrmiyorum
tamam canım sen bilirsin saçın sağlıklı olduğunda mutlaka uzar sinemaki sart değil. çamterebentin çok katma canım az bişeyde badem yağı kat

çok tırsıyorum ama bu akşam kestireceğim sanırım .
bide cevremde hiç kestirmeyen arkadaşlarım var onlara kayıyor aklım uzuyor saçları kestirmedikleri halde kırık falanda var ama sorun etmiyorlar ben sıkılıp kestiriyorum başladıgım yere dönüyorum

Glisin sarı spreyi kesinlikle vazgeçilmezim..saçı taramada çok faydası oluyor saç uçlarındaki kırıklara da iyi geliyo,glisin bütün renklerini denedim en iyisi saı olan turuncu da fena değil,siyah sertleştiriyo,pembe olan hiç bi işe yaramıyo hiç fark etmedi kırmızı olan da idare eder

Eklentiler

• P05-09-14_13-59[5].webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 235
anladım canım o zaman bi süre kestirme güzelce uzasın sonra kestir hevesini kırma en baştan zaten az kestirceksin sonra da olur fark etmez şimdi bakımları yap canım düzenli

Loreal elseve saç bakım maskesi çok güzel bi ürün memnun kaldım krıkları olanlar için tavsiye ederim

Nutirtive saç kremi sıradan bir krem hatta cıvık kvamlı olduğu için pek beğenmedim

Herbilife saç bakım kremi çok güzel ve etkili geçen yıllarda arkadaşımdan almıştım kokusu da çok güzel

Eklentiler

• P05-09-14_13-59[1].webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 158
Lavanta..ibrahim saraçoğlunun sürekli önerdiği bir bitkidir bu ve etkili..sıcak suda demlendiğinde saçı yıkadıktan sonra dökülür durulanmaz dökülmede etklili

Eklentiler

• P05-09-14_14-00[2].webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 154
saç köpüğüm ve saç spreyim,schwarzkopf un ürünü derecesi 5. çok serleştirmiyor parlaklık veriyor ayrıca gayet güzel
saç köpüğü yine schwarzkopf ürünoü kaşmir yumusaklığı saç şekillendirmede kullanıyorum gayet yumuşak oluyo

Ya duştan sonra kabarmayı önleyen bi şeyler de yok mu

cok gzl aciklamali anlatmissin cnm sagolasin 3.resimdeki sacinin yeni kesilmis hali ck gzl rengide oyle cok saglikli masallh ahh ah bnmde oyle olsa keskeisirganla lavanta bide karanfili kaynatip banyodam sonra sac diplerime skmayi dsnyrm bnde en kisa zamanda denicm

rica ederim canım eminim etkili olur karanfil dökülmeye iyi gelir ısırgan da çoğaltır lavanta da uzamasına yardımcı uçlardan da koruursan ve düzenli uygularsan uzama elde edersin mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…