Tamam çok sağ ol çam terebentin alıp şampuanıma katıcam sinameki yapmak istemiyorum saçlarımın dökülmesini istrmiyorumuzama var gibi canım hemen sıkıntı etme saç uzatma işi sonuç görmek istiyosan en az 3 ay beklemelisin sonrasında mutlaka güzel sonuçlar alırsın sabırlı ol
tamam canım sen bilirsin saçın sağlıklı olduğunda mutlaka uzar sinemaki sart değil. çamterebentin çok katma canım az bişeyde badem yağı katTamam çok sağ ol çam terebentin alıp şampuanıma katıcam sinameki yapmak istemiyorum saçlarımın dökülmesini istrmiyorum
çok tırsıyorum ama bu akşam kestireceğim sanırım .Emiily'nin dediği gibi elinle göster ve düz kestir, düz hale getirmek için hepsini aynı hizaya alsa bile biraz gider zaten, biraz boy farkı var gibi görünüyor çünkü. Ama uzaması daha güzel olur kesilince ben öyle düşünüyorum. Bi de kesitmeden önce kuaföre "uzun kesersen para vermem üstüne bir de kavga ederiz senle" de
Tamam çok sağ ol çam terebentin alıp şampuanıma katıcam sinameki yapmak istemiyorum saçlarımın dökülmesini istrmiyorum
anladım canım o zaman bi süre kestirme güzelce uzasın sonra kestir hevesini kırma en baştan zaten az kestirceksin sonra da olur fark etmez şimdi bakımları yap canım düzenliçok tırsıyorum ama bu akşam kestireceğim sanırım .
bide cevremde hiç kestirmeyen arkadaşlarım var onlara kayıyor aklım uzuyor saçları kestirmedikleri halde kırık falanda var ama sorun etmiyorlar ben sıkılıp kestiriyorum başladıgım yere dönüyorum
Denemedim ama çoğu yerde öyle okudum, deneyenler bilirSinameki saçları döküyor mu?
Ya duştan sonra kabarmayı önleyen bi şeyler de yok mu
saç köpüğü kaparmayı önler canım ama sürekli kullanmak dogru değil tabiYa duştan sonra kabarmayı önleyen bi şeyler de yok mu
Yağlandırıyor amaDove el kremi
rica ederim canım eminim etkili olur karanfil dökülmeye iyi gelir ısırgan da çoğaltır lavanta da uzamasına yardımcı uçlardan da koruursan ve düzenli uygularsan uzama elde edersin mutlaka canımcok gzl aciklamali anlatmissin cnm sagolasin3.resimdeki sacinin yeni kesilmis hali ck gzl rengide oyle cok saglikli masallh ahh ah bnmde oyle olsa keske isirganla lavanta bide karanfili kaynatip banyodam sonra sac diplerime skmayi dsnyrm bnde en kisa zamanda denicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?