rica ederim canım eminim etkili olur karanfil dökülmeye iyi gelir ısırgan da çoğaltır lavanta da uzamasına yardımcı uçlardan da koruursan ve düzenli uygularsan uzama elde edersin mutlaka canım
bir yılda canım yaklaşık son halinin arkadan görünüşünü eklemedim yakında onu da eklerim.Ne kadar zamanda bu denli uzadı saçların ?
bir yılda canım yaklaşık son halinin arkadan görünüşünü eklemedim yakında onu da eklerim.
cm olarak ölçmedim kestirdim çünkü üç ayda bir.1 yılda kaç cm kadar uzama oldu yani ?
Loreal elseve saç bakım maskesi çok güzel bi ürün memnun kaldım krıkları olanlar için tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1235190
evet banyoda saç yıkaması bittikten sonra dipleri hariç sürüyorum 2 dk bekletip duruluyorum üzerine sampuanlama yapılmıyormerhaba, bu ürünü banyo yaparken mi kullanıyorsunuz, yani kullandıktan sonra durulamak gerekiyor mu?
birinci mesajda ilk uzunluğu var siyah saçlı halim ,bi yılı geçkin bi sürede canımCanım nerdeydi de buraya geldi saçların?
Ve ne kadar zamanda acaba
daha önce hiç çam terebentin denedin miZaten uzun ve güzelmiş saçların.
Maaşşallah diyeyim darısı başıma inşallah
Ben de turplu su uygulamaya başladım saçlarıma.
Bir de muskatlı maske yapıyorum ama hadi bakalım hayırlısı
Canım uçları çok kötü ve kırıktı ayrıca çok katlıydı arka uzun önler kısaydı vee 3 yıldır hiç uzamıyordu,bakımlara devam et düzenli yap canım nerede saçının boyu,istediğinde fikir alabilirsin destek olurum,benim gibi ince telli yıpranmıs saçlı birinin saçları bile uzadıysa herkesin uzarZaten uzun ve güzelmiş saçların.
Maaşşallah diyeyim darısı başıma inşallah
Ben de turplu su uygulamaya başladım saçlarıma.
Bir de muskatlı maske yapıyorum ama hadi bakalım hayırlısı
tabi canım her zaman sorabilirsin çok seviyorum saç bakımıyla ilgili seylerisaçlarımın ucundan 4 parmak kendim kestim kızlar ve içim o kadar rahatki saçlarım kendine geldi diyebilirim :)
güzel bi görüntüsü oldu kışında zaten düzleştirmiyorum pek örüyorum genel olarak iyi oldu yani umarım uzar.
Emiily 'cim yardımlarına ihtiyacım var arada bir rahatsız edeceğim seni :)
güzel olmuştur canım iyi cesaret etmişsin diğer kısımlar için daha iyi uzayacak şimdidüz bi görüntüsü oldu ama en öndeki saçlarım kısa sadece onlarda cene altımda yani o kadar kesemem
erkek arkadaşım kendi saçını kesiyodu bende yanındaydım bi anda benim öndeki saçlarımıda kesti :) kısa yani ama çok kısa değil çene altımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?