Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Vallahi bende anlamadım kiiii canımmm kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişti Dr um 2 Temmuz da kontrolüm vardı o zamana kadar devam iğneler

Vallahi bende anlamadım kiiii canımmm kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişti Dr um 2 Temmuz da kontrolüm vardı o zamana kadar devam iğneler

Büyük ihtimalle kullandığın iğneler kaynaklı oldu bazen ilaçlar yapıyor korkma inşallah bir daha olmaz Allah’ın izniyle inşallah

Buda Salı günü doktorun bana verdiği ultrason

Oy oy artık büyümüşler yaaa ben onların yerim
Bu senin iki bebiş mi ay benim yukardaki bebeği çok saçma çekmiş yawrum hiç güzel çıkmamış resim de
Üstteki bebişimi nasıl çekmiş ee karna geçmiş diyor karından bak

Eklentiler

• IMG_8242.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 17
Oy oy artık büyümüşler yaaa ben onların yerim
Bu senin iki bebiş mi ay benim yukardaki bebeği çok saçma çekmiş yawrum hiç güzel çıkmamış resim de
Aşkım ben ekranı göremedim ya sadece birinin fotosunu verdi yandaki fotoğrafda kesenin uzaktan görünüşü 2. Çocuğumu göremedim yani perinatoloğun verdiği ultrason da ikisi de görünüyor da hiç böyle şekilli felan değil o artık yarın ikisinin de daha net görüntüsünü almayı umuyorum

Bir de iki tane değil mi iç karnınız mı geniş acaba ben ne zaman metro marmaray binsem yer veriyorlar utanıyorum

Ne güzel işte ayakta kalmana gerek yok bizde bu kadar belirgin değil neden ki çözemedim bir de iki bebiş

Kuzum valla belim de 2 karış bişey anca nere sığıyorlar bilmem ilk çocuk olunca iç karnım geniş mi dar mı onu bilmiyorum

Geniştir geniş olmasa çıkardı benim ilk gebeliğimde 5 aydan sonra karın fırladı o zamana kadar dışardan belli değildi

Yarın alırsın inşallah benim de üste ki bebeğimi çok net çekmemiş ama ultrason da görünüyordu hareketleri burada küçük çıkmış ama eli kolu oluşmuştu hatta dedi iki si de hareketli diye

Ay o kadar beklemek istemiyorum o kadar sabırsızım ki bi an önce karnım çıksın tam hamile moduna giriyim istiyorum

Yok ikizler de o kadar sürmez bir iki haftaya fırlar inşallah benim de var ama önceki göbeğim de vardı hafif ondan farkedemiyorum ama kıyafetlerden anladım olmuyordu şu an serbest giyim yoksa resim atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…