- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.298
- 33
- 25
Tatlı kuzularımmmm sanal kanki olucak bebişlerimizdeBizim ki birden fırlayacak bacımsu
Geçen hafta ki hali yaw ben onların totoşunu yerim bak teyzesi nasıl tatlı
Vallahi bende anlamadım kiiii canımmm kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişti Dr um 2 Temmuz da kontrolüm vardı o zamana kadar devam iğnelerMaşallahben onu yerim yaramazlık yapmış birazcık annesi korkma Çok şükür bebişin iyi olsun da halla halla neden kanama oldu ilaç kullanıyormusun hâlâ belki onlar mı kanama yaptı korkma eve gidince birkaç gün işin al dinlen ayakta çok durma yorma kendini inşallah birkaç güne toparlarsın inşallah Amin
Tatlı kuzularımmmm sanal kanki olucak bebişlerimizde
Buda Salı günü doktorun bana verdiği ultrasonBizim ki birden fırlayacak bacımsu
Vallahi bende anlamadım kiiii canımmm kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişti Dr um 2 Temmuz da kontrolüm vardı o zamana kadar devam iğneler
Buda Salı günü doktorun bana verdiği ultrason
Bir de iki tane değil miKız bende 11+3 üm ama bebişlerden biri 1 hafta önde yarın ultrason da 12+3 çıkacak biri ona rağmen göbek falan yok nerde kız bizim bebekler
Aşkım ben ekranı göremedim ya sadece birinin fotosunu verdi yandaki fotoğrafda kesenin uzaktan görünüşü 2. Çocuğumu göremedim yani perinatoloğun verdiği ultrason da ikisi de görünüyor da hiç böyle şekilli felan değil o artık yarın ikisinin de daha net görüntüsünü almayı umuyorumOy oy artık büyümüşler yaaa ben onların yerim
Bu senin iki bebiş mi ay benim yukardaki bebeği çok saçma çekmiş yawrum hiç güzel çıkmamış resim de
Kuzum valla belim de 2 karış bişey anca nere sığıyorlar bilmemBir de iki tane değil miiç karnınız mı geniş acaba ben ne zaman metro marmaray binsem yer veriyorlar utanıyorum
Bir de iki tane değil miiç karnınız mı geniş acaba ben ne zaman metro marmaray binsem yer veriyorlar utanıyorum
Kuzum valla belim de 2 karış bişey anca nere sığıyorlar bilmemilk çocuk olunca iç karnım geniş mi dar mı onu bilmiyorum
Valla bende şokummNe güzel işte ayakta kalmana gerek yok bizde bu kadar belirgin değil neden ki çözemedim bir de iki bebiş
Ay o kadar beklemek istemiyorum o kadar sabırsızım ki bi an önce karnım çıksın tam hamile moduna giriyim istiyorumGeniştir geniş olmasa çıkardı benim ilk gebeliğimde 5 aydan sonra karın fırladı o zamana kadar dışardan belli değildi
Aşkım ben ekranı göremedim ya sadece birinin fotosunu verdi yandaki fotoğrafda kesenin uzaktan görünüşü 2. Çocuğumu göremedim yani perinatoloğun verdiği ultrason da ikisi de görünüyor da hiç böyle şekilli felan değil o artık yarın ikisinin de daha net görüntüsünü almayı umuyorum
Ben sen sandımsonradan farkettim gözlerim de artık tuhaf görüyor ikinizin de kedi profili olunca şaşırdım
Ay o kadar beklemek istemiyorum o kadar sabırsızım ki bi an önce karnım çıksın tam hamile moduna giriyim istiyorum
Ay maşallah yaaaaBizim ki birden fırlayacak bacımsu
Canım benim de karnım çıktı yaBir de iki tane değil miiç karnınız mı geniş acaba ben ne zaman metro marmaray binsem yer veriyorlar utanıyorum
Karnı çıkanlardan acil foto bekliyoruzzzCanım benim de karnım çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?