Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oy kurban olurum ben ona, çok geçmiş olsun canım benim, annesine şakacık yapmış yaramaz

Cok geçmiş olsun geçen hafta aynisi benimde başıma geldi aynı dediğin gibi bisey yoktu serum iğne yapti progestan kullan 1 hafta dedi 2 gun sonra tekrarladı yine gittik o zaman hicbisey yapmadılar yine baktılar normaldi daha da olmadı çok şükür korkma sen de

Teşekkür ederim progestan dex sabah akşam ve enox kullanıyorum aslında hala inşallah tekrarlamaz

Canım çok geçmiş olsun peki doktor birşey dedi mi neden kanama olmuş Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Bu arada bebeğin artık buradayım diyor maşallah sağlıcakla gelsin minik kuş

Oy kurban olurum ben ona, çok geçmiş olsun canım benim, annesine şakacık yapmış yaramaz
Teşekkür ederim şimdiden böyle yaramazlıklar yapıyorsa oooo
Çok ağladım kalp atışını duyunca daha da ağlamaya başladım baktım koca eşek olmuş en son 7 haftalıkken görmüştüm Dr her şey yolunda merak etmeyin dedi eşim de cinsiyeti belli mi dedi ortam değişsin diye Dr güldü erkek bebek görüyorum dedi bariz belliydi bugün tüm duyguları yaşattı sağ olsun

Yok canım doktor o konuda hicbisey demedi ben de sormadim açıkçası ama uygulamada 27 Aralık yazıyor

Hımm anladım canım yazayım artık zaten bu tahmini bebekler bir hafta geçte gelebilir erken de nasip bekleyip görelim önemli olan belli bir zamana kadar taşıyabilmek

Kaçıncı haftadasın kuzummm maşallah göbeğin çok tatlı çıkmışşş çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz hiç canını sıkma doktorlar kötü bişey yok demiş

Neden o kadar ara verdin ilk üç ay 2 haftada bir olması lazım ihmal etme bugün tüm duyguları bir arada yaşadın bebiş iyi olsun da gerisi önemli değil tam kesinleşince cinsiyet yine bize söyle bu sayılmaz

Kaçıncı haftadasın kuzummm maşallah göbeğin çok tatlı çıkmışşş çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz hiç canını sıkma doktorlar kötü bişey yok demiş

Benim göbüş böyle değil neden ki baharım
Benim iç karnım geniş

Yaaa cinsiyeti de öğrenmiş olmuşsun resmen 1 günde 4 mevsim yaşatmış sana bebiş

Baksanıza teyzeleri koca eşek olmuş koca kafalı o an çok ağladığım için net foto alamadı Dr hiçbir şey demedi canım mayala , kanama alanın yok devamında bir kanama gözükmüyor dedi alttan muayene etti zaten bir şeyle baktı baya can acıtıcıydı neyseki çok şükür kalp atışını duydum

Eklentiler

• 9205FD2A-4D10-4B6B-9369-E2BED6353015.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 14
Benim göbüş böyle değil neden ki baharım
Benim iç karnım geniş
Kız valla bende de göbek yoookkk bir avuç yalandan bişey bide bizimkiler iki tane neyse ben inanıyorum bizimkiler de 1 2 haftaya bi anda ben burdayım dicek eşek kadar da oldular halbuki

Maşallah ben onu yerim yaramazlık yapmış birazcık annesi korkma Çok şükür bebişin iyi olsun da halla halla neden kanama oldu ilaç kullanıyormusun hâlâ belki onlar mı kanama yaptı korkma eve gidince birkaç gün işin al dinlen ayakta çok durma yorma kendini inşallah birkaç güne toparlarsın inşallah Amin

Kız valla bende de göbek yoookkk bir avuç yalandan bişey bide bizimkiler iki tane neyse ben inanıyorum bizimkiler de 1 2 haftaya bi anda ben burdayım dicek eşek kadar da oldular halbuki

Bizim ki birden fırlayacak bacımsu
Geçen hafta ki hali yaw ben onların totoşunu yerim bak teyzesi nasıl tatlı

Eklentiler

• IMG_8241.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…