Oy kurban olurum ben ona, çok geçmiş olsun canım benim, annesine şakacık yapmış yaramazselamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Yok canım doktor o konuda hicbisey demedi ben de sormadim açıkçası ama uygulamada 27 Aralık yazıyorAmin canım evet o zaman net belli olur Allah’ın izniyle peki tahmini doğum tarihin belli oldu mu canım onu yazmamışız
Cok geçmiş olsun geçen hafta aynisi benimde başıma geldi aynı dediğin gibi bisey yoktu serum iğne yapti progestan kullan 1 hafta dedi 2 gun sonra tekrarladı yine gittik o zaman hicbisey yapmadılar yine baktılar normaldi daha da olmadı çok şükür korkma sen deselamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Sizin kanama alanı var mıydı kaçıncı haftada olmuştu neden oldu acaba öyle korktum ki ömrümden ömür gitti bugünRapor alabildin mi bir kaç gün? Ben kanamadan ötürü 2 ay yattım, hiç dert etme, geçiyor hepsi
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunAllah sana bağışlasın.
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun geçen hafta aynisi benimde başıma geldi aynı dediğin gibi bisey yoktu serum iğne yapti progestan kullan 1 hafta dedi 2 gun sonra tekrarladı yine gittik o zaman hicbisey yapmadılar yine baktılar normaldi daha da olmadı çok şükür korkma sen de
selamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Çok geçmiş olsunAllah sana bağışlasın.
Teşekkür ederimOy kurban olurum ben ona, çok geçmiş olsun canım benim, annesine şakacık yapmış yaramaz
Yok canım doktor o konuda hicbisey demedi ben de sormadim açıkçası ama uygulamada 27 Aralık yazıyor
Kaçıncı haftadasın kuzummm maşallah göbeğin çok tatlı çıkmışşşselamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Teşekkür ederimşimdiden böyle yaramazlıklar yapıyorsa oooo
Çok ağladım kalp atışını duyunca daha da ağlamaya başladım baktım koca eşek olmuşen son 7 haftalıkken görmüştüm Dr her şey yolunda merak etmeyin dedi eşim de cinsiyeti belli mi dedi ortam değişsin diye Dr güldü erkek bebek görüyorum dedi bariz belliydi bugün tüm duyguları yaşattı sağ olsun
Kaçıncı haftadasın kuzummm maşallah göbeğin çok tatlı çıkmışşşçok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz hiç canını sıkma doktorlar kötü bişey yok demiş
Yaaa cinsiyeti de öğrenmiş olmuşsun resmen 1 günde 4 mevsim yaşatmış sana bebişTeşekkür ederimşimdiden böyle yaramazlıklar yapıyorsa oooo
Çok ağladım kalp atışını duyunca daha da ağlamaya başladım baktım koca eşek olmuşen son 7 haftalıkken görmüştüm Dr her şey yolunda merak etmeyin dedi eşim de cinsiyeti belli mi dedi ortam değişsin diye Dr güldü erkek bebek görüyorum dedi bariz belliydi bugün tüm duyguları yaşattı sağ olsun
Baksanıza teyzeleri koca eşek olmuş koca kafalıCanım çok geçmiş olsunpeki doktor birşey dedi mi neden kanama olmuş Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Bu arada bebeğin artık buradayım diyor maşallahsağlıcakla gelsin minik kuş
Kız valla bende de göbek yoookkk bir avuç yalandan bişey bide bizimkiler iki taneBenim göbüş böyle değil neden ki baharım
Benim iç karnım geniş
Baksanıza teyzeleri koca eşek olmuş koca kafalıo an çok ağladığım için net foto alamadı Dr hiçbir şey demedi canım mayala , kanama alanın yok devamında bir kanama gözükmüyor dedi alttan muayene etti zaten bir şeyle baktı baya can acıtıcıydı neyseki çok şükür kalp atışını duydum
Teşekkür ederimKaçıncı haftadasın kuzummm maşallah göbeğin çok tatlı çıkmışşşçok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz hiç canını sıkma doktorlar kötü bişey yok demiş
Kız valla bende de göbek yoookkk bir avuç yalandan bişey bide bizimkiler iki taneneyse ben inanıyorum bizimkiler de 1 2 haftaya bi anda ben burdayım dicek eşek kadar da oldular halbuki
Kız bende 11+3 üm ama bebişlerden biri 1 hafta önde yarın ultrason da 12+3 çıkacak biri ona rağmen göbek falan yok nerde kız bizim bebeklerTeşekkür ederim11. Haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?