15te görünür heralde ya. İkiz olduğu için belki uygun pozisyon yakalaması zor olur ama bebişler izin verir inşallahYok kuzum söylemezler benimkiler hele tahmin bile yapmazlar onun için sormadım ama 15.haftaya girerken perinatolog da randevum var şansımı deniyeceğim bakalımsöyler mi
15te görünür heralde ya. İkiz olduğu için belki uygun pozisyon yakalaması zor olur ama bebişler izin verir inşallah
Gözün aydın canımmm aramıza bir ikiz annesi daha katıldıııııgrupta 3 ikiz annesi mi olduk şimdi
Aminn hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeMaşallahsübhanallah sılam ne güzel bir haber sağlıcakla gelsin minik mucizeler sağlıcakla vaktinde zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Banada perinatolog dedi, o zaman değişmez herhalde artık12+4te yaptı canım. Bir kız bir erkek dedi 10 gün sonra feral DNA da doğruladı ama benim doktorum perinatolog. O yüzden erken de görüyor olabilir
Banada perinatolog dedi, o zaman değişmez herhalde artıkhaftaya fetal dna sonucumda çıkacak
Ben 2 farklı doktora gitmiştim geçen hafta biri acil doktoru biri kendi doktorum biri kıza benziyor biri erkeğe benziyor dedi12 haftalıkken doktoru cinsiyet tahmini yapan var mı peki:)
Ben 2 farklı doktora gitmiştim geçen hafta biri acil doktoru biri kendi doktorum biri kıza benziyor biri erkeğe benziyor dedi
Ben 2 farklı doktora gitmiştim geçen hafta biri acil doktoru biri kendi doktorum biri kıza benziyor biri erkeğe benziyor dedi
Geçmiş olsun bacımmmmKızlar kendimi nazar etmem bulantım bitmişti demiştim değil mi ağzıma kürekle vurunbugün çok kötü oldum
Geçmiş olsun bacımmmmgünümüz günümüzü tutmuyor
Yok benimki tek bi dahaki randevum 16. Haftada inşallah o zaman görürüzBende sandım senin de ikiz gebelikti
Yok benimki tek bi dahaki randevum 16. Haftada inşallah o zaman görürüz
ayh çok iyimişBen 2 farklı doktora gitmiştim geçen hafta biri acil doktoru biri kendi doktorum biri kıza benziyor biri erkeğe benziyor dedi
Ay canım geçmiş olsun, dikkat et yorma kendini. Kaçıncı haftada olmuş oldu kanaman?selamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
Teşekkür ederimAy canım geçmiş olsun, dikkat et yorma kendini. Kaçıncı haftada olmuş oldu kanaman?
Rapor alabildin mi bir kaç gün? Ben kanamadan ötürü 2 ay yattım, hiç dert etme, geçiyor hepsiTeşekkür ederim11. Haftadayız
Çok geçmiş olsunselamlar kızlar size tam göbek fotosu atacaktım bir gariplik hissedip wc ye gittim baya yoğun kanamam var çok korktumiş yerine en yakın hastaneye geldik kanama alanı gözükmüyor miniğim iyi önlem amaçlı serum ve iğne yapılıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?