Karnı çıkanlardan acil foto bekliyoruzzz
Biz ikiz annesi olmamıza rağmen herhalde en son fotoğraf atıcazBen yastık en iyisi bağlıyayım
Biz ikiz annesi olmamıza rağmen herhalde en son fotoğraf atıcazbizimkiler nazlı ortaya çıkıvermiyorlar
Bende minnak kuzularımmmm diyorum hepNazar oluruz diye çıkmıyorlar maşallahkuzucuklara
Karnı çıkanlardan acil foto bekliyoruzzz
Cinsiyet öğrendikten sonra iki tulum alıp şöyle paylaşıcam ben artık
Bence siz daha şanslısınız:) Hemen belli olmaması pat diye çıkması daha tatlı sürprizli:)
Dört gözle bekliyorum süprizleriniBence siz daha şanslısınız:) Hemen belli olmaması pat diye çıkması daha tatlı sürprizli:)
Aşkım maşallahhhh çok güzel çok tatlııııııdarısı mayalacımla bana en acilinden
Olsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorumKız biz şanslıyız iç karnımız genişkarnımız çıksa ayak tırnaklarımızı bile kesemeyiz yani
Ayy bende aşırı iştahlı biriyim normalde ama bu süreçte yemek yemek için yiyorum hiçbir şeyden tiksinmedim ama iştahım da yok açlıktan ölüp bitene kadar duruyorum sonra yiyorumBen bi de çok yiyorum gibi geliyo ondan da olabilir
Olsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorumarkadaşlarıma hep dedim bi hamile kalıyım daha ilk aydan penguen yürüyüşüne felan geçerim diye o kadar nazlanmak istiyorum
Artık büyük iş kocalarda elimiz ayağımız olacaklarGeçersin inşallahkarın o kadar büyüyor ki ayakkabının bağcıklarını bile eğilip bağlayamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?