Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız biz şanslıyız iç karnımız geniş karnımız çıksa ayak tırnaklarımızı bile kesemeyiz yani
Olsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorum arkadaşlarıma hep dedim bi hamile kalıyım daha ilk aydan penguen yürüyüşüne felan geçerim diye o kadar nazlanmak istiyorum

Ben bi de çok yiyorum gibi geliyo ondan da olabilir
Ayy bende aşırı iştahlı biriyim normalde ama bu süreçte yemek yemek için yiyorum hiçbir şeyden tiksinmedim ama iştahım da yok açlıktan ölüp bitene kadar duruyorum sonra yiyorum ama hiç kilo da veremedim 70 le hamile kaldım hala 70 im milim oynamadı

Olsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorum arkadaşlarıma hep dedim bi hamile kalıyım daha ilk aydan penguen yürüyüşüne felan geçerim diye o kadar nazlanmak istiyorum

Geçersin inşallah karın o kadar büyüyor ki ayakkabının bağcıklarını bile eğilip bağlayamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…