Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay d vitamini ben de kullanıyorum onu unuttum

Haklısın canım bunun için de hepsi var demir magnezyum vitamin d falan eczanedeki bayan dedi istersen diğer aylar içinde var içerim galiba benim zaten hemen düşer değerlerim içeyim barime

Çok mide bulantım var su da olsa çıkarıyorum bugün de doğru düzgün su içemedim susuz mu kaldı acaba bebişimmm

Oyyy benim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür
Ben de 4 yıllık evliyim.En çok bebek isteyen bendim çevremde herkes benden önce doğurdu.Benim de sınavım buymuş, nasibim bu zamanaymış diye düşündüm.Çok dualar ettim.Ediyorum.Sağlıkla kucağıma almak istiyorum

Çok mide bulantım var su da olsa çıkarıyorum bugün de doğru düzgün su içemedim susuz mu kaldı acaba bebişimmm

İnşallah birşey olmaz ama yemek yiyemezsen bile suyu ihmal etme bebek ve senin için önemli havalarda sıcak daha çok ihtiyacın olacak

Baharım sohbet çok güzel oldu sizinle konuşurken çayımı da içtim bulaşıkları kim yıkacak çöpe mi atsam hepsini

Neyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi

Eklentiler

• 9D9150A3-95AD-45C7-B80B-BA7312D8B05E.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…