Ay d vitamini ben de kullanıyorum onu unuttumYani ben içindeki diğer şeyler için de kullanıyorum multivitamin sonuçta, vitamin eksikliği hızlı oluyor çünkü onu fark ettim. Benim mesela b12 birden düşmüşona başladım. D vitamini ve magnezyum kullanıyorum birde. Demir şuan iyi gidiyor ona ek bir şey başlamadım
Sen de imza eklesene canım güzelmiş sevdim benOyyybenim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür
Yani ben içindeki diğer şeyler için de kullanıyorum multivitamin sonuçta, vitamin eksikliği hızlı oluyor çünkü onu fark ettim. Benim mesela b12 birden düşmüşona başladım. D vitamini ve magnezyum kullanıyorum birde. Demir şuan iyi gidiyor ona ek bir şey başlamadım
Çok mide bulantım var su da olsa çıkarıyorum bugün de doğru düzgün su içemedim susuz mu kaldı acaba bebişimmmBenim kanama alanım vardı ve geçmesi iki ay sürdü. Tam hatırlamıyorum erken haftalardı, 6. haftaydı sanırım. Benim de iş yerinde olmuştu. En iyisi dinlenmek oluyor. Bir de rahim kasılmasın diye magnezyum takviyesi kullandırtmıştı bana, bol da su içmelisin
Ay d vitamini ben de kullanıyorum onu unuttum
Ben de 4 yıllık evliyim.En çok bebek isteyen bendim çevremde herkes benden önce doğurdu.Benim de sınavım buymuş, nasibim bu zamanaymış diye düşündüm.Çok dualar ettim.Ediyorum.Sağlıkla kucağıma almak istiyorumOyyybenim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür
Bizde aynı ilk 6 ay düşünmedik sonra da olmadı evliliğin 1. Yılında öğrendik tüp bebek olması gerektiğiniOyyybenim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür
Çok mide bulantım var su da olsa çıkarıyorum bugün de doğru düzgün su içemedim susuz mu kaldı acaba bebişimmm
Hayal gibiydiAy kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah duygulandım şimdi mesajlarınıza, benim de evliliğimde 6. yılım bitiyor. Ne çok bekledik
Oyyybenim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür
Gerçekten terapi gibi olduuuuBaharım sohbetçok güzel oldu sizinle konuşurken çayımı da içtim bulaşıkları kim yıkacak çöpe mi atsam hepsini
Size bulaşık bana çamaşır var ya ofGerçekten terapi gibi olduuuuvalla benimde bulaşıklar hep saatlerce beni bekliyor napıcaz bu bulaşıkları
Bacım yine şimdi bir şekilde yıkıyoruzGidem de bulaşıklarımı yıkayayım
Gelirim işim bitince offkeşkem bir katyam olaydı ne olurdu yani
Bacım yine şimdi bir şekilde yıkıyoruzya iki bebekten sonra senin bide 3 çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?