Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben gün gün gebelik diye bi uygulama indirdim orada tahmini doğum bu yazıyordu onu yazdım.

Benim doktorum ilk muayene de söyledi dedi tahmini doğumun 7 Ocak diye bence ikizler 40 hafta kalmaz kalırlarsa bende bir ilk gerçekleşir inşallah

Eee nasıl görüyoruz kızlar beni yine bi aydınlatır mısınız rica etsem ben sizin haftalarınızı nerden bakıp görücem

Kız üstümüzde yazıyor ya bebeğimizin doğacağı muhtemel tarih ve kaçıncı haftadayız diye

Bak yazıyor

Eklentiler

• IMG_8243.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 13
Benim pek bir göbeğim yok henüz kızlar
Herkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…