Noldu oldu mu şimdi bana imza bi bakmak için yazıyorum
Ben gün gün gebelik diye bi uygulama indirdim orada tahmini doğum bu yazıyordu onu yazdım.Ha şöyle bu arada aramızda bir gün var doğumiçin
Yaptım bacım olmuş muCaney profiline gir orada bilgilerin var bebeğinin tahmini doğum tarihini gir en altta kaydet tuşuna bas oluyor
Ben gün gün gebelik diye bi uygulama indirdim orada tahmini doğum bu yazıyordu onu yazdım.
AynıyızYaptım bacım olmuş mu
Yaptım bacım olmuş mu
Bencede kalmazlar aralık ortalarında bekleyelim bizBenim doktorum ilk muayene de söyledi dedi tahmini doğumun 7 Ocak diye bence ikizler 40 hafta kalmaz kalırlarsa bende bir ilk gerçekleşir inşallah
Bizim bebeler oğlak Burcu oluyormuş
Annem ve abim oğlak.Bildiğim tek şey pratik zekalı oluyorlarEvet canım nasıl o burçlar bilgin var mı peki ilgilenmem ama meraktan sordum
Eee nasıl görüyoruz kızlar beni yine bi aydınlatır mısınız rica etsemOlmuş harikaçok yakıştı gözümüz açılsın
Bencede kalmazlar aralık ortalarında bekleyelim biz
Annem ve abim oğlak.Bildiğim tek şey pratik zekalı oluyorlar
Eee nasıl görüyoruz kızlar beni yine bi aydınlatır mısınız rica etsemben sizin haftalarınızı nerden bakıp görücem
Ay dur benim jeton köşeli gördüm şimdiSüperinşallah öyle olurlar Amin
Gözlerim 4 numara miyop lens kullanıyorum ondan anca gördümKız üstümüzde yazıyor ya bebeğimizin doğacağı muhtemel tarih ve kaçıncı haftadayız diye
Herkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.Benim pek bir göbeğim yok henüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?