- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Maşallah çok güzellllNeyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi
Burda akşam 9 oldu saatHâlâ öğlen gibi olması peki
MaşallahNeyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi
Nasıl yapacağız ne yapacağız ben kaçırdım sanırımKızlar herkes hamilelik takvimi eklesinson çağrım uçak kalkıyor
Sen bizim düşünceleri bide son haftalarda görVay başıma gelenler dur kız hatırlatmabirde kızım seneye 4.sınıf olucak oy oy gidem hem iş yapam hem düşüneyim
Cinsiyeti doğru bilen hediye alsın, kuru kuru beklemek olmaz, güvenin bana bu güzel bi yöntemMaşallah çok güzellllbenim arkadaşlarım da sabırsızlıkla cinsiyetleri ve isimleri bekliyorlar hepsi bir kız bir erkek ya da iki erkek hissediyor bakalım kim haklı çıkıcak
Size bulaşık bana çamaşır var ya ofbi katya olsa gerçekten mayalanın dediği gibi…Şu an smoothie mi yudumluyor olurdum.
Profiline bas—hesap detaylarına gir.Bilgilerde bebeğin doğacağı muhtemel tarihi gir otomatik oluyoNasıl yapacağız ne yapacağız ben kaçırdım sanırım
Hesabından düzenle kısmına bebeğinin tahmini doğumunu yazıp kaydete basıyorsun balımNasıl yapacağız ne yapacağız ben kaçırdım sanırım
Neyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi
Aşkım çok sağlam dostlarım var hepsi büyük bir dürü ve çeyrek gram düşünüyor bileCinsiyeti doğru bilen hediye alsın, kuru kuru beklemek olmaz, güvenin bana bu güzel bi yöntem
Burda akşam 9 oldu saat
Kız onları zaten alacaklar, bu cinsiyet hediyesiAşkım çok sağlam dostlarım var hepsi büyük bir dürü ve çeyrek gram düşünüyor bile
Aa sizin geç başlıyormuş, bizimkilerin 2 haftası kaldı. Gelecekler sonra. Bir sürü şey sipariş verdim, herkese ayrı ayrı kargolar gitti, gelsinler de getirsinler ahasjsjsj. Neyse gerçekten kaçtım bu sefer :))Burda 8 e geliyor yaz saatinin avantajlarını kullanıyorum birde okulda yoktu iyice saldık pazartesi günü okul başlıyor temmuz sonuna kadar sonra 6 haftalık yaz tatilibaşlıyor
Keşke daha erken aklıma gelseydiKız onları zaten alacaklar, bu cinsiyet hediyesicinsiyeti doğru bilen kıyafet alacak dedim ben çok yakın arkadaşlarıma ya zaten alırlardı ama işte bir geyik oldu böyle aramızda :))
Aa sizin geç başlıyormuş, bizimkilerin 2 haftası kaldı. Gelecekler sonra. Bir sürü şey sipariş verdim, herkese ayrı ayrı kargolar gitti, gelsinler de getirsinler ahasjsjsj. Neyse gerçekten kaçtım bu sefer :))
Nasıl yapacağız ne yapacağız ben kaçırdım sanırım
O iş tamam canım mayalaProfiline gir bebişin tahmini doğum tarihini gir en altta kaydet tuşu var oluyor
O iş tamam canım mayala
Cinsiyeti nasıl belli oldu hala aklım ermiyor yaMaşallahnede güzel yakıştı şimdi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?