Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi
Maşallah çok güzellll benim arkadaşlarım da sabırsızlıkla cinsiyetleri ve isimleri bekliyorlar hepsi bir kız bir erkek ya da iki erkek hissediyor bakalım kim haklı çıkıcak

Maşallah çok güzellll benim arkadaşlarım da sabırsızlıkla cinsiyetleri ve isimleri bekliyorlar hepsi bir kız bir erkek ya da iki erkek hissediyor bakalım kim haklı çıkıcak
Cinsiyeti doğru bilen hediye alsın, kuru kuru beklemek olmaz, güvenin bana bu güzel bi yöntem

Size bulaşık bana çamaşır var ya of bi katya olsa gerçekten mayalanın dediği gibi…Şu an smoothie mi yudumluyor olurdum.

He ya bende bahçede uzanmış soğuk limonata mı içerdim ah ah çamaşırda var kız balkonda önce mutfağı halledin sonra çamaşırlara girişeyim

Neyse kızlar ben kaçıyorum, size piremsesimin ilk pembe kıyafetini göstereyim. Cinsiyeti doğru tahmin eden hediye alacak dedim, yakın arkadaşımdan bu ciciler geldi

Oy oy maşallah sağlıcakla giydirmek nasip olsun sağlıcakla gelsin minik prenses

Aşkım çok sağlam dostlarım var hepsi büyük bir dürü ve çeyrek gram düşünüyor bile
Kız onları zaten alacaklar, bu cinsiyet hediyesi cinsiyeti doğru bilen kıyafet alacak dedim ben çok yakın arkadaşlarıma ya zaten alırlardı ama işte bir geyik oldu böyle aramızda :))

Burda 8 e geliyor yaz saatinin avantajlarını kullanıyorum birde okulda yoktu iyice saldık pazartesi günü okul başlıyor temmuz sonuna kadar sonra 6 haftalık yaz tatili başlıyor
Aa sizin geç başlıyormuş, bizimkilerin 2 haftası kaldı. Gelecekler sonra. Bir sürü şey sipariş verdim, herkese ayrı ayrı kargolar gitti, gelsinler de getirsinler ahasjsjsj. Neyse gerçekten kaçtım bu sefer :))

Evet bizim yaz tatili 28 temmuzda başlıyor eylülün 2.haftasına kadar
Oh ne güzel inşallah sağlıcakla gelsinler sağlıcakla hepsini kullanmak nasip olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…