Çok şükür hayatım iyi valla güzel gıdıyor hamilelik, cinsiyetini daha ogrenemedım yaCanım bebişlerin nasıl cinsiyetlerini öğrendin mi
Yaaa haydi inşallah cnm benim kaç haftalıksın şuanBiz iyiyiz çok şükür henüz cinsiyetleri belli değil 8 temmuzda detaylı ultrasona gireceğim bakalım orada belli olur mu ona göre size yazarım
Saol canım
Çok şükür hayatım iyi valla güzel gıdıyor hamilelik, cinsiyetini daha ogrenemedım yasaklıolar saglıklı olsunlar da sen naptın öğrendin mı cinsiyetleri kaç haftalık oldun
Bklm yaaaa ayy şükür Rabbimize bu günleri de nasip ettiTabi ki önemli olan sağlıklı olmaları bizde 12 haftalık olduk çok şükürhenüz cinsiyet belli değil bakalım süpriz yumurta dan ne çıkacak
Saol canımsende belli oldumu?
Bklm yaaaa ayy şükür Rabbimize bu günleri de nasip etti
Bende ilk perinatalok geçen hafta söyledı erkek 12 +2 de ama yüzde 95 dedı bugun fetal dnada artık kesın çıkdı erkekHenüz belli değil 12 haftalık olduk canım detaylı ultrasona gireceğim 8 temmuzda perinatoloji uzmanında bakalım söyler mi
Bklm yaaaa ayy şükür Rabbimize bu günleri de nasip etti
Amın inşallah cnmÇok şükür hamdusenalar olsun canım çok şükür 3.ayı tamamladık dilerim bundan sonrası güzel geçer Allah’ın izniyle vaktinde zamsnnnds kucağımıza alalım minik kuşlarımızı inşallah Amin
Bende ilk perinatalok geçen hafta söyledı erkek 12 +2 de ama yüzde 95 dedı bugun fetal dnada artık kesın çıkdı erkek
Amın canım hepımızı , fetal dna yapdımı? Ben de detaylı be fetal dna şukur temız çıkdıOnlar genelde diğer doktorlara göre daha net görüyor inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim
Tabıkı cnm benim gırıcem artıkSeni de listeye ekliyorum canım arada gir selam vermeyi unutma bebişlerin cinsiyeti belli olursa bize haber verirsin
Tabıkı cnm benim gırıcem artık
Amın canım hepımızı , fetal dna yapdımı? Ben de detaylı be fetal dna şukur temız çıkdı
Ayy evet vallaHadi inşallah burayı takibe al kaybetme zaten doğumdan sonra vaktimiz olmayabilir iki bebişler
Kızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için
Yok canım Benimki şükür bulantı vardı ama kusma yoktu şu an eskisi gibi Mide bulantım da yok bilemiyorum Seninle aynı haftadayız yeni mi girdin 14 haftana yoksa Bitiriyor musun bu haftanıKızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?