Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz iyiyiz çok şükür henüz cinsiyetleri belli değil 8 temmuzda detaylı ultrasona gireceğim bakalım orada belli olur mu ona göre size yazarım

Canım bebişlerin nasıl cinsiyetlerini öğrendin mi
Çok şükür hayatım iyi valla güzel gıdıyor hamilelik, cinsiyetini daha ogrenemedım ya saklıolar saglıklı olsunlar da sen naptın öğrendin mı cinsiyetleri kaç haftalık oldun

Biz iyiyiz çok şükür henüz cinsiyetleri belli değil 8 temmuzda detaylı ultrasona gireceğim bakalım orada belli olur mu ona göre size yazarım
Yaaa haydi inşallah cnm benim kaç haftalıksın şuan

Çok şükür hayatım iyi valla güzel gıdıyor hamilelik, cinsiyetini daha ogrenemedım ya saklıolar saglıklı olsunlar da sen naptın öğrendin mı cinsiyetleri kaç haftalık oldun

Tabi ki önemli olan sağlıklı olmaları bizde 12 haftalık olduk çok şükür henüz cinsiyet belli değil bakalım süpriz yumurta dan ne çıkacak

Tabi ki önemli olan sağlıklı olmaları bizde 12 haftalık olduk çok şükür henüz cinsiyet belli değil bakalım süpriz yumurta dan ne çıkacak
Bklm yaaaa ayy şükür Rabbimize bu günleri de nasip etti

Bklm yaaaa ayy şükür Rabbimize bu günleri de nasip etti

Çok şükür hamdusenalar olsun canım çok şükür 3.ayı tamamladık dilerim bundan sonrası güzel geçer Allah’ın izniyle vaktinde zamanında kucağımıza alalım minik kuşlarımızı inşallah Amin

Henüz belli değil 12 haftalık olduk canım detaylı ultrasona gireceğim 8 temmuzda perinatoloji uzmanında bakalım söyler mi
Bende ilk perinatalok geçen hafta söyledı erkek 12 +2 de ama yüzde 95 dedı bugun fetal dnada artık kesın çıkdı erkek

Amın inşallah cnm benim

Bende ilk perinatalok geçen hafta söyledı erkek 12 +2 de ama yüzde 95 dedı bugun fetal dnada artık kesın çıkdı erkek

Onlar genelde diğer doktorlara göre daha net görüyor inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim

Kızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için

Kızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede kesilir ya çok sıkıntılı

Yok canım Benimki şükür bulantı vardı ama kusma yoktu şu an eskisi gibi Mide bulantım da yok bilemiyorum Seninle aynı haftadayız yeni mi girdin 14 haftana yoksa Bitiriyor musun bu haftanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…