Heee bana perinatolojı dedı ıkılı tarama ıhtıyac yok fetal dna yapalımı dedı , hadı hayırlısı canımHenüz yapmadık kadın doktorum ikiz olduğu için perinatoloji uzmanıyla da ilerlememi istedi onlar yapar mı bilmiyorum bakalımhayırlısı olsun inşallah
Yok canım Benimki şükür bulantı vardı ama kusma yoktu şu an eskisi gibi Mide bulantım da yok bilemiyorum Seninle aynı haftadayız yeni mi girdin 14 haftana yoksa Bitiriyor musun bu haftanı
Heee bana perinatolojı dedı ıkılı tarama ıhtıyac yok fetal dna yapalımı dedı , hadı hayırlısı canım
mayala kız ultrason fotoğraflarını görim bi yanında mı
Bugün 14+0 canım ya bir gün iyiysem bir gün böyle kötüyüm inş geçer kısa zamandaYok canım Benimki şükür bulantı vardı ama kusma yoktu şu an eskisi gibi Mide bulantım da yok bilemiyorum Seninle aynı haftadayız yeni mi girdin 14 haftana yoksa Bitiriyor musun bu haftanı
Canım bende akşamları iki tane içiyorum ama dün soğuk su içmiştim afedersiniz kusarken direkt soğuk suyu hissederek kustum diş fırçalamak zaten işkence sabahları genel de öğürmem oluyor zaten mide boş oluyor ama akşam 22:00 den sonra yavaş yavaş midem ağzıma gelmeye başlıyorKızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için
6 nisan da transfer oldum 12 nisan da test yaptım iki transfer oldu bendeKaderim bilgilerini tekrar yazarmısın aşkım
6 nisan da transfer oldum 12 nisan da test yaptım iki transfer oldu bende
Maşallah yerim bunları ben yaaaAtayım teyzesi bunları geçen cuma gittiğimde verdi
Canım zaten kendimin farkına vardım çok yersem kötü oluyorum o yüzden az az yiyorum bu akşam yediğim tek şey küçük bir tabak yoğurtlu makarna sonra soğuk kahve içtim sanırım o kötü yaptı beni ama bazen bazı şeyler kötü yapıyor kusuyorum bazen hiç bir şey yok anlamadım gitti .Bir de afedersiniz ama midem öğütmüyor mu normal mi bilemedim akşam 5 te yediğim şeyleri gece 1de 2 de kusuyorum hala midemde olması normal mi ?Canım bende akşamları iki tane içiyorum ama dün soğuk su içmiştim afedersiniz kusarken direkt soğuk suyu hissederek kustum diş fırçalamak zaten işkence sabahları genel de öğürmem oluyor zaten mide boş oluyor ama akşam 22:00 den sonra yavaş yavaş midem ağzıma gelmeye başlıyor
Bende çok bakamadım kuzum meraktan sonları okudum biraz onların nasıl geçmiş diyeBizim kızlar bizim gruptan hariç başka yerde allahtan görüyorum yani öyle öğreniyorum kız o topiklerde nasıl tahammül ediyorlar ben daha önce bir kere baktım içim karardı
Maşallah yerim bunları ben yaaaallahım saglıcakla kucağına almayı da nasıp eder inşallah sağ salim ❤❤
Canım zaten kendimin farkına vardım çok yersem kötü oluyorum o yüzden az az yiyorum bu akşam yediğim tek şey küçük bir tabak yoğurtlu makarna sonra soğuk kahve içtim sanırım o kötü yaptı beni ama bazen bazı şeyler kötü yapıyor kusuyorum bazen hiç bir şey yok anlamadım gitti .Bir de afedersiniz ama midem öğütmüyor mu normal mi bilemedim akşam 5 te yediğim şeyleri gece 1de 2 de kusuyorum hala midemde olması normal mi ?
Evet olabilir canım içmeyeceğim bir daha zaten bir kere daha içmiştim yine kusmuştum geceleri bana tuzlanmış salatalıktan başkası yalanBence yemeğin üstüne kahve içtin o seni kötü yaptı büyük ihtimalle
Evet olabilir canım içmeyeceğim bir daha zaten bir kere daha içmiştim yine kusmuştum geceleri bana tuzlanmış salatalıktan başkası yalansalatalık ağacı çıkacak içimde
Bunlar da benım haytalarAtayım teyzesi bunları geçen cuma gittiğimde verdi
Bunlar da benım haytalar
Yia ellerinden öper teyzesi valla hayatım baktım Yan yana duruyolardıHele maşallahsübhanallah teyzesi onların totoşunu yesin sağlıcakla gelsin minik kuzular canım senin bebişler yan yana mı duruyor yoksa biri yukarda mı
Yia ellerinden öper teyzesi valla hayatım baktım Yan yana duruyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?