Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Henüz yapmadık kadın doktorum ikiz olduğu için perinatoloji uzmanıyla da ilerlememi istedi onlar yapar mı bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Heee bana perinatolojı dedı ıkılı tarama ıhtıyac yok fetal dna yapalımı dedı , hadı hayırlısı canım

Yok canım Benimki şükür bulantı vardı ama kusma yoktu şu an eskisi gibi Mide bulantım da yok bilemiyorum Seninle aynı haftadayız yeni mi girdin 14 haftana yoksa Bitiriyor musun bu haftanı

Kaderim bilgilerini tekrar yazarmısın aşkım

Kızlar bulantıları olanlar hala devam mı ya sizde de 14 hafta oldum hala kusuyorum az önce afedersiniz yine akşam yediğim her şeyi istifra ettim .Ne zaman bitecek ki 2 tane hap içiyorum geceden bulantı için
Canım bende akşamları iki tane içiyorum ama dün soğuk su içmiştim afedersiniz kusarken direkt soğuk suyu hissederek kustum diş fırçalamak zaten işkence sabahları genel de öğürmem oluyor zaten mide boş oluyor ama akşam 22:00 den sonra yavaş yavaş midem ağzıma gelmeye başlıyor

Canım zaten kendimin farkına vardım çok yersem kötü oluyorum o yüzden az az yiyorum bu akşam yediğim tek şey küçük bir tabak yoğurtlu makarna sonra soğuk kahve içtim sanırım o kötü yaptı beni ama bazen bazı şeyler kötü yapıyor kusuyorum bazen hiç bir şey yok anlamadım gitti .Bir de afedersiniz ama midem öğütmüyor mu normal mi bilemedim akşam 5 te yediğim şeyleri gece 1de 2 de kusuyorum hala midemde olması normal mi ?

Bizim kızlar bizim gruptan hariç başka yerde allahtan görüyorum yani öyle öğreniyorum kız o topiklerde nasıl tahammül ediyorlar ben daha önce bir kere baktım içim karardı
Bende çok bakamadım kuzum meraktan sonları okudum biraz onların nasıl geçmiş diye

Bence yemeğin üstüne kahve içtin o seni kötü yaptı büyük ihtimalle

Bence yemeğin üstüne kahve içtin o seni kötü yaptı büyük ihtimalle
Evet olabilir canım içmeyeceğim bir daha zaten bir kere daha içmiştim yine kusmuştum geceleri bana tuzlanmış salatalıktan başkası yalan salatalık ağacı çıkacak içimde

Evet olabilir canım içmeyeceğim bir daha zaten bir kere daha içmiştim yine kusmuştum geceleri bana tuzlanmış salatalıktan başkası yalan salatalık ağacı çıkacak içimde

Ben inanırmısın transferden bu yana kahve içmedim çayı çok severdim onu da eskisi gibi içmiyorum. Midemi bulandırıyor şekerli hiç içemiyorum sadece kahvaltıda açık içiyorum iki çay bardağı onu da kahvaltı yapmak için kahve mideni ekşitiyor olabilir onun için içme bir süre salatalık en güzeli afiyet şifa olsun

Eklentiler

• IMG_20250620_234718.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250620_234702.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250620_234645.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250620_234630.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 23
Hele maşallah sübhanallah teyzesi onların totoşunu yesin sağlıcakla gelsin minik kuzular canım senin bebişler yan yana mı duruyor yoksa biri yukarda mı
Yia ellerinden öper teyzesi valla hayatım baktım Yan yana duruyolardı

Eklentiler

• 17504528327738360856882849662954.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…