- 1 Mayıs 2025
- 210
- 339
- 18
- 34
Bana da artık çay kahve tadı çok kötü geliyor içiyorum ama sadece içmek içinBen inanırmısın transferden bu yana kahve içmedim çayı çok severdim onu da eskisi gibi içmiyorum. Midemi bulandırıyor şekerli hiç içemiyorum sadece kahvaltıda açık içiyorum iki çay bardağı onu da kahvaltı yapmak için kahve mideni ekşitiyor olabilir onun için içme bir süre salatalıken güzeli afiyet şifa olsun
GünaydınnnnGünaydın kızlarrrray ben bugün aşırı heyecanlıyım sanki ilk defa ultrasona gidicek gibiyimmmm bana dua edin güzel şeyler duyalım
Bende hiç kilo vermedimValla sorma canım ama ona rağmen gram kilo veremedim ben çok ilginç ki ağzıma tatlı sürmüyorum
Amin inşaallah canım bende tedavi sırasında aldım hamile kaldıktan sonra hiç kilo almadım bende ama diyorum ya normalde yeme tarzımdan çok daha az ve düşük kalorili besleniyorum ki yediğimi çoğu zaman kusuyorum akşam ona rağmen gram aşağı inmedi kilom sabit kaldıBende hiç kilo vermedimalmadım da ben her tedavimde 5 kilo aldım çok ara vermeden denedim kilolar da kaldı Allah tan almadım ama vermedim de nasıl oluyor anlamadım zaten bir şey yiyesim gelmiyor benim yediklerim tadı yok ama yiyorum mecburen yemiş olmak için neyse geçecek inşallah bu günlerimizde
Benim doktorum başla dedi de ben şuan başlayamam. Online bulursam olur sadece, gözümde büyüyor işten sonra bir de oraya gitmek etmek. Yoksa başlamak isterdim, severek gidiyordum zatenKızlar aranızda spor yapan var mı ? Hamile pilatesi ya da yogasına başlayayım diyorum ama kararsızım bir sakıncası olur mu acaba
Aynen bende işten sonra zor gelir mi diye düşünüyorumBenim doktorum başla dedi de ben şuan başlayamam. Online bulursam olur sadece, gözümde büyüyor işten sonra bir de oraya gitmek etmek. Yoksa başlamak isterdim, severek gidiyordum zaten
Ben hala çabuk yoruluyorum, eşimi tembihledim şimdi düzenli yürüyüşe zorlayacak beni. Bir de online pilates bulsam tamamdırAynen bende işten sonra zor gelir mi diye düşünüyorum
Bana da artık çay kahve tadı çok kötü geliyor içiyorum ama sadece içmek için
Doktorum 25.haftaya kadar hiç kilo almayalım dedi bana ya kilom boyuma göre fazlaymış biraz o benim üzerimde baskı oluşturdu biraz.şimdi hadi iştahım yok ama açılırsa ben kendimi çok iyi biliyorumBen hala çabuk yoruluyorum, eşimi tembihledim şimdi düzenli yürüyüşe zorlayacak beni. Bir de online pilates bulsam tamamdırzamanla reformer pilatese geçerim şu düzenim otursun önce
Kızlarrrr çok şükür herşey yolundadoktor ense kalınlıklarına burun kemiğine felan baktı onlar da çok iyi dedi cinsiyet içinde partiyle uğraşmak istemedim söyleyebilirsiniz dedim doktora o da baktı birinde kızdan birini de erkekten şüphelendim ama net değilim 16. Haftada tekrar bakalım o zaman söyleyim dedi
Doktorum 25.haftaya kadar hiç kilo almayalım dedi bana ya kilom boyuma göre fazlaymış biraz o benim üzerimde baskı oluşturdu biraz.şimdi hadi iştahım yok ama açılırsa ben kendimi çok iyi biliyorum
Canım bence hamile pilatesi çok nazik bir şey, ama vücudu doğuma hazırlıyor o açıdan çok güzel. Kilo içim yürüyüş derimDoktorum 25.haftaya kadar hiç kilo almayalım dedi bana ya kilom boyuma göre fazlaymış biraz o benim üzerimde baskı oluşturdu biraz.şimdi hadi iştahım yok ama açılırsa ben kendimi çok iyi biliyorum
İnşallah balımmm çok şükür içim rahatladı hep böyle güzel haberler alalım inşallahMaşallahcanım çok sevindim kuzucukların iyi olmasına sağlıcakla devam etsin inşallah Amin
Hadi inşallah Rabbim iki meyveden de tattırsın inşallahüç haftaya öğrenirsin Allahın izniyle
Benimki beni sabahları arayıp çocuk aç ye ye diyorsepide mutlubahar bir de benim kv dört gözle kilo alayım, çirkinleşeyim diye bekliyor. Sürekli söyleyip duruyordu öncesinde işte “sen hep böyle kalacağını mı düşünüyorsun” bilmemne
Çocum bir kız bir erkek olacağını şimdiden hissetmişteyzeleri kızım kardeşlerini çizmiş
Maşallah tosunlaraKızlarrrr çok şükür herşey yolundadoktor ense kalınlıklarına burun kemiğine felan baktı onlar da çok iyi dedi cinsiyet içinde partiyle uğraşmak istemedim söyleyebilirsiniz dedim doktora o da baktı birinde kızdan birini de erkekten şüphelendim ama net değilim 16. Haftada tekrar bakalım o zaman söyleyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?