Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim daha 10 haftalık boyut olarak 11 haftalik ya o korkuttu beni canim

12.haftayı tamamla doktorun bırak derse bırakırsın benim de vajinal fitil sadece onu kullanıyorum az kaldı 7 tane onlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum da 12.haftaya kadar kullan sonra bırakabilirsin demişti

Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor

Canım hamdolsun iyiyiz bizim testler o bu derken benm alerji başladı biraz zorlanarak gidiyoruz ama buna hamdolsun sen nasılsın. Btnm

Çok şükür bugünlerimize çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah
Bende iyiyim canım çok şükür hamdolsun

Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorum ve kızlar size yemin olsun 1 kg bile almadım iştahımda iyi 62 ile hamile kaldım, şu 60 niye öyle oluyor

Hepsini kes diyen tup bebek doktorum kadın dogumcum da o ne derse o diyor
Canım benim doktorum da azaltarak bıraktırdı direk kesmedi hatta şu an 12 haftadayız progestan fitili de kesmicem sadece 1 e düşürelim yine devam et dedi çok temkinli ilerliyor bide tabi şimdi folik asiti yeni bırakıp multivitamine geçicem

Kanka işte bunu yemekle suyla öne ittire ittire zorla çıkarıyorum ve kızlar size yemin olsun 1 kg bile almadım iştahımda iyi 62 ile hamile kaldım, şu 60 niye öyle oluyor

Süper vallahi sen zaten çok almazsın yapın gereği 8 kiloyla bitirebilirsin
Kız yok yine de çıkmış karnın sen farkında değilsin ne kadar yemek yesen de sen zayıfsın o kadar çıkmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…