- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.298
- 33
- 25
Buyrun kızlarelbiseden biraz var gibi çıkmış ama aslında o kadar yok
yaaa çok tatlıBuyrun kızlarelbiseden biraz var gibi çıkmış ama aslında o kadar yok
Valla işte gebelik öncesi bi anda 10 kilo aldığım için giyecek 3 5 bol kıyafetim kaldı o yüzden bu elbiseyi giyip duruyorum biraz daha karnım çıksın alışverişe çıkıcamyaaa çok tatlımaşallah.Elbise biraz fazla gösteriyor evet bana da öyle yapıyor
Canım yinede durumu hafife almamak lazım, benim arkadaşımın bebeği oldu, büyük çocuk 2.5 yaşındaydı kız psikolojik olarak bitmişti. İnşallah uysal bebeklerin olur da gönlüne göre geçirirsin o süreci, uslu uslu büyüsünler :))Aminnnn kuzummm bende onun için dua ediyorum aşkım benim annemle aram 10 dk yürüme mesafesi kayınvalidemle de 15 dk yürüme mesafesi ikisinin ortasındayım annem çalışıyor ama benim doğum zamanımda duruma göre 1 hafta veya 1 ay izin alacak bende zaten annemde olsa kalabalık istemiyorum annem ben toparlanana kadar bana yardımcı olsun sonra Allahın izniyle eşimle idare ederiz diye düşünüyorum bi iki çocuk bizde yok ya olup gidecektir diye kafamı rahat tutuyorum
Valla işte gebelik öncesi bi anda 10 kilo aldığım için giyecek 3 5 bol kıyafetim kaldı o yüzden bu elbiseyi giyip duruyorum biraz daha karnım çıksın alışverişe çıkıcam
İnşallah canımmmmCanım yinede durumu hafife almamak lazım, benim arkadaşımın bebeği oldu, büyük çocuk 2.5 yaşındaydı kız psikolojik olarak bitmişti. İnşallah uysal bebeklerin olur da gönlüne göre geçirirsin o süreci, uslu uslu büyüsünler :))
Ay bizimde ilk çocuğumuz ben her gittiğimde doktoru taciz ediyorum, söyle söyle diye ne cinsiyet partisi, öyle bir sabrım yok
Bana saçma geliyor açıkçası böyle şeyler hiç yapmayı düşünmedim düşünmüyorum da
Aşkım günaydın gerçektennnnnBuyrun minik karnım dermişimbaya baya çıkmış karnım günaydın bana
Aşkım günaydın gerçektennnnnkız günlerdir karnım yok mu diyordun sankiiii maşallah el sallıyor bebişler
Senle ben çıkmadığına kendimizi o kadar inandırdık ki aynaya bakmayı unutmuşuzKız ne bilim sanıyom ki karnım yok
Yaaa ne kadar kibar ne kadar minnakBir göbek fotisi de benden gelsin o zaman
Senle ben çıkmadığına kendimizi o kadar inandırdık ki aynaya bakmayı unutmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?