Ya tabi bordo bereli olunca böyle oluyor demek bizim daha acemi birlikÖyle canım bu doktorum da zaten daha önceden gidip geldiğim yeryabancı değiller
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tabi bordo bereli olunca böyle oluyor demek bizim daha acemi birlikÖyle canım bu doktorum da zaten daha önceden gidip geldiğim yeryabancı değiller
![]()
Ya tabi bordo bereli olunca böyle oluyor demek bizim daha acemi birlik![]()
Olsun ben burada da yabancı olunca bulduğum ilk hekime sarıldım bakalım başımıza neler gelecekyaa güldürdün beni yine de baya zaman geçti acemilik olur yine
![]()
Olsun ben burada da yabancı olunca bulduğum ilk hekime sarıldım bakalım başımıza neler gelecekama benim dr genelde normal gebe takibi yapmasa da ikizlere takip ve doğum yaptırıyordu
![]()
26 mayıs dedi canım hatta bayrama girmeden 4 haziran gibi yine randevu verebilirim dedi kanama alanından mi bilmiyorum tabi birde bayramda inşallah yolunda olursa aileme söylemeyi düşünüyorum birinci derece yaniSenin diğer randevun ne zaman canım![]()
26 mayıs dedi canım hatta bayrama girmeden 4 haziran gibi yine randevu verebilirim dedi kanama alanından mi bilmiyorum tabi birde bayramda inşallah yolunda olursa aileme söylemeyi düşünüyorum birinci derece yanisana ne zaman gel dedi
Niye kustun hayirdir ?Nerde benim diğer hamişlerim küstüm size![]()
Buradayiz ya degisik degisik boyle takiliyoruz isteKimse konuşmuyor ondan küstüm![]()
Kızlar benim bütün etim kemiğim sızlıyor kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum sizde durumlar nehamilelikte normal mi bunlar ilk olunca anlayamıyorum
![]()
Benim bulantıdan hayatım altüst oldu zaten midem hep tuhaf .halsizim aşırı derecede hiç bir şeyden keyif almıyorum kızlar![]()
İnşaallah canımGeçmiş olsun canım benim 4.aya doğru geçecektir Allah’ın izniyle ilk üç ay maalesef halsiz mide bulantısı baş ağrısı uyku hali oluyor inşallah az kaldı üç hafta sonra üçüncü ayı doldurunca yavaş yavaş azalacaktır inşallah![]()
Kızlar kusması olan var mı ya ? Ben her akşam yemeğini kusuyorum ve bulantı ilacı içmeme rağmen .Bir de sabahları ilk kalkınca oluuor mide suyunu kusuyorum öyle rahatlıyorum anca .sürekli bulantı hali beni çok yoruyorne iyi gelir denediğiniz iyi gelen bir şey var mı ? Zencefil diyorlardı ama denemedim henüz
Ya sizinki daha sağlıklı aslında bizde öyle istiyoruz ama bayramda herkes bir arada olacak telefondan sonra haber vermek istemedim birde anlaşılır diye düşünüyorum bizde çünkü kurban bayramı koşturmalı geçiyor ben yoruldum diyemem başka türlüBenim de senden sonra 28 Mayıs sabah 08:45 de inşallah ondan sonrakini şu an bilmiyorum orada söylerlerbiz bir süre daha saklamayı düşünüyoruz
en az üç ayı bir devirelim sonrası Allah Kerim inşallah
![]()