Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nerde benim diğer hamişlerim küstüm size :110:

Olsun ben burada da yabancı olunca bulduğum ilk hekime sarıldım bakalım başımıza neler gelecek 😂 ama benim dr genelde normal gebe takibi yapmasa da ikizlere takip ve doğum yaptırıyordu 😊

İnşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle benim ilk hamileliğimde doktorum zaten emekli olacaktı kadın son senesiydi benim takiplerimi yaptı dedi yaz tatili girince sonradan yokum emekliye ayrılıyorum dedi bana güzel dileklerde bulundu bende sonra zaten doğum yapmıştım onun yerine başka bayan doktor geliyordu o dönem ve hala o bayan var ama buna çok gitmedim hep tüp bebek merkezindeydim 😂

26 mayıs dedi canım hatta bayrama girmeden 4 haziran gibi yine randevu verebilirim dedi kanama alanından mi bilmiyorum tabi birde bayramda inşallah yolunda olursa aileme söylemeyi düşünüyorum birinci derece yani 😊 sana ne zaman gel dedi

Benim de senden sonra 28 Mayıs sabah 08:45 de inşallah ondan sonrakini şu an bilmiyorum orada söylerler 🥹😻 biz bir süre daha saklamayı düşünüyoruz 😁 en az üç ayı bir devirelim sonrası Allah Kerim inşallah 🙏

Kızlar benim bütün etim kemiğim sızlıyor kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum sizde durumlar ne😅 hamilelikte normal mi bunlar ilk olunca anlayamıyorum 🥲

Benim bulantıdan hayatım altüst oldu zaten midem hep tuhaf .halsizim aşırı derecede hiç bir şeyden keyif almıyorum kızlar 🥹

Kızlar benim bütün etim kemiğim sızlıyor kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum sizde durumlar ne😅 hamilelikte normal mi bunlar ilk olunca anlayamıyorum 🥲

Soğuk mu aldın yoksa hormon değişikliğinden dolayı olabilir 🤔

Benim bulantıdan hayatım altüst oldu zaten midem hep tuhaf .halsizim aşırı derecede hiç bir şeyden keyif almıyorum kızlar 🥹

Geçmiş olsun canım benim 4.aya doğru geçecektir Allah’ın izniyle ilk üç ay maalesef halsiz mide bulantısı baş ağrısı uyku hali oluyor inşallah az kaldı üç hafta sonra üçüncü ayı doldurunca yavaş yavaş azalacaktır inşallah 🤲🥰

Kızlar kusması olan var mı ya ? Ben her akşam yemeğini kusuyorum ve bulantı ilacı içmeme rağmen .Bir de sabahları ilk kalkınca oluuor mide suyunu kusuyorum öyle rahatlıyorum anca .sürekli bulantı hali beni çok yoruyor 🤦🏻‍♀️ ne iyi gelir denediğiniz iyi gelen bir şey var mı ? Zencefil diyorlardı ama denemedim henüz

Kızlar kusması olan var mı ya ? Ben her akşam yemeğini kusuyorum ve bulantı ilacı içmeme rağmen .Bir de sabahları ilk kalkınca oluuor mide suyunu kusuyorum öyle rahatlıyorum anca .sürekli bulantı hali beni çok yoruyor 🤦🏻‍♀️ ne iyi gelir denediğiniz iyi gelen bir şey var mı ? Zencefil diyorlardı ama denemedim henüz

O sabah bulantısı çok kötü oluyor ama afedersin tok karnına kusmakta ayrı bir kötü 🥺 tuzlu krakerler leblebi iyi gelir biraz sabah ki uyanır uyanmaz oluyor ben onu kızımda çok yaşadım sabahları ama çok şükür diğer türlü hiç kusmadım 🥹

Benim de senden sonra 28 Mayıs sabah 08:45 de inşallah ondan sonrakini şu an bilmiyorum orada söylerler 🥹😻 biz bir süre daha saklamayı düşünüyoruz 😁 en az üç ayı bir devirelim sonrası Allah Kerim inşallah 🙏
Ya sizinki daha sağlıklı aslında bizde öyle istiyoruz ama bayramda herkes bir arada olacak telefondan sonra haber vermek istemedim birde anlaşılır diye düşünüyorum bizde çünkü kurban bayramı koşturmalı geçiyor ben yoruldum diyemem başka türlü 😬 😅yaklaşık 10. haftaya girmis olacağız inşallah

Back
X