Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Başka yumurtam çıkmadı donmuş embr. Olsa bi müddet sonra denerdim kardeş içinde Allah kerim bakalım 🤗

Biliyorum canom olmadığını kendin de o gücü bulunca bebiş biraz büyüsün yine denersin imkanın da olursa Allah’ın izniyle yada bak kendiliğinden oldu kim bilir Rabbim yeter ki ol desin inşallah 🤲😍

Senin gibi yurtdışı değil canım ama evet istanbulda tekiz eşimle senin ailen var mı orada bilmiyroum da inşallah tek değilsinizdir 💗

Boşver bazen yalnızlık iyidir kalabalık olunca kaos oluyor 😁 benim var ama yakın mesafede değil yoksa 4 dayım burada kuzenler var iki ablam var bir bacım Paris’te yaşıyor yani hepimizin arası baya uzak her zaman görüşemiyoruz ayda yılda bir ama ben çok alıştım yani başlarda çok zor oldu ama sonra zaman geçtikçe bazen uzaklık güzel olduğunu anladım 🫣😘

Boşver bazen yalnızlık iyidir kalabalık olunca kaos oluyor 😁 benim var ama yakın mesafede değil yoksa 4 dayım burada kuzenler var iki ablam var bir bacım Paris’te yaşıyor yani hepimizin arası baya uzak her zaman görüşemiyoruz ayda yılda bir ama ben çok alıştım yani başlarda çok zor oldu ama sonra zaman geçtikçe bazen uzaklık güzel olduğunu anladım 🫣😘
Haklisin meşhur atasözü de mevcut çoklu alanlar ile ilgili 😅 ama arada insana insan şart ayda yılda bir öyle arada yani 🤣

Haklisin meşhur atasözü de mevcut çoklu alanlar ile ilgili 😅 ama arada insana insan şart ayda yılda bir öyle arada yani 🤣

Aynen öyle vallahi canımız isterse Türkiye gider görürüz de yine bir yerden birşeyler çıkıyor artık Türkiye bile öyle şeyler için gelmek istemiyorum o derece yani hareketler 🤣😏

Hayırlı geceler güzel Annelerim Allaha emanetsiniz öpüyorum 😘 hepinizi sabah görüşmek dileğiyle hoşçakalın 🩶😴

Kızlar bir detay yazmak istedim döllenmenin yaklaşık 40.günü bebeğe ruh üflenir ve bebek harekete başlarmış. Bizim tüp olunca hesabı daha kolay eğer o günü kaçırmadıysanız zikir dua namaz ile ihya edebilirsiniz 🤗 devir herkes için artık çok zor Rabbim bilinçli imanlı evlatlar nasip etsin hepimize 🥰🥰 (hergün 2 rekat şükür namazı da kılınabilir)

Kızlar bir detay yazmak istedim döllenmenin yaklaşık 40.günü bebeğe ruh üflenir ve bebek harekete başlarmış. Bizim tüp olunca hesabı daha kolay eğer o günü kaçırmadıysanız zikir dua namaz ile ihya edebilirsiniz 🤗 devir herkes için artık çok zor Rabbim bilinçli imanlı evlatlar nasip etsin hepimize 🥰🥰 (hergün 2 rekat şükür namazı da kılınabilir)

Amin Ecmain inşallah 🤲

Bugün 14+0‘ım ikinci Trimester selam eder. 😄

Oh 😌 maşallah 🧿 çok şükür darısı bizlere olsun inşallah bizlerde hayırlısıyla o döneme geçmek nasip olsun Amin 🤲🥰
Desene prenseslik dönemine girmişsin 😅😘

Back
X