- 4 Aralık 2024
- 8.989
- 9.380
- 113
- 37
Sana 4 yandan maşallah zaten hem ikiz hem annesin zaten birde burda 2 grupta aktif maşallah sübhanallah![]()
Sağol cancağzım birde diğer grubuda yetişmeye çalışıyorum artı ev


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana 4 yandan maşallah zaten hem ikiz hem annesin zaten birde burda 2 grupta aktif maşallah sübhanallah![]()
Ben 1 çocuktan sonra emekli olmayı planlıyorum şahsenSağol cancağzım birde diğer grubuda yetişmeye çalışıyorum artı evbaşka bir çocuk daha
![]()
Ben 1 çocuktan sonra emekli olmayı planlıyorum şahsensen daha çok yol gidersin
![]()
Başka yumurtam çıkmadı donmuş embr. Olsa bi müddet sonra denerdim kardeş içinde Allah kerim bakalımKız hele dur daha ne ettin inşallah onu büyütelim birde kardeş yaparız inşallah Amin![]()
Başka yumurtam çıkmadı donmuş embr. Olsa bi müddet sonra denerdim kardeş içinde Allah kerim bakalım![]()
Ay olur valla içimde patlıyor zaten gebelik sevincim bide burda hif akraba vs kimsem yok çok iyi olurGel sarılalım birbirimize canım benim ancak ikimiz varız![]()
Ay olur valla içimde patlıyor zaten gebelik sevincim bide burda hif akraba vs kimsem yok çok iyi olur![]()
Senin gibi yurtdışı değil canım ama evet istanbulda tekiz eşimle senin ailen var mı orada bilmiyroum da inşallah tek değilsinizdirGurbette mi kalıyorsun yoksa![]()
![]()
Senin gibi yurtdışı değil canım ama evet istanbulda tekiz eşimle senin ailen var mı orada bilmiyroum da inşallah tek değilsinizdir![]()
Haklisin meşhur atasözü de mevcut çoklu alanlar ile ilgiliBoşver bazen yalnızlık iyidir kalabalık olunca kaos oluyorbenim var ama yakın mesafede değil yoksa 4 dayım burada kuzenler var iki ablam var bir bacım Paris’te yaşıyor yani hepimizin arası baya uzak her zaman görüşemiyoruz ayda yılda bir ama ben çok alıştım yani başlarda çok zor oldu ama sonra zaman geçtikçe bazen uzaklık güzel olduğunu anladım
![]()
Haklisin meşhur atasözü de mevcut çoklu alanlar ile ilgiliama arada insana insan şart ayda yılda bir öyle arada yani
![]()
Aynen öyle vallahi canımız isterse Türkiye gider görürüz de yine bir yerden birşeyler çıkıyor artık Türkiye bile öyle şeyler için gelmek istemiyorum o derece yani hareketler![]()
Burda herkes uyuyor galibakimse yok
Kızlar bir detay yazmak istedim döllenmenin yaklaşık 40.günü bebeğe ruh üflenir ve bebek harekete başlarmış. Bizim tüp olunca hesabı daha kolay eğer o günü kaçırmadıysanız zikir dua namaz ile ihya edebilirsinizdevir herkes için artık çok zor Rabbim bilinçli imanlı evlatlar nasip etsin hepimize
(hergün 2 rekat şükür namazı da kılınabilir)
Bugün 14+0‘ım ikinci Trimester selam eder.![]()