Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O sabah bulantısı çok kötü oluyor ama afedersin tok karnına kusmakta ayrı bir kötü 🥺 tuzlu krakerler leblebi iyi gelir biraz sabah ki uyanır uyanmaz oluyor ben onu kızımda çok yaşadım sabahları ama çok şükür diğer türlü hiç kusmadım 🥹
Canım ben de her türlüsü var .akşam kusmak zaten beni her şeyden tiksindirdi zaten tiksiniyordum .bir de sabah kusarken sarı-yeşil su gelmeden önce afedersin köpük köpük kusuyorum ve ağzımdan sürekli gaz kusuyorum çok değişik normal mi bu canım oluyor muydu sende de ? Ben de gastrit filan mı var acaba ?

Benim de senden sonra 28 Mayıs sabah 08:45 de inşallah ondan sonrakini şu an bilmiyorum orada söylerler 🥹😻 biz bir süre daha saklamayı düşünüyoruz 😁 en az üç ayı bir devirelim sonrası Allah Kerim inşallah 🙏
Bizde de kimse bilmiyor henüz canım sadece eşim ve ben 🥰 ama sabırsızlanıyorum .Ben de 12.haftada organ taramasında inşaallah sağlıklı olduğu anlaşılırsa bebeğimizin söyleyeceğiz çünkü geçmişte 2 tane anomalili bebeğim olmuştu riskim var .

Kızlar kusması olan var mı ya ? Ben her akşam yemeğini kusuyorum ve bulantı ilacı içmeme rağmen .Bir de sabahları ilk kalkınca oluuor mide suyunu kusuyorum öyle rahatlıyorum anca .sürekli bulantı hali beni çok yoruyor 🤦🏻‍♀️ ne iyi gelir denediğiniz iyi gelen bir şey var mı ? Zencefil diyorlardı ama denemedim henüz
Çok geçmiş olsun canım bende bir iki kere sabah kustum o kadar ayva iyi geliyor diye duydum denedin mi hiç çok yeme ama bir iki dilim ye epey eski tip kitaplarında da yazıyordu iyi geldiği ben öyle yapıyorum birde çocuğu güzelleştirirmiş şifa olsun 🥰

Ya sizinki daha sağlıklı aslında bizde öyle istiyoruz ama bayramda herkes bir arada olacak telefondan sonra haber vermek istemedim birde anlaşılır diye düşünüyorum bizde çünkü kurban bayramı koşturmalı geçiyor ben yoruldum diyemem başka türlü 😬 😅yaklaşık 10. haftaya girmis olacağız inşallah

Bizimkiler uzak olduğu için yüz yüze görüşmüyoruz zaten onun için sıkıntı yok tabi ki dediğin gibi şartlar farklı olunca söylemek durumunda insan kalıyor en azından sende ona göre rahat hareket edersin inşallah 🙏

Canım ben de her türlüsü var .akşam kusmak zaten beni her şeyden tiksindirdi zaten tiksiniyordum .bir de sabah kusarken sarı-yeşil su gelmeden önce afedersin köpük köpük kusuyorum ve ağzımdan sürekli gaz kusuyorum çok değişik normal mi bu canım oluyor muydu sende de ? Ben de gastrit filan mı var acaba ?

Haklısın senin de ağır geçiyor maalesef Allahım kolaylıkla geçirmeni nasip eylesin inşallah 🤲💕
Bugünler de gelir geçer Allah’ın izniyle her gebelik bir değil kimisi hiç bilmez kimisi de senin gibi ağır geçiriyor ne yazık ki Rabbim kolaylaştırsın canım 🙏😍

Bizde de kimse bilmiyor henüz canım sadece eşim ve ben 🥰 ama sabırsızlanıyorum .Ben de 12.haftada organ taramasında inşaallah sağlıklı olduğu anlaşılırsa bebeğimizin söyleyeceğiz çünkü geçmişte 2 tane anomalili bebeğim olmuştu riskim var .

Amin canım inşallah sağlıklı güzel ilerler çokta takmayın aman kimse de bilmek zorunda değil biz başkalarını doğum yaptır duyuyoruz bizimki de maşallah dünya duyuyor onun için çok duyulup konuşulması taraftarı değilim açıkçası birde demezler tedaviyle oldu ay şöyle ay böyle nazar yükleniyor 🤣😏

Biz kızımda saflık mı diyim ne diyim bilemiyorum yani hemen doktora gittim öğrenir öğrenmez tüm yakın ailemizi aradık hamileyim diye kızım da çünkü geç olmuştu birde doğal olunca heyecandan oldu şimdi düşünüyorum 🤔 ne kadarn safmışım 😝😄 bunda hem yaştan dolayı mı artık tecrübe de edindik hiç dedim doğum yapim öğrensinler o derece ki istemiyorum 😂 çünkü biliyorum ki tüm dünyayı duyuracaklar 😒

Biz kızımda saflık mı diyim ne diyim bilemiyorum yani hemen doktora gittim öğrenir öğrenmez tüm yakın ailemizi aradık hamileyim diye kızım da çünkü geç olmuştu birde doğal olunca heyecandan oldu şimdi düşünüyorum 🤔 ne kadarn safmışım 😝😄 bunda hem yaştan dolayı mı artık tecrübe de edindik hiç dedim doğum yapim öğrensinler o derece ki istemiyorum 😂 çünkü biliyorum ki tüm dünyayı duyuracaklar 😒
Ya benim de 6.yılım ve ilk gebelik ama elimde olsa doğursam demem 😂😂

Kız bu kızlara özel grup açtım yine kayıplar daha ne yapalım 😄 cumhurbaşkanı mı istiyorlar ne istiyorlar 😂

Back
X